Küçük Kadınlar - Star Tv

az önce gördüm kanal d nin küçük kadınlar yorum sayfasından bir kaç yorumda timuçinin diziden ayrılacağı söyleniyor !!!

teşekkür ederim canım. neler olmuş öyle ben uyurken yaaaaaa! klava:

41. Bölüm Özet

Ali gönülsüzce nişanlanıyor

Ali, Derya ile nişanlanıyor ama hem aklı hem de kalbi Elif de kalıyor.
Elif’i karakoldan almaya giderler ancak karşılaştıkları manzara herkesi şoke eder. Elif kendinde değildir. Fakat ne olduğunu da anlatmaz. Timuçin ile aralarının açık olduğunu, o nedenle de gece otelde kaldığını ve oradakilerle kavga ettiği yalanını söyler. Kızlar bu durumdan şüphelenirler ancak Elif çok kötü göründüğü için üzerine gitmezler. Arkadaş gezmesinden eve dönen Timuçin’in annesi ve kız kardeşine ise, onları yıkacak bir haber telefon ile gelir. Timuçin kaza yapmıştır ve hastanededir. Ayaz karanlık işleri ile ilgili bir randevuya gider. Ancak bu bir tuzaktır. Tesadüfen Utku’nun da orada bulunması olayların akışını değiştirir. Hulusi, Cansu’ya piyano dersleri aldırmaya karar verir. Ama bu ders için tuttuğu hoca ile ilgili onu bir sürpriz beklemektedir. Ali ise Derya’nın zoru ile ciddileşen ilişkileri sonunda, kendini memlekete kız istemeye giderken bulur. Derya ile ilgili bir gerçeği öğrenen Utku, Ali’yi durdurmak için harekete geçer.

timuçin büyük ihtimalle ölecek !!!

ooff bee neler olmuş bu bölümde izlememiştim yazık olacak timuçine ooh ne iyi oldu ya timuçinin annesiyle ablasına
işte şimdi paralar elife kaldı

ooff bee neler olmuş bu bölümde izlememiştim yazık olacak timuçine ooh ne iyi oldu ya timuçinin annesiyle ablasına
işte şimdi paralar elife kaldı

bencede çok iyi oldu onlara timuçinin yaptığını anladılar sanırım şimdi o kadar hakaret ettikleri kızın yüzüne nası bakacaklar :bbo: ama paralar elife kalsa bile elif almaz ki :sm_confused:

tşk ederz cnmma.s.
banada timuçin ölcek gibi gelioo

oof ya ne çileli kızlarmış bab gitti anne gitti herbirin başı ayrı ayrı derde girdi ama yine yıkılmadılar gerçek hayatta bu olaylar yaşansa o aileden eser kalmaz tuzla buz olurlar herbiri ayrı yere savrulurdu helal kızlara:lepi:

fragmanda timuçini hiç göstermiyolar neolacak çok merak ettim ama inşallah diziden ayrılmaz elifle çok yakışıuyolar gerçekten ama keşke tecavüz olayı olmasaydı birde alinin nişanlanacağı kıza sinir oluyorum hep oratalıgı karıştırıyo çok gıcık biri

timuçin ölüyo ölmesede ben öldürcem zaten onu pis sapıkkkkkkkkkaydirigubbakcemile

bencede ölcek timuçinnnn :mymeka:
deryaya bende uyuz oluyoum yaa ne gıcık bi tip

diğer internet sitelerinde herkes timuçinin öldüğünü söylüyor çünkü diziden ayrılmış
timuçin gider ayak harcadı kızıÇok üzgünüm çoook
şimdi helif bide hamile kalır bu kez timuçinin ailesi oğlumuzun çocuğu diye onu almaya çalışırlar elif inkar eder .......:roflol:

timuçin ölmesydi keşke ya.çok üzüldüm şimdi.

timuçin ölürse ali de nişandan vazgeçer ne de olsa elif ona kalıcak

ya ölmesin bence çok yakışıyolardı elifle aliyle hiç yakışmıyolar bence hele alinin süratındaki o ifade hep aynı hiç hoşuma gitmiyor

öyle demeyin kızlar ya aliyle elif kavuşsun :çok üzgünüm: derya şeytanıda avcunu yalasın bu arada iki gün kaldı dizimize :teytey:

ya ölmesin bence çok yakışıyolardı elifle aliyle hiç yakışmıyolar bence hele alinin süratındaki o ifade hep aynı hiç hoşuma gitmiyor

bencede timuçinle elif daha çok yakışıyor
timuçin yaptı bi eşeklik ama malesef
ben sonunu seyredemedim kaza mı yapmıştı timuçin:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…