Küçük Kadınlar - Star Tv

Evet diziye Özge Borak katılmıs, Ihlamurlar Altında Elif'i oynayan bayan, birde Simge Selcuk katılmıs. Özge Borakı begenirim de Simge Selcugu hic sevmiyorum bana yapmacık geliyor nedense. Aliye'de bide Elveda Derken'de oynamıstı hepte yuva yıkan karakteri oynadıgından belki sevememisimdir. :bbo:
Ekin Türkmen'e kızsam mı hak mı versem bilemedim, bana göre bir ise baslayınca sonunuda getirmek gerekir yarı yolda bırakılmaz. Keske bir sezon daha sabretseydi sonra gitseydi Amerika'ya. :umursamaz:

Küçük Kadınlar'a iki yeni karakter girdi

Kanal D'nin geçen sezon başlayan ve beğenilen dizisi Küçük Kadınlar'ın yeni sezon çekimleri bir hafta önce başladı.

1 Eylül'de yeni bölümüyle ekrana gelmesi beklenen dizide geçen sezon Elif rolünü oynayan Ekin Türkmen'in diziden ayrılması sürpriz olmuştu.
Dizinin ana karakterinin ölmesiyle biten final sahnesi herkes de şaşkınlık yaratmıştı. Türkmen'in Amerika'da oyunculuk eğitimi almak için diziden ayrıldığı konuşulmuştu.
Bu sezon, diziye taze kan olarak iki yeni isim katılıyor. Simge Selçuk'un oynayacağı Tezer karakteri, Bilge'ye ablalık eden ve yol gösteren bir rolde karşımıza çıkacak.
Butik sahibi bir kadını oynayan Simge Selçuk, Ekin Türkmen'in diziden ayrılmasıyla Bilge'nin en yakını ve sırdaşı haline gelecek.
Dizinin diğer yeni karakteri Eylül'ü ise geçen sezon Eşref Saati dizisinde oynayan Özge Borak canlandıracak. Yetiştirme yurdunda büyümüş bir kız olan Eylül, diziye Yeliz'in arkadaşı olarak dahil olacak. Hukuk Fakültesi'nde okuyan Eylül de Tezer gibi Elif'in yokluğunda kızlara ablalık eden bir karakter olarak dizide yer alacak.

şu yeni karakterler diziye katılınca olmuyor en azından alışana kadar ekin türkmenin ayrılması çok kötü oldu özge borakmıdır nedir illet olurum zaten umarım soğumam diziden

Özge Borak'ı bende hiç sevmem :dilcikar: keşke elif ölmeseydi ya yada yerine başka birini koysalardı böyle olmazki dizinin sonunda bütün kızlarda ölcek galiba :tomato:

Özge Borak'a ıhlamur altında dizisinde oynarken gıcık kaptım ben bir kere. ınşaallah dizinin tadı kaçmaz yeni gelenlerle...

Son düzenleme:
Ekin Türkmen'e kızsam mı hak mı versem bilemedim, bana göre bir ise baslayınca sonunuda getirmek gerekir yarı yolda bırakılmaz. Keske bir sezon daha sabretseydi sonra gitseydi Amerika'ya. :umursamaz:

a.sa.sa.sa.salkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar fragmanı izledim...özge borak kızların eve yerleşiyo ama armi istemiyo...sonra bi tane adam var o kim anlayamadım..saçı başı dağınık...alidir allah bilir..elifin mezarını falan gösteriyolar fragmanda..

Diziler
Dizi Adı

*
Küçük Kadınlar
Yeni yayın döneminde oyuncu kadrosuna Özge Borak’ın da katıldığı dizi, yepyeni bölümü ile tiryakileriyle yeniden buluşuyor...

1 Eylül Salı 20:15 YAPIM: D Productions

Konu Künye
Menü

* Karakterler
* Foto Galeri
* Bölüm Videoları
* Galeriler
* Mobil
* Özetler

Özetler

53. Bölüm Özet

Küçük Kadınlar’a özlem bitiyor

Kanal D’nin geçtiğimiz sezonun en flaş yapımlarından olan “Küçük Kadınlar”, bu akşam yepyeni bölümü ile tiryakileriyle yeniden buluşuyor. Yeni yayın döneminde oyuncu kadrosuna Özge Borak’ın da katıldığı dizi, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da Salı akşamları ekrana gelecek.

Elif’in ani ölümü ile “Küçük Kadınlar” iyice parçalanır. Birlikte ayakta durma mücadelesi veren kızların her biri ayrı bir yere savrulmuştur. Bilge içene kapanmış, Yeliz eniştesi ile tehlikeli yakınlaşma içersine girmiş, Cansu hırçınlaşmış, Armi de okulunu bırakıp ekmek derdine düşmüştür. Hayatları hiç bir zaman kolay olmayan “Küçük Kadınlar” için yaşam hiç bu kadar zor olmamıştır. Elif’in gözlerinin önünde vurulmasından sonra Ali ise kayıplara karışmıştır. Bade, Ali için endişelenirken ondan bir haber gelir. Bu haberle birlikte Utku, Ali’yi bulmak için harekete geçer.Yeliz para yüzünden eniştesi ile ara ara buluşmaktadır. Buluşmalar Cengiz’in Yeliz’e olan duygularını iyice artırmaktadır. Bu durumu keşfeden Şahin intikam almak için bir plan yapar. Geriye sadece Yeliz’i bu plana dahil etmek kalır. Yeliz önce istemez ancak Cengiz’den kurtulmak için tehlikeli olan bu teklifi kabul eder. Armi okulu bırakarak ekmek derdine düşer fakat, iş bulmak sanıldığı kadar kolay değildir. Bir çok başvurudan sonra nihayet bir eczanede iş bulur. Ancak eczaneyi işletenler karanlık tipleridir ve Armi ile ilgili başka planları vardır. Kirayı geciktirdikleri için ev sahibi de kızları sürekli evden atmakla tehdit etmektedir. Tam da bu sırada kızların hem evlerine, hem de hayatlarına hiç beklenmedik birisi girer.

ya kaçırdım başını elif öldü mü ? neden öldü ?

ablamı kaybettim dedi , ali de tarlada .öldü sanırım.neden öldü işte ben de onu soruyorum.ölmedi mi ?

Sezon finalini izlememiştim ama Alinin nişanlanacağı bir kız vardı. Onun abisi, elifle aliyi sarılırken gördü sanırım, o zaman Aliyi vuracakken elifi vurdu.

hiç tadı kalmamış dizinin ya. Özge Borak çok itici geldi bana. hem niye Ali'nin yüzünü göstermiyorlar? sadece gözlerini görüp duruyoruz. tıkanmış bu dizi ya. lmaz:

hiç tadı kalmamış dizinin ya. Özge Borak çok itici geldi bana. hem niye Ali'nin yüzünü göstermiyorlar? sadece gözlerini görüp duruyoruz. tıkanmış bu dizi ya. lmaz:

bence de kalmamış arkadaşım. Ne bu yaa. Hatta sıkıldım izlerken. Bilgisayarı açtım, dizinin sadece sesini duyuyorum. ızlemiyorum -tatlicadiarzu-

çünkü bence ali sakal falan bırakmamış.onun yerine sakallı birni koyup,alinin gözlerini koymuşlar :)) eylül , elifin yerini alcak sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…