Küçük Kadınlar - Star Tv

dunku bolumu izleyen yok heralde...
yoksa aglamaktan bitap mi dustunuz arkadaslar....senağlama
amma acikli bir diz yaw
karar verdim artikin izlemicem
kalbim dayanmiyor artik-tatlicadiarzu-

valla yarım yamalak izlediğim bi dizi..çok acıklı... bi yerden sonra boğazım düğüm düğüm oluyor kapatıyorum..

hiçmi güzel, mutlu bir şeyler olmaz bu dizide ya bende izliyorum ama hep ağlak, üzgün bir halde yani artık ajitasyon yapmaktan biraz vazgeçsinler dizinin senaristleri...

cok karamsar bi dizi ya, severek izliyorum ama son bölümde artik yeter dedim, hakikatten tek olumlu birsey yok, sürekli ters giden seyler...
en cokta alinin " formalitede olsa, o imzayi atman beni öldürecek görmüyor musun" demesi bitirdi beni...
yazik ya ( cok üzülüyorum...

bosver uzulme...bunlarin bir senaryodan ibaret oldugunu aklindan gecirr devamli

gercekmiş gibi yaşıom yaa yazık cok üzülüom hallerine dünya ne kötü diyorum içimdenn
elif evlenioo garibim aliye üzülüom ben
simgede ne pislikmişşş yaa belliydi zaten
cansuda yazık kafayı yediii nerdeyse..

çok seviyorum ben bu diziyi
sayemde eşimde beğeniyo
ama gerçekten herşey gerçek gibi
hep ağlıyorum seğrederken canlarım yaaa

yelizin arkadaşı yelizi kurtarır herhalde değilmi
ne bileyim öyle ümit ediyorum
elifte evlendi zaten
ne olur güzel bişeyler olsun artık
armide çok burnunu dikine gidiyo onunda yakında toslaması yakındır
yazık elife yaaa

yeter artık ya
iyi bir şeyler olsun artık dizide............

Evet yaaa kabak tadı verdi artık hiçmi iyi bişeyler olmaz hayatta,dün gazetede okudum elif karakterini canlandıran oyuncu diyorki;Okadar çok kötü şeyler başımıza geliyorki dizide bu olumsuzluklar gerçek hayatımızada yansıyor bundan dolayı dizi çekiminden sonra psikoloğumuz var onunla konuşuyoruz sete psikologda getiriyorlarmış:)

Bu dizi çok üzüyor beni :çok üzgünüm: İyi bir şeyler gelsin başlarına artık yeter ya :çok üzgünüm:

bigun bu diziyi izleyeyim dedim.ne zaman enistenin sapikliklarini gordum aninda izlemeyi kestim.sinirlerim bozuldu ruyalarima girdi
gunlerce o kizi kurtarmaya calistim ruyalarimda.
hatta birkeresinde enisteyi oyle guzel dovdum ki anlatamam.agzini burnunu dagittim.kizi kurtardim sonunda:)))) o adamin saftaroz karisinida hay senin gozune kulagina diye onuda biguzel dovdum :)))) sonra uyanincada gulermisin aglarmisin oldum :) icimde de garip bi hos hiss ne bilim.delimiyim neyim oldum
sonra anneme anlattim oda guldu isin mi yok uzuluyorsan izleme dedi.hakaten dedim en iyisi izlememek:)))
yaprak dokumunden bile bu derece etkilenmemis ben kucuk kadinlar dizisi sayesinde geceleri x-men gibi olmaya baslamistim.neyseki artik reklamlarini bile izlemiyorum :))))

6 ocak salı / yeni bölüm / 29. Bölüm Özet

Elif, kızkardeşlerine kol kanat geriyor

Dedektif yüzünden Timuçin ile aynı evde yaşamaya başlayan Elif, kızkardeşlerini koruyup kollamaya da devam ediyor.

Dedektif yüzünden Timuçin ile aynı evde yaşamaya başlayan Elif’in aklı kızkardeşlerindedir. Bunu fark eden Timuçin, Elif’in kızkardeşleri ve ev için alış veriş yapar. Bilge’ye de sürpriz bir hediye alır. İki erkek arasındaki düello ise kızışmıştır. Ali ile öğle yemeğine çıkan Elif, Timuçin’den uyarı alır. Üstelik Ali ile fotoğrafları gazetelerde de çıkar. Simge’nin mektubunu okuyan Yeliz, onu arar. Hulusi Bey’e, Yeliz’in lehine ifade vereceğini söylemeye giden Simge, yanında Cengiz’in aleyhinde bir kanıtta götürür. Armi’nin günlerdir okula gitmediğini öğrenen Elif çok öfkelenir ve hesabını sormaya gider. Üstüne bir de, Armi’nin okulu bırakıp büro temizliğine gittiğini öğrenince tam kıyamet kopar. Timuçin Yeliz’in doğum günü için sürpriz bir görüşme ayarlar. Kızlar pasta ve hediyelerle cezaevinin yolunu tutarlar. Ancak Yeliz’e diş bileyen Sevcan intikam için harekete geçer.

Alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…