Küçük Kadınlar - Star Tv

aa kim bıçakladı

cengiz bıçakladı evde , sonrada tepeden attılar ama adam dirildi nasıl olduysa :roflol:
valla ordan çıkışı bana halka filmindeki kızı hatırlattı :roflol: :roflol:
bundan sonraki bölümlerde kendini öldürmeye adarmış :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:

elif ölürse dizinin anlamı kalmaz. Yelize kızdım ama o an ne yapsın 72 bin tl kim verir? eniştesine senin isteğini yapacağıma açlıktan ölürüm dedi. Ablası için mecbur kaldı. Şahin gelir yeliz kurtulur. Elif ölmedi

halka filmi gibiydi :roflol: :roflol:
kuyudan çıkar gibi yapmışlar lülülülülülü

evet ama bu halkanın gelişmiş erkke versiyonu

yeliz bence huysuzdan isteseydi
adam hemen ver,irdi o parayı huysuz daha zengin
o sapık enişteden
bide şahin o sapığın aşk yuvasını bilmiyoki nasıl gelecek ki
yok yok yeliz kötü yola düşecek
hani türk filamlerinde
oluyo yaopuyorumnanaktan
filmin adı küçük or........zemuszemusdelikafaduldendelikafadulden

elif ölürse dizinin anlamı kalmaz demişsinizde ne alaka başlı başına elif abaşrol değilki

yok valla hıc bırıne bısı olmaz bunlar hep vuruluyolar gerı dırılıyolar..elifde cıkmaz dızıden yoksa dızının anlamı kalmaz yaw..pekı yayelız tam kotu ornek para karslıg tobe tobe ...

timuçinin elifin iş yerine gelmesi
bi işi düşünce yardım etmesi
çok güzeldi ya ama
gıcık elif karısı
onun kıymetini bilemedi çocuğu
sapık yaptı vede ölümüne neden oldu
dünya bu küçüklerin üzerinde ya
hep onların istedilkleri oluyo
alinin gözü eski dizilerinde öyle
değildi
neyi var acaba gözünde
ıhlamurlar altındada oynarken
kız arkadşaıyla ikisi çok
uyumlulard
sarışın renkli gözlü

kesinlikle timuçinli bölümler daha güzeldi, akşam yine saçmalık ötesiydi şahin nasıl çıkar ordan ya hem vurulmuş hemde yaralı. yuh yani. sanırım elifte diziden çıktı bi röportajında diziden sıkıldığını okumuştum eğer bilgenin rüyası değilse tabi... bu yelizde nie huysuzdan istemio parayı. tövbe yarabbim hemen akıllarına o yol geliyo ya.

huysuzdan istese kendilerini borçlu hissetçekler
böyle karşılığını da ödemiş oluyo :mymeka: Çok üzgünüm çoook

daha nereye gidicek bu dizi merak ediyorum :sm_confused:

elif gercekten ölmüs mynete yaziyor amerikada egitim almak icin diziden cikmak istemis o yüzden ölmüs...
ya sacmalik bari mutlu olup öyle ölseydi insan hic mi mutlu olmaz hersey kötü olurdu bir isleride yolunda gider ama yok bu dizide masallah hepsi hapise girdi simdi utku,armi,bilge kaldi onlarda girerse tam olacak..
ayrica elif in yerine baskasi girseydi tamam tepki alirdi ama simdi o kizlar zaten zivanadan cikmis hemen adam mi olacaklar bari biri baslarinda olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…