Küçük Kadınlar - Star Tv

anlamıyorumkii madem diziyi yarıda kesip gitcen neden başlıyorsun...
artık bu diziyi arminin üstüne kurarlar üfffffff öfffffffffffffff offfffffff

çok ses getiren bir dizi ve rol olsaydı

hiç bir yerede gitmezdi.sıkıldı demekki rolden.

ağlamaktan bir hal olmuştu artık.

timuçinin yanına gitti demek....

Ben de öldüğünü düşünmüyorum.. Bir şekildkaydirigubbakcemile3e yanlış anlaşılma felan diyecekler bence.. ya da mucizevi bir şekilde dirilecek..

bugün Sabah gazetesinde röportajı var kızlar, çıktığı doğru. eğitim için ABD ye gidiyormuş

bir rahat yüzü göremedi garibim.
ilk bölümde annesi varken bile

timuçinin davetinde havuza itmişlerdi.
oradan başlamıştı bahtsızlığı...

bir rahat yüzü göremedi garibim.
ilk bölümde annesi varken bile

timuçinin davetinde havuza itmişlerdi.
oradan başlamıştı bahtsızlığı...

doğru... bu kadarda olmaz ki ya insanın psikolojisi bozulur valla bu kadar negatif bi dizide
bence iyi yaptı dizden çıkmakla....

bugün Sabah gazetesinde röportajı var kızlar, çıktığı doğru. eğitim için ABD ye gidiyormuş

bende geçenler posta agzetesinde bi yazısını okumustum bölüm başına 10 bin tl alıyormus yeni sezonsa zam istemiş zam yapmazlarasa ayrılacakmış zama yapmamışlar oda ayrılmıs..hangisi doğru bimiyorum =/

canım valla hepsi doğru olabilir bir gazetede de sıkıldığını senaryonun başka yerlere gittiğini okumuştum sonuçta çıktı ben de artık bu diziyi izlyebileceğimi sanmıyorum elif çıktı diye değilde iyice baydığı için. bu sezonu bile nasıl bitirdim bilmiyorum.

dizide ölmeyen adam kalmadı demek elifide öldürmüşler aliyle bi türlü aşkta yaşatmadılar sıkıntı sıkıntı nereye kadar tabi kesin bıkmıştır rolünden ondan ayrılmıştır ben olsam bende ayrılırdım çekilecek bi dizi değil valla keşke bitseydi

çok güzel bi dizi elif öldümü gerçekten eger öldüyse o kızlar kim bilir neler gelir basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…