- 27 Haziran 2022
- 570
- 2.161
- 33
- 33
- Konu Sahibi Meryem4343
-
Benim kardesim 22 yasında bazen odamda takılırken geliyo fazla konusuyor ben de bölmemek icin hemen alttan cıkarıyorumannenize “anne sutyen bu normal bir sey neden rahatsiz olsun” diyeceginize kardesinize cinsiyetsiz muamelesi yapmaniz asiri yersiz. ne yani o cidden size gore “erkek” olsa sutyenden rahatsiz olmasi normal mi olacakti? gercekten sizi yetistirenlere yazik diyorum ya artik.
Şimdi olay kurgu da kurgu olmasına, ben bu kurgunun altında yatan nedeni merak ediyorum. İnsanın trollük etmeyi seçtiği konu da kendisi hakkında bi şeyler anlatır çünkü. Hani bi sütyenin hazin hikayesini yazmak için sebep ne ? Neden sayın trollErkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
Ve rica ediyorum ciddi bir şekilde cevap verin. kardeşim çok küçük onun psikolojisini etkilemek istemiyorum.
sizin kardeşinizle bi alıp veremediğiniz var ama ne bilmiyorum. Dünkü konunuz da evlere şenlikti. Patolojik bir kaygı/davranış/bağlanma şekliniz var bence. Hoş, anneniz ve kardeşiniz de pek normal sayılmazlar. Ailecek destek alın. Ama zannetmiyorum alacağınızıErkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
Ve rica ediyorum ciddi bir şekilde cevap verin. kardeşim çok küçük onun psikolojisini etkilemek istemiyorum.
16 yaş ergenlikte döneminde olan çocuk. Cinsel gelişimi devam etmekte. Cinsel gelişim 3 yaştan itibaren başlar. Sütyen ise cinsellikle ne bağlantısı var? Kadın iç çamaşırı? Heryerde sütyen var her kadin kullanir her magazada var. Size tokat atmasindaki amaç ne ? 16 yaşındaki "küçük kardeşiniz " ne cüretle size tokat atar küçük kardeşin bu yaştaki şiddet eğilimi nedir? Yanlış cinsel eğitim veriyorsunuz bu konuyu acilen düzeltin. Mahremiyet ayrıdır, cahillik çok ayri.Erkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?