Küçük Kadınlar - Star Tv

bende üzülmedim
ama
korkarım
şimdi elif hamile çıkar:a015:

evet ve bu salak demezde timucin bana tecavüz etti diye ortalik iyice kizisir o zaman ali daha kötü olur kendini kandirmis hisseder, cünki güya formalite evliligi ama beraber olmus d´falan düsünecek

ölmesi iyi oldu, yoksa bide haftalarca onun kendini affettirme çabalarını izleyi duracaktık.
şimdi nolcak anladılarmı acaba tecavüzü

Son düzenleyen: Moderatör:
annesi ile kizkardesi yataktaki kani görünce acaba anlarlarmi
cünki onlar biliyorlardi evliligin formalite oldugunu

evet ve bu salak demezde timucin bana tecavüz etti diye ortalik iyice kizisir o zaman ali daha kötü olur kendini kandirmis hisseder, cünki güya formalite evliligi ama beraber olmus d´falan düsünecek

kesin annesiyle kardeşi miras için birlikt oldu derler kimse inanmaz şimdi elife

ayy çok üzüldüm ya timuçinin ölmesine filmin ayrı bi tadı vardı o varken

bencede çok şekerdi timuçin son yaptığını saymazsak

timuçinin ölmesinre çok üzüldüm yasenağlama elifi çok seviyordu yazık oldu.neler yaptı bence elifte çok hatalı.timuçinin sevdiğini biliyor o halde evlendi.çok umutlanırdı bence

Üzüldüm Timuçin'in ölmesine..
Elif bence hamile kafamçokkarıştı

haftayada armii vuruluoooooooo delikafadulden delikafadulden delikafadulden

saol else cmm :))

bende tam düşünüodumm başka yapcak ne kaldıı diee

cengiz de hortluoo ay pardon ayaklanıoo :)))

ayyyy bu dizide hiç mi iyi bir şey olma allahaşkınıza haftaya armi vuruluyor utku soyluyor ayaz tekin adam değil uzak dur diye dinleyen kim kafasının doğrultusuna gidiyor ayrıca elif bana da hamile gibi geliyor annesi tabiki anlıyor kanlı çarşafları goruyor odalar darmadağın soruyor istemediğin bir şeymi oldu diye elif te hiç bir şey anlatmıyor sessiz kalmayı tercih ettiğini söylüyor.... timuçin diziden ayrıldı sanırım ortadan kaldırdıklarına göre...

bi elifin hamileliği eksikti sanki eğer böyle bişey olursa ki inş. olmaz dizi çok sıradanlaşır valla :1closedeyes: birazda iyi şeyler olsun ya neyseki utku deryanın çevirdiği dolapları öğrendi de biraz da olsa içimiz rahatladı benneyaptımki

timucinin ölmesine sevindim...:dilcikar:
(abdestsiz gitti o ayrı mesele)
sıkmıştı artık iyi jön havaları....
şu ayazda bi çıksa armi kalsa utkuya....:teselli:
al işte gitti kafasının dikine bi sonraki bölümde vuruluyor...:mymeka:
bide elif inşallah hamile kalmaz...:CüvCüv:
bide bi piyano öğretmeni özgür kız ilen huysuz amcanın arasında aşk kıpırtıları olabilirmiki ilerleyen bölümlerde...:jeyyar:
son olarakta cansu veleti çok ukala ve şımarık olmaya başladı ilk günlerin mazlumluğunu aratıyor....kaydirigubbakcemile
ama herşeye rağmen sevdiğim ve merakla izlediğim bir dizi...
çüçük kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…