kakankam valla
bende anlamadım kalbi olan kardeşine dr öldü başınız sağolsun dedi
oda ablam öldümü şimdi dedi
acaba başka bir ölü kızlamı karıştırdı dr odada belkide 2 kız vardı öyle olcak bana göre ya diziden çıktı kavak yelleri efe gibi
o yüzden öldürdüler yada meraklandırmak için.
bence ölmedi küçük kız orda beklerken uyudu ve rüya gördü ...
bencede elif başrolde ve o ölürse dizi biter..arkadaslar bence elif yeni sezonda dirilecek kaydirigubbakcemile3
Bu diziyi arasıra izliyordum..Ama ne kadar saçma bir senaryo olduğunu düşündüm açıkçası...
Kız ablası kaza geçiriyor,haber alınca diğer kardeşine sarılıp geçti geçti diye çok samimiyetsiz bir şekilde avutmaya çalışıyor,sonra adam iki kişiyi vuruyor,ambulans geliyor ama elinde tabanca ile bir sürü insanın şahitliği olduğu halde bir polis arabası ortada görünmüyor..Sonra kız adamın evine gece gidiyor ,cam çerçeve indiriyor ama iki kişiyi ağır yaralayan adam hiç bir şey olmamış gibi evinde...Böyle bir şey olsa kim elini kolunu sallaya sallaya dolaşır evine gidebilir ki..Anında çekerler adamı nezarethaneye.....
herkes elıf oldu mu dıye sormus ben de yelız enıstesıyle yattı mı sımdı onu merak ettım?:kedi:lmaz:
eger öldüyseee elif gerçekten..ozman küçük kıs kardeş hemennn yelizi arar ve o sıra o işi yapamaslar diye düşünüorum..yok ölmediyse rüaysa falannn nsl olcak o iş bilemiom:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?