Elif pansiyona gitti zaten pansiyoner adam onu fahişe zannetti yazık sana canım kimler seni bu hale getirdi falan dedi odaya girdikten sonra duşun altına girdi yıkandı sonra geldi oda kapısının onüne çömelmiş ve kafayı yemiş vaziyette oturdu sonra aşağıdaki pansiyoner adam kapıyı geldi kapıyı acınca elif e tecavuze kalkıştı o da orda bulduğu şişeyi kırarak ona doğru hamle yaptı bas bas bağırarak sonrasını göstermedi evde kızlar elif i merak ediyorlardı ama bir tek bilge hulusi bey e gidip ablam kayıp asla böyle bir şey yapmaz bizi merakta bırakmazdı başına bir şey gelmiş olabilir dedi hulusi bey de komiser arkadaşını aradı ama inanmayarak elif kafasını dinliyordur ama biz yine de baktıralım poliste bir vukuat varmı dedi ve gerçekten de elif karakolluk olmuş kızlarla birlikte hulusi bey elif i almaya gittiler karakoldan eve getirmek için en sonunda da timuçin sarhoş kafayla tır ın altına girdı sanırım kaza sesi geldi...
ooff bee neler olmuş bu bölümde izlememiştim yazık olacak timuçine ooh ne iyi oldu ya timuçinin annesiyle ablasına
işte şimdi paralar elife kaldı
41. Bölüm Özet
Ali gönülsüzce nişanlanıyor
Ali, Derya ile nişanlanıyor ama hem aklı hem de kalbi Elif de kalıyor.
Elif’i karakoldan almaya giderler ancak karşılaştıkları manzara herkesi şoke eder. Elif kendinde değildir. Fakat ne olduğunu da anlatmaz. Timuçin ile aralarının açık olduğunu, o nedenle de gece otelde kaldığını ve oradakilerle kavga ettiği yalanını söyler. Kızlar bu durumdan şüphelenirler ancak Elif çok kötü göründüğü için üzerine gitmezler. Arkadaş gezmesinden eve dönen Timuçin’in annesi ve kız kardeşine ise, onları yıkacak bir haber telefon ile gelir. Timuçin kaza yapmıştır ve hastanededir. Ayaz karanlık işleri ile ilgili bir randevuya gider. Ancak bu bir tuzaktır. Tesadüfen Utku’nun da orada bulunması olayların akışını değiştirir. Hulusi, Cansu’ya piyano dersleri aldırmaya karar verir. Ama bu ders için tuttuğu hoca ile ilgili onu bir sürpriz beklemektedir. Ali ise Derya’nın zoru ile ciddileşen ilişkileri sonunda, kendini memlekete kız istemeye giderken bulur. Derya ile ilgili bir gerçeği öğrenen Utku, Ali’yi durdurmak için harekete geçer.
timuçin büyük ihtimalle ölecek !!!
fragmanda timuçini hiç göstermiyolar neolacak çok merak ettim ama inşallah diziden ayrılmaz elifle çok yakışıuyolar gerçekten ama keşke tecavüz olayı olmasaydı birde alinin nişanlanacağı kıza sinir oluyorum hep oratalıgı karıştırıyo çok gıcık biri
timuçin ölüyo ölmesede ben öldürcem zaten onu pis sapıkkkkkkkkkaydirigubbakcemile
timuçin gider ayak harcadı kızıÇok üzgünüm çoookdiğer internet sitelerinde herkes timuçinin öldüğünü söylüyor çünkü diziden ayrılmış
bencede ölcek timuçinnnn :mymeka:
deryaya bende uyuz oluyoum yaa ne gıcık bi tip
ya ölmesin bence çok yakışıyolardı elifle aliyle hiç yakışmıyolar bence hele alinin süratındaki o ifade hep aynı hiç hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?