Küçük Kadınlar - Star Tv

utku'ya ne oldu ... ben onu da unutmuşum izlemeye izlemeye.. şimdi yeni biri var armağanın hayatında. ozan.
onu görünce aklıma utku geldi. en son tezel mi ne onla evliydi çocuğu olacaktı..ne oldu ona bilen varsa söyleyebilirmi lütfen arkadaşlar

tezer doğumda öldü...çocuk doğdu...
utku çocuğuda alıp yurtdışına gitti.böyle biliyorum bende...

hakikaten son zamanların en çok saçmalayan dizisi
ya biraz gerçekçi olun hepte mi başı belaya girer insanın..

ben en çok cansu yu oynayan kıza üzülüyorum
bu diziden sonra hayata bakış açısı değişmiştir kızcağızın

hakkaten ya..
ben aralıklarla izliyorum diziyi denk gelirse..her izlediğimde herşey tepe takla olmuş değişmiş
takip etmek için sabır lazım ya

Son düzenleme:

söylediklerine yürekten katılıyorum tatlım opuyorumnanaktan
bencede çok saçma bir dizi ilk sezon seyretmiştim ekin türkmen varken o çıktı daha da izlemedim sempatiksalakcinni

cansunun annesi nasu oynatıyo kızını bu dizide ya..tamam oyunculukta o yaştaki çocuklar için oyunculuk falan işlememeli bence..öyle bir geçer zaman ki dizisinde de berke (osman) nin kötü etkilenceği şeyler vardır tabi ama orda daha farklı..burda tecavüzler dayaklar adam kaçırma falan filan ne ararsan var...benim çocuğum olsa milyon dolar verseler o rolde oynatmam..keşke bu kadar 3.sayfa senaryosu olmasaydı...senaristleri 3.sayfa haberlerinden derliyolar heralde ..

uzatılması saçma olan dizilerden biri de bu. daha fazla tadı kaçmadan final yapsınlar. kavak yellerine dönecek yoksa.

öyle bir geçer zamankide osmanla 2 oyuncu koçu ve bir bedegog çalışıyorlarmış güzelim osmanın psikolojisini düşünüyorlar orda ama bu dizide nasıldır bilemem..

bende uzun zamandır izlemiyorum geçen kanal değiştirikren denk geldi herşey tepetaklak olmuş bu ne dedim...
gerçekten bir dizi ancak bu kadar saçma olabilirdi.. saçmalamayı çok iyi başarmışlar..

cansu rolündeki çocuğa bende çok üzülüyorum bir kadarda ana babasına kızıyorum para için bir çocuğun psikolojisi böyle hiçe sayılmaz yahu..

ilk zamanlar kaçırmadan izliyordum
artık kabak tadı verdi gereksiz yere uzadı bitmeli

şöyle bir baktımda dizideki herkes ölmüş.
-kızların anne ve babası
-utkunun amcası
-ablası elif
-hulisi bey
-tezer
-timucin
-hulki :bbo:

Kabak tadı veren dizilerden. Küçüklükleri mi kaldı ayol hepsi eşşek kadar oldular her haltı yiyorlar maşallah.

şöyle bir baktımda dizideki herkes ölmüş.
-kızların anne ve babası
-utkunun amcası
-ablası elif
-hulisi bey
-tezer
-timucin
-hulki :bbo:

timucinde mi öldü..
su oto yikamada calisan,yelizin sevgilisifisfisfis

Hepsi kadın olmadan bitmicek bu dizi arkadaşlar.Cansu ve bilge ikisi kaldı daha sürer gider bu dizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…