Küçük Kadınlar - Star Tv

oo kesin zatenn çünkü ali hiçç sevmiyo bi öpücük için ve elife inatt yapıyoo ..
ahhh ahh inat uğruna aşkları küll oluyo ikiisnindee

armiyle ayaz olsun ya. utku aldattı utanmadan gelmiş vazoyu yapıştırmış koymuş bi de. o vazo unufak olmuştu bi kere ama bu sefer baktım büyük büyük parçalar birleştirilmişti. hatta kırarken armi bak tuzla buz oldu demişti. kum gibi saçılmıştı yani. arminin kalbi de o hesap kumları mı yapıştırcak yani dükkandan alıp getirmiş vazoyu bizi yemeye çalışıyoo. ama bizden kaçmazzz:) ayrıca köpek daha sevimli bi kere:)

yaa sormaaa ayazda acaipp karizmaaa üfff valla bayılıyomm ...
ama armide daha çok utkuya ilgi duyuyo gibiii

offffffffff ya! timuçin düştü gözümden. ne kadar sabırlı ve anlayışlı idi. tamam sabrı taşmış olabilir ama elifin hayatını mafetti. ali bir duysa çıldırır. elif 15 gün daha dayansaydı alacaktı cansuyu.
halalarının yanında kalan o adama da gıcık oluyorum. pis fırsatçı. bakalım şevkiye ne yapacak bu adamla. en sonunda kocası ayaklanıp adama haddini bildirir herhalde.
elif pansiyona giti sonra ne oldu kaçırdım. biri anlatıversin lütfen.

sarhoş adamın gözü bişey görmez maalesef..elifte bi sarhoşun kurbanı oldu zavallım..ama kardeşlerine rağmen eve dönmeliydi...bu dizilerdeki saçma gururu anlamıyorum...

Elif pansiyona gitti zaten pansiyoner adam onu fahişe zannetti yazık sana canım kimler seni bu hale getirdi falan dedi odaya girdikten sonra duşun altına girdi yıkandı sonra geldi oda kapısının onüne çömelmiş ve kafayı yemiş vaziyette oturdu sonra aşağıdaki pansiyoner adam kapıyı geldi kapıyı acınca elif e tecavuze kalkıştı o da orda bulduğu şişeyi kırarak ona doğru hamle yaptı bas bas bağırarak sonrasını göstermedi evde kızlar elif i merak ediyorlardı ama bir tek bilge hulusi bey e gidip ablam kayıp asla böyle bir şey yapmaz bizi merakta bırakmazdı başına bir şey gelmiş olabilir dedi hulusi bey de komiser arkadaşını aradı ama inanmayarak elif kafasını dinliyordur ama biz yine de baktıralım poliste bir vukuat varmı dedi ve gerçekten de elif karakolluk olmuş kızlarla birlikte hulusi bey elif i almaya gittiler karakoldan eve getirmek için en sonunda da timuçin sarhoş kafayla tır ın altına girdı sanırım kaza sesi geldi...

Ali ile Derya iyi işte uyuşmuşlar benneyaptımki
Elif' te arandı ama çocuğu delirtti resmen...Nikahlı karısı neticede
Ayaz ile Armi birlikte olsunlar bence....

valla ben utkula armiyi yakıştırıyorum..
ayaz karanlık işlerde arminin başı çoook belaya girer..

armiyle ayaz olsun ya bencede ama en sevdiğim diziydi bu dizi dünkü bölüme çok üzüldüm ben timuçini çok seviyodum.acaba timuçin öldü mü?sizce? ooff ölmesin yaa

ya o tomoçinnn ne yaptı öle .pişik ne olcek.zaten erkek değil mi anca hadım edersen dururlar başka bi çare yok.
ne sahneydi ama çok gerçekçi yapmışlardı.
ama bu yatakta kanda moda oldu.bişiy yapmaya görsünler her filme koyarlar artık.geçendede bulut olsamda vardı.
insan kendi başına gelmiş gibim oluyor....

ya uf tecavüz sahnesi beni çok etkiledi çok üzücüydü .ya ama timuçin banada ölmüş gibi geldi umarım ölmez timuçin aslında iyi biriydi ya orda her şey olup bittikten sonra ağladı ya ay çok acıdım ona ama çok yanlış yaptı içkinin etkisiyle yoksa o öyle biri değil ki

Nikahlı karısı olması tecavüzü masummu gösterir?

bencede haklı çıkarmaz :çok üzgünüm: sonuçta elif baştan söyledi bu evlilikteki amacını ve timuçinde hibi beklentisi olmıycağını söyledi söz verdi.... ayrıca bu derya ne kadar adi bi kız ya resmen bi şeytan kötükedihüso elifin aşkını elinden aldı hatta hayatını elinden aldı elifi yıktı şimdi kendisi buna rağmen mutlu olabiliyo bide elifin boşancağını aliden saklıyo hiç mi vicdanı sızlamıyo nasıl insan bu :çok üzgünüm: :tomato:

bencee ölmezz timuçinnn..
dizininn tadı kaçarr birazda olsaaa..
ben armiyle utkuyuda yakıştırıyorum ama ayazzda süper yaaa.. bayıldım valaa

Bir film bu kadar saçmalar şimdide fragmanda gördüğüme göre timuçini koruyacak ailesine elif artık bu kadarını abartmışlar tamam insanlar iyi olabilir ama film diye abartıyorlar kızıyorum çok.
Armide ne çabuk başkasına geçti erkek kız havalarında ama bu kadar çabuk unutucaksan ne çocuğ yerinden yurdundan ettin.

armi utkuyla bahçede konuşurken derya nın yaptıklarını söylüyor ve sanırım o anda utku geçiyor ve ordan duyuyor belki gidip ali ye anlatır derya nın gerçek yüzünü çünkü bade ye söylüyordu çok yanlış yapıyorsunuz elif ve ali birbirlerini seviyorlar diye ayrıca anlayamadım timuçin in annesini ve kardeşini evde gösteriyor ne oldu söyle bana diye hiç bir zaman diyor elif çarşafımı gorüp soruyorlar neydi o çarşaf ya yanlışmı görüyorum yatak çarşafının deseni falanmı oldum :1shok:

ayydiziyii 1 bölüm izleyemedim neler olmuş yaa.... ay timuçin ölmesin lütfen....

diyorum yaa şimdi elf bir de timuçin den hamile kalır bir kızı olursa bir de ona bakarsa 5. küçük kardeşş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…