Küçük Kadınlar - Star Tv

başta elif timuçinden hoşlanmıyormuydu.partiye falan gitmişlerdi beraber.aliyede arkadaşımsın demişti.sonradan ne olduda tersine döndü bu durum.ben zaten hala anlamış değilim elif kimden hoşlanıyor_?ama timuçinle yakışıyorlar.o ali nin gözleri çok itici yaw

timucinden hoslanmiyordu ki elif
sadece arkadasinin abisi olarak görüyordu
iremle ayni okuldaydilar, irem partiye cagirmisti onu, ve abisi israr edince mecbur evet demisti elif... elifte aslinda gizlice aliyi seviyordu basindan beri, ben böyle biliyorum ve böyle gözlemledim arkadasim

40. Bölüm Özet

Elif evi terk ediyor

Elif evi terk ediyor, teselliyi içki de arayan Timuçin ise geri dönüşü olmayan büyük bir hata yapıyor. Kızlar, Cansu’yu almaya çok yaklaşmışken Elif’in evi terk etmesine sert tepki gösterirler. Armi ve Elif bu konuda fena kapışırlar. Ablalarının kavgasına sinirlenen Cansu, akşam Hulusi Amcasında kalır. Derya ile Ali’nin arasında da işler gittikçe ciddiye binmektedir. Ali bile evlilik olaylarının bu kadar hızlı gelişmesine şaşkındır. Utku, Armi ile tekrar arkadaş olabilmek için bir sürpriz hazırlar. Elif, iş yerinde Timuçin’i bulmayınca panik olur. Aramalara cevap vermeyen Timuçin’i bulmak için eve gider. ıçkide teselli arayan Timuçin hâlâ alkolün etkisindedir. Elif ile fena kapışırlar ve Timuçin geri dönüşü olmayan çok büyük bir hata yapar. Elif ise hiç bir yerde bulunamaz. Herkes Elif’i aramaktadır.

fragmaninda tumicin sanirim elife tecavüz ediyor..ne kadersiz kizlarmis bide o kardeslerin elife yaptiklari yazik vall kiz birseyler yapmaya calisiyor ama kismeye yetemiyor

valla ya zavallı kız tek başına bişeyler yapmaya çalışıyo kardeşlerini korumaya çalışıyo ama kardeşleri hala salaklık peşinde yazık kıza hele o yeliz yok mu insanı katil eder hala simgeye uyuyo.... bu bölümü nasıl izliycem ya tecavüz sahnesine dayanamam benn senağlama

ben tecavüz sahnesini hiçmi hiç begenmedim fragmandaki bu kadar açık çoluk çocuk izliyo.. kanald iyce azıttıı............sengözlerimebaksanab

timuçine güveniyordum ama beni hayal kırıklığına uğrattı valla. elif ailesi için çabaladıkça olumlu sonuç alamıyor. umarım cansuyu alır ve kardeşleri ile bir araya gelir tekrar.
elif timuçin ile evlendi ama sevmiyor. bence timuçin sevilmeyecek biri değil. akşam neler olacak bakalım?

bende timuçinden hiç beklemezdmm
bu tecavüz sahneleri beni cok kötü etkilio yaa

ya elif neden evi terkettiiii onu bilen biri söyleyebilir miii:)

Son düzenleme:
izlerken resmen sinir krizi geçirdim yha :1shok::1shok:klava:klava::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende timuçinden hiç beklemezdmm
bu tecavüz sahneleri beni cok kötü etkilio yaa

ben timucinden bunu bekliyordum... er yada gec icindeki canavari disariya cikaracagi belliydi... cok üzüldüm elife... ama o da niye pansiyona gitti ki.... basina daha cok bela alicak

Timucin'den hiç beklemezdim izlerken aynen böyleydim :1shok::1shok:

ßu arada Utku'nun Armi'ye yazdıgı mektup çok hoşuma gitti yaa -tatlicadiarzu-

evet, bencede

ama ben korkuyorum arminin utku´yu degilde ayazi secmesinden, ikisinin arasinda kaldi gibi bi izlenim verdi bana

Evet ikisinin arasında kaldı Utku'yu seviyo ama Ayaz'danda vazgecemiyo -tatlicadiarzu-

ben tamamını izleyemedm yaa
canım ailemi izledik
inceden bi özet geçsenizz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…