- 21 Temmuz 2022
- 6
- -30
- 6
- 24
- Konu Sahibi Meryem4343
-
Aaaa siz geçen günkü "16 yaşında kardeşim kendinden bir iki yaş büyüklerle arkadaşlık kuruyor,nasıl ayirayim" diyen kizmişsiniz.
4 mesajınız var 4u de erkek kardeşinizle alakalı. Bence psikolojiniz hiç sağlam değil, takmissiniz çocuğa.
Çocuk da çocuk olsa ...
Neyse
Aaaa siz geçen günkü "16 yaşında kardeşim kendinden bir iki yaş büyüklerle arkadaşlık kuruyor,nasıl ayirayim" diyen kizmişsiniz.
4 mesajınız var 4u de erkek kardeşinizle alakalı. Bence psikolojiniz hiç sağlam değil, takmissiniz çocuğa.
Çocuk da çocuk olsa ...
Neyse
16 yaşında cinsellik konusunda emin ol fazlasıyla zirvedeler. Neresi küçük kardeşinizin. Birde size tokat atıyor. Ve acaba ayıp ettim mi diyorsunuz. Ergenliğine verirseniz her şeyi ileride karısını da döver çocuğunu da döver haberiniz olsun.Erkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
Ve rica ediyorum ciddi bir şekilde cevap verin. kardeşim çok küçük onun psikolojisini etkilemek istemiyorum.
Sizden 2 yaş küçükse kardeşiniz çok küçük nasıl oluyor? Siz de 18 yaşındasınız yani.Erkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
Ve rica ediyorum ciddi bir şekilde cevap verin. kardeşim çok küçük onun psikolojisini etkilemek istemiyorum.
Kardesiniz kucuk degil oncelikle. Ama sorun bu degil. Size tokat atmasi. Hepimiz ergen olduk.anlik sinirlenip kmselere saldirmadik ama. Sutyeninizi de erkek kardesinizin yaninda cikarmayin ama bi zahmetErkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?