Küçük Kadınlar - Star Tv

Çok güzel yorumlar yazmışsınız diyecek birşey kalmamış,ama bence de çok saçmalamışlar,Şahin ni çıkışı Tom & Jerry de bile öyle sahneler yok yani.
elif bence de ölmedi,ya da öldüyse neden o kuaför arkadaşını yeniden gündeme getirdiler ki,herhalde onun etrafında birşeyler yaşayacak kızlar,bir de Hani Elif yolda bir arkadaşını görmüştü de,güzellik salonunda çalışan,orada da kötü yola düşecekti,hatta kız demişti kendi kendine,senle ödeşeceğiz gibi birşey,ama orayı atladılar,bence daha Elif in başına gelecekler vardı,niye öldü ben de anlamadım?

Ucankus'ta yazmıslar hemen Ekin Türkmen diziden ayrılmıs egitimine amerikada devam etmek istiyormus bu yüzden öldürmüsler dizide,
ama ben inanmiyorum bu habere nedense. :1rolleyes:

Ucankus'ta yazmıslar hemen Ekin Türkmen diziden ayrılmıs egitimine amerikada devam etmek istiyormus bu yüzden öldürmüsler dizide,
ama ben inanmiyorum bu habere nedense. :1rolleyes:

bence doğru olabilir bende başta inanmıyodum ama ölürse çok saçma olcak yaa ki zaten hep saçma :smiley-cool:

anneleri öldü,babaları öldü,galiba elifde ölecek sırayla hepsi ölcek dizi öyle bitecek galiba CADIARZU

bası Derya ceksin ama :roflol:

elif ölürse dizi nasıl ilerlicek kesin ölmedi o zaten ölecek olsaydı diziden ayrılıyo diye çoktan reklam yapmıştı..
dediğiniz gibi rüya olabilir orası..
bak hiç aklıma gelmemişti inş ölyedir

öldü bence artık kabullenin şunu
biliyorum sizin için zor ama zemuszemus

bencede öldü
kim neden uydursunki
amerika ne alaka eğer gerçek değilse
derlerdik ayrıldı eğitimi için
ama amerikayıda sölediklerine göre doğrudur

Kanal D'nin çoğu dizilerine aboneyim ama bu dizi beni çok sıkıyor. her bölümde sürekli başlarına bela geliyor, kardeşine olmazsa ablasına, ona olmazsa ortancalarına... Hep karamsar hep olumsuz... Sürekli ağlayan acı çeken insanlar. Oyuncularını seviyorum, keşke biraz daha pozitif şeyler olsa senaryoda.

Sinema eğitimi için başrolden vazgeçti

Türkmen, başrol oyuncusu olduğu "Küçük Kadınlar" adlı diziden ayrıldı.

Şöhrete atv'de yayınlanan "Ekmek Teknesi" adlı diziyle kavuşan Elif Türkmen, başrol oyuncusu olduğu "Küçük Kadınlar" adlı diziden ayrıldı. Sabah'ın haberine göre, Gelecek yıl dizide yer almayacağını açıklayan Türkmen, UCLA Üniversitesi'nin Sinema-TV Bölümü'nde yüksek lisans yapmak için iki yıllığına ABD'ye gideceğini açıkladı. Hollywood hayalleriyle yaşamadığını, ancak oyunculuk hakkında yeni bilgiler edinmek ve oyunculuğunu beslemek amacıyla ABD'de mastır yapmak istediğini anlatan Ekin Türkmen, "Yedi yıldır dizilerdeyim. Şimdi eğitimim için başrolden vazgeçtim. Kısır döngü içinde yok olmak istemiyorum" dedi.

ÖLDÜRÜLDÜ!...

Sezon finalini yapan diziden ayrılacağı için senaryoda "öldürülen" Elif karakterinin çok sağlam bir kişilik olduğunu anlatan Türkmen "Çok güzel bir projeydi. Gayet mutluydum. Ama iki yıl sonra daha bilgili, donanımlı olacağım ve oyunculuğuma daha fazla katkı sağlayacağım" dedi.

yorumlarınızı okudum hemen hemen hepsine katılıyorum. şahin olayını abarttılar saçma oldu olayları adam 9 calımı mübarek. yaa elif gerçekten öldümü acaba bilge rüyamı görüyor diye düşündüm bende eğer gerçekten öldüyse çok saçma olmadımı. sonra elif ameliyatdayken hast. para istemesi ayrı bi saçmalık. ali'nin ameliyat parasını neden istemiyor kimselerden ya yelize ne demeli çook ama çok yanlış yaptı halada yapıyor. eniştesine gitmese huysuz amca belki öderdi parayı. hep o derya denen kızın yüzünden olanlar en mantıklı hareket eden utku zemuszemus

benim anlayamadığım ve en sinir olduğum şeylerden birisi şu: bir tv projesi için belli isimlere gidiliyor. bu projenin kaç yıl sürmesinin beklendiği belirtiliyor. oyuncular da tamam diyorlar başlıyorlar dizide rol almaya. dizinin ortasında ee benim amerikada master yapmam lazım, eğitimim vardı falan birden akıllarına geliyor(?) bu da seyirciye büyük bi saygısızlık ve oyuncuların amatörlüğünden, mesleklerine saygı duymamalarından kaynaklanan bir şey bence.

bu diziye başlamadan zaten gidicekmiş amerikaya ama dizi teklifi gelince vazgeçmiş çok önceden bir röportajını görmüştüm... ama galiba dizinin ne kadar saçmalaştığını görünce çıkmak istedi bana göre....

Bazan dizi oyunları ile senarist ve yönetmenlerle anlaşamayınca izleyiciye bu tatsızlığı yaşatmamak adına bir kılıf buluyorlar..İşte bunun ürünlerinden biri o birden bire master falan yapma sevdaları ...

elif turkmen de mankenlikten mi gelme kizlar?
ya da yarisma falan?
evvelden beri oyuncu muydu?

ayrica yorumlarina katiliyorum Lola.

kesinlikle öldürmezler basrol oyuncusu diyordum
ama demekki diziden kendi istegiyle ayrilmis..
ee dizinin tadi eskisi gibi olacakmiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…