ben kendime "siz" diye hitap ettirmek için takla atmıyorum hanımefendi. madem forumda yetkilisiniz ona göre davranın bu ne biçim bi üsluptur? yetkili olmanız emirvaki konuşma hakkını tanımaz demiştim. bana bir şey emrettiniz demedim, burda bana türkçe dersi verdirtmeyin lütfen kendinize yani. uyarma dilinizin yumuşaklığına da hayran kaldım doğrusu. ayrıca bu kadar kraldan çok kralcı olmamanızı tavsiye ederim. bu forumu hayatınız olarak gördüğünüz çok belli, adminleriniz kim ki? onlar devlet başkanı siz de yaverlerisiniz gibi davranmayın allah aşkına. insanlar burda eğleniyo vakit geçiriyo sadece, sizin de bu kadar ciddiye almamanızı tavsiye ederim. devlet protokolü değil bu internet sitesi.
"daha da tatmin olamadıysanız" bu nasıl bi tarz ya? herkes kalitesini o kadar belli ediyo ki tek kelime cevap vermeye bile gerek yok aslında size... son olarak da öz türkçe olan "relax" kelimesini kullanmaya devam edin olur mu? sonra da forumda türkçeye saygıyı, düzgün yazmayı anlatırsınız millete.
her neyse, sizin gibi yetkilisi olan siteden artık bana fayda gelmez. evet en büyük sizsiniz,en insancıl, en kalp kırmadan davranan yetkilisiniz siz. iyi çalışmalar sayın forum yetkilisi hanımefendi, kolay gelsin....
cidden çok büyüttünüz meseleyi
devlet meselesi haline getirdiniz altı üstü bir uyarı yapıldı ve "yasak" denildi bu kadar basit ve emin olun ki bunlardan her gün binlerce üyelere yapılıyor
ama aradan siz gibi laftan anlamayan işi uzattıkça uzatanda çıkıyor
asıl bn size şu dk sonra bir yorum dahi bulunmayacağım
son kelimem
başka site yada size ait film müzik vs.. özelden yada topikten paylaşmak yasaktır
son kelimemcidden çok büyüttünüz meseleyi
devlet meselesi haline getirdiniz altı üstü bir uyarı yapıldı ve "yasak" denildi bu kadar basit ve emin olun ki bunlardan her gün binlerce üyelere yapılıyor
ama aradan siz gibi laftan anlamayan işi uzattıkça uzatanda çıkıyor
asıl bn size şu dk sonra bir yorum dahi bulunmayacağım
son kelimem
başka site yada size ait film müzik vs.. özelden yada topikten paylaşmak yasaktır
bu arada bana türkçe öğretiyorsunuz ya
emirvaki değil emrivaki dir o
birde nerde size emir ederek konuşmuşum onu da söylermisiniz
madem emirvaki konuşmuşum nerdeymiş
armağan asi ile birlikte tüm dizilerin en güzel gelini olmuş bence
ne kadar güzeldi gelinliği
ben de tekrar evlensem de aynını bulsam ,giysem:84::84::84::84:
bende çok begendim canımm hele arkası da uzundu cok hoştu çokkkk :93:
Kabak tadı veren dizilerden. Küçüklükleri mi kaldı ayol hepsi eşşek kadar oldular her haltı yiyorlar maşallah.
aynen valla katılıyorum çok saçma bir dizi
ne zamandır izlemiyorum
geçen bi magazin programında senaryocusumudur yönetmedimidi
daha bunlar ne ki daha ne acılar ne dramalr olacak diyor
sanarsın dizinin senaryosu ooo süper !!! türlü türlü belaları üstüste koyuyor tecavüzü hapı çocuk kaçırması vs vs vs. sanarsın mükemmel çok zekice bir senaryo yazıyor.
ohh ohh adam diziyi uzatmaya kararlı demekki,daha ne çekecekler çok merak ediyorum..
Bu diziyi canım sıkıldıkça izliyorumki , daha çok canım sıkılsın diye
İlk defa kanal değiştirmeden izledim diyebilirim
Ali sayesinde
O çirkin kadınla Eylülü aldattı ya
Bayağı bir söylendim , içimde ne varsa boşalttım Aliye küfür ederken
Burda yazamıyorum malum kamuya açık alandayız
Ama yinede Alinin , ben herşeyi söylüyecem demesi iyidi..
Ahh ali ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?