Küçük Kadınlar - Star Tv

Ne entrikalı bir sezon finaliymiş bu böyle kafamçokkarıştı
Çok şaşırdım Elif'in ölmesine. :1shok:

ya başrolde ölürmüymüş be mafoldumben bir karışıklık vardır mafoldumben

sinir oldum kafayı yedimmmmm nasıl stresli bi bölüm yapmışlar yaaa
ayyyyyyyyy bitmedi bi deli etti yaaa
elifi niye öldürdüler
pis enişteye de sinir oldmmmm

kakankam valla
bende anlamadım kalbi olan kardeşine dr öldü başınız sağolsun dedi
oda ablam öldümü şimdi dedi
acaba başka bir ölü kızlamı karıştırdı dr odada belkide 2 kız vardı öyle olcak bana göre ya diziden çıktı kavak yelleri efe gibi
o yüzden öldürdüler yada meraklandırmak için.

ayy kıs bacım hakket öyle olabilir düşünmedim onuuu..bence kesin öle yaaaa ölmemiştir başkası ile karıştırdılarrrr isim falan demediki elifin yakını sizmisiniz demedi demii..

Bu diziyi arasıra izliyordum..Ama ne kadar saçma bir senaryo olduğunu düşündüm açıkçası...

Kız ablası kaza geçiriyor,haber alınca diğer kardeşine sarılıp geçti geçti diye çok samimiyetsiz bir şekilde avutmaya çalışıyor,sonra adam iki kişiyi vuruyor,ambulans geliyor ama elinde tabanca ile bir sürü insanın şahitliği olduğu halde bir polis arabası ortada görünmüyor..Sonra kız adamın evine gece gidiyor ,cam çerçeve indiriyor ama iki kişiyi ağır yaralayan adam hiç bir şey olmamış gibi evinde...Böyle bir şey olsa kim elini kolunu sallaya sallaya dolaşır evine gidebilir ki..Anında çekerler adamı nezarethaneye.....

ay valla aynennnnn bendeee o kardeşine sarılıp geçti geçti diye teselli etmsinde şaşrıdım nsl soguk kanlı samimiyetsiz öyle..polis konusuda doruu valla:)
bebişim52 bencede dediğin giib o kıs deillll ölen..yada arkadaşların dediği gibi ruada olabilir...

herkes elıf oldu mu dıye sormus ben de yelız enıstesıyle yattı mı sımdı onu merak ettım?:kedi:lmaz:

herkes elıf oldu mu dıye sormus ben de yelız enıstesıyle yattı mı sımdı onu merak ettım?:kedi:lmaz:

eger öldüyseee elif gerçekten..ozman küçük kıs kardeş hemennn yelizi arar ve o sıra o işi yapamaslar diye düşünüorum..yok ölmediyse rüaysa falannn nsl olcak o iş bilemiom:):):):)

eger öldüyseee elif gerçekten..ozman küçük kıs kardeş hemennn yelizi arar ve o sıra o işi yapamaslar diye düşünüorum..yok ölmediyse rüaysa falannn nsl olcak o iş bilemiom:):):):)

ahaha bu durumda elıf olse mı ıyı olmese mı :tomato:

yok yok yeliz tam süzme gitti elden zaten gitmemesi kabahat o kafayla
zaten gerginim dizi beni dahada gerdi
kurtlar vadisini geçti
vaybe 5 küçük kadın neler oldu ya
hepsi arızalı
ay aynı ben gibi valla armide çok öfkeli bende öleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…