- 21 Mayıs 2010
- 593
- 18
- 298
başlarına gelmedik felaket kalmadı, iflas ettiler,borçlara girdiler ama hepsinde kılık-kıyafet-süs-makyaj son moda... saçmalık yani... hımmm bi de evleri var tabi hemende nasıl yenilenmiş anlamıyorum....
ve bu kadar üzüntüye rağmen nasıl hayatlarında hep onları bu halleriyle kabul eden saflar çıkıyor :??
...darısı yaprak dökümünün leylasının başına :)))
60 bin kalmıştı sanırım.
O bölümü görmüştüm.
60 binle o evde yenilenir, kılık kıyafetleri de.
Burda bi mantıksızlık yok ama dizi genel açıdan mantıksız o ayrı
tabikide yenilenir ben az kalmisti sandim iste para hirsi okadar para almislar az diyolar bide
kaçırdığınız bölümler için bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz kızlar :)
sayın AzRASILAM öncelikle forumda yetkili olmanız size benimle "arkadaşım" şeklinde hitap etme ve "atıp durma" tarzında emirvaki konuşma hakkını tanımaz, bu bir. ikincisi sanki ben sürekli bu tarz konular açıp bi site reklamı yapıyomuşum gibi "diğer konuların silindi sence neden" demenize anlam veremedim. ben forumda dizi indirme linki paylaşmadım. eğer isteyen varsa yollayabilirim dedim benim arşivim var. ki uluorta değil özel mesaj ile. bunda bir art niyet aramak çok garip geldi bana. bence asıl sizin yaptığınız doğru değil. çünkü hem konuyu silip beni bilgilendirmiyosunuz, ben tüm kuralları ezbere bilmek zorunda değilim. ayrıca özel mesaj ile dizi yollamanın yasak olduğunu bildiren herhangi bir yazı yok böyle bi yasak olduğunu da şuan öğrendim neye istinaden yasak bunu da açıklamanızı rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?