Küçük Kadınlar - Star Tv

aman bacım sinirlenmee diyecemde hiç güzel finalli bi flim olmadıki bu sezonnn vala her filim bi acaipp insanı çok gerioooooo..huzurla seyrettigim bi flim kalmadı artıkkkaydirigubbakcemile3

aman hep acılar hep acılar nereye kadar ama :jeyyar::jeyyar:

demi kaydirigubbakcemile3

o enişte rolundeki adam daha önce radyoda trt çocuk saatleri programında çıkıyordu sanatçı olarak..ses tonundan hatırladım..çocukken hiç kaçırmazdım...bu dizideki rolü beni şaşırttı açıkçası..hiç aklıma gelmezdi....:kedi:

ya acıkcası ben guzel bulmıyorum bu dızıyı ya tacız var tecıvuz var herbırsey var..
yanı kucuk kadınlar dıye romanın adını calmıslar sadece.. ordakı kadınlar bu degıldı yanı..
ne bıleyım bılge ıle armı dogruluk abıdesı olsunda dıerlerının bası seyden kurtulmasın
hele yelız yanı.. cok abarttılar yahu ne olcak enıstesının metresı mı
bır turk dızısınde bunun ıslenmesı benı sasırttı acıkcası.. yanlıs da buluyorum..

bı dahakı seozna da yasatmadıkları ne acı kalmıs da onu koycaklar senaryoya yahu..

elif ölmeyecek bencede.
ya rüya görüyor bilge yada dr bilgeyle konuşurken ablan vefat etti dediyaaa içerden birisi hemşireee dr bey bakarmısınızz hastanın kalbi atmaya başladı diyecek gibimee geliyor.
yeliz olayıda çokkkkkkkkkkkk saçmaa yaaa..bence o adam o kızı götürürrr pislik ne olcekkk şahin sana yelize yaşattıklarının hesabını soracak sen merak etmee :))

bencede elif ölmeyecek,ölse zaten tam saçmalamış olurlar.... şahin gibi oda dirilir bence kaydirigubbakcemile3

bu diziyi izlemeye sinirlerim dayanmıyo benim. gördüğüm en saçma abartı dizi. ayrıca bence kötü örnek teşkil edecek davranışlar içeriyor.

ya o şahin onca bıcaklandı bide o tepeden aşagı atıldı nsl yaşar valla en saçma yeride orasıydı flimin...yani saglam adam düşse o kayalıktan kesin ölür bide o adam bıçaklannmıştı yani komikk valla:):):)

ayy dün izlerken bende çok sinirlendim yaa...dursun ne öle ya tavuk keser gibi adam önüne gelene sıkıo..elifi falan vurduktan sora o adamın ne işi var hala evde...yahu bu ülkede polis uyuyomu....ne yani adam teslim olmasa polis gelmicekmi...çok saçma..şahinin dirilmeside ayrı bi saçmalık olmuş zaten..hele armini hööyytt die erkeklenmesine deli oluorum...o küçük bebenim yine öle çok bilmişliğine..yelizin salaklığına...ayy saçmalık üstüne saçmalık..bi saçmalıkt abende olsun..okadar kızıom şu diziye yinede izliomm

EKıN TÜRKMEN DıZıDEN AYRILDI ARKADAŞLAR,LOS ANGELESTAKı UCLA ÜNıVERSıTESı'NDE OYUNCULUK EĞıTıMı ALACAK,ELıF SENARYO GEREĞı ÖLDÜRÜLDÜ,DıĞER SEZONDA ONU DıZıDE GÖREMEYECEĞıZ NE YAZIK Kı..

böle bişi duydum doğru olabilir

Benim asil anlamadigim Dursun onlari vuruyor sonra laylaylom kendi evinde.
Acili aradiklarinda kursun yarasi demediler mi neden ambulansla beraber direk polis te gelip onu tutuklamadi peki. lmaz:

bilgeyede gıcık oldum dün neymiş taktir bekliyomuş ta teşekkür gelmiş ağlamalar alllah dünya bu küçücük ama çok bilmiş bayanların etrafında dönüyo zaten
badeyede çok üzüldüm ağlıyasım geldi
resmen
huysuz amcada amca yani çıtırı kapacak heralde bu
gidişle yeni sezonda
ay eğer elif diziden çıktıysada
çok sevindim gıcık oluyodum o dudak büzmeleri yokmu ahaspamın

halka filmi gibiydi :roflol: :roflol:
kuyudan çıkar gibi yapmışlar lülülülülülü

o yelizi varya saçından tutup evire çevire dövesim geliyor
kaç bölümdür onun yüzünden seyretmiyodum diziyi
dün gece sezon finali diye izledim
artık elif te öldü ne hale gelirler bilmem
yelize para tatlı gelir, aynen devam eder :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…