Kücük kaynima abi dememi istiyorlar

nısanlın aılesının bu tavırlarına sımdı tepkı gosterıyor olabılır evlendıkten sonra ınan kı o tavırlar degısır ve senı sındırmeye calısır sonra o sevgıde bıter kadın sana gercek yuzunu gostermıs zaten bılmıyorum ama nısanlını cok sevsen bıle dedıgm gbı bole sorunlu ınsanlar yuzun den sevgı felan kalmıyo hıcbısey senden onemlı deıl bunu unutma olmayacaksa da olmasın bosver sonradan pısman olma

delimi ne, sebebi ne olursa olsun, gelenek göreneğinde bi haddi hududu olmalı, saçmalığın daniskası yani, ha bi de ısrar ediyor

bayramlarda elinide öp bari

bence bu abi dmenin sonu uzgunum ole duruyor bayram gelsin hele onuda ister ama bence once nisanlinla hallet baktin abartiyo direk anneni babani sok devreye..

Hayatım boyunca bu kadar saçma birşey ( 13 yaşındaki bir çocuğa abi denildiğini ) duymamıştım neyse şimdi duymuş oldum yok böyle bir zihniyet iyiki başka ufak bir çocuğu daha yok. gibi

yoll yakınnken dönn senn evine arkdaşımmm ilerde evlendiğinizde böyle bir kaynana herşeyenie karışırr hayatın felan kalmazz kendine özell,,13 yaşındakii çoçuga abi şaçmalıgın dasikası artıkkkkkk

güzel arkadasım yol yakınken kaç kurtar kendini.
bu ne boyle yaaa...
senın sonun felaket.
ailesini boşver takma sen kocana bak falan dıyenler olmuş.
o iş öyle değil maalesef.
aileylede evleniliyor.koca bi bakmışsın o tarafa dönüvermiş.
sonra ahh kafam vahh kafam o zamanlar sinyal vermışlerdi ben naptımmmm deyıp vahlanırısn.
aşk meşk hikaye en önemlisi aileler bak ben sana söyliyim.

kaynanam, evlendıkten sonra dedıgı lafları bana nişanlıyken deseydi aşkmış bunca senenin emeğiymiş sevgıymış dinlemem topuklardım boyle olcagını bilseydim... bunca insan boşuna konuşmuyor..

şuraya bak daha şimdiden çocuk ismine karışıyor.
bu ne yaa adetmi bu bu ne bu?

Resmen psikopatlık kusura bakma ama başka tanımı yok kadının yaptığının. Dikkatli ol bence . Özellikle de nişanlının tavırlarına davranışlarına dikkat et sana karşı nasıl davranıyor annesinin her dediğini yapan bir tip mi. yoksa ilerde başın çok ağrırı bu mantıkta bir aile ile.

Son düzenleme:
Yazık kayınvalide kafayı yemiş heralde.
Ne istediğinin farkında değil sanırım.
İyi düşünün böyle bir kafayla nasıl hayat geçer, nişanlınızı iyi ölçün tartın, dengeyi nasıl kurar.

sizin etrafınızda kötü örnekler olabilir ama benim etrafımda çok iyi örnekler var
ailesi sorunluysa ağzının payını verebilen erkekler
genelleme yapmak yanlış öylesi de var böylesi de
konu sahibinin nişanlısını biz tanımıyoruz buna kendi karar verir
kaynana konuşsun dursun oğlu susturmayı bildikten sonra gıkı çıkamayan çok cadaloz kaynanalar gördüm ben
malasef insanlar ailesini seçemiyo ailesi öyle diye adam neden kötü olsun
doğru orantıda olmak zorunda değil
armut eğer dibinin farkındaysa çoğu zaman düşmez aynı dibe
tecrübeyle sabittir.

Abi mabi demiyorum kime nasıl hitap edecegimi ben bilirim diye postayı koy bak bidaha öyle konuşuyormu ...
Hem nişanlın annesine söz geçiremiyormu o ne yaa öyleee öyle saçmalık olurmu nişanlınada koy tavrını yoksa çok ezilirsin, abide dedirtirler, ayakta yıkatırlar bu gidişle...
Şayet evlenirsende kesinliklebu kadınla aynı sokakta bile oturma çok çektirir yoksa....

Bir yaşıma daha girdim.

Öyle şey mi olur duyulmuşmudur görülmüşmüdür?

Sanki sizi en baştan Sindirmeye çalışıyor.

Benim sözüm geçer dediğim olacak mantık bu bunu işlemeye çalışıyor size.

Nişanlınızda aile tarafını tutuyorsa birkez daha düşünmekte fayda

Son düzenleme:

Sen onun oğluna "abi" demeden önce, o sana "kızım" demeyi öğrensin.
Hangi akla hizmet ediyor böyle insanlar bilemiyorum!
Artık ne isteyeceklerini de sapıttılar.
Her şeyin 4 4'lük heralde bunu bulmuş ""kaynanan"
Allah böylelerinden korusun.
Sana da sabırlar versin.

Çok Afedersin Ama,
Aynısı Benim Başıma Gelse;
Yemin Ederim, Ayrılırdım..

Bu Ne Saçmalık, Böyle Bir Şey Nerde Görülmüş..
Bunların İçi Fesat..

Allah İyi İnsanlarla Karşılaşmayı Nasip Etsin Cümlemize..

Konuya yorum yapan birçok arkadaşımızın da dediği gibi sakın susma, alttan alma bu konuyu, bikere neden susacaksın ? hangi akla mantığa sığıyor sana direkttikleri saçmalık ? Öncelikle nişanlın kesin tavrını koysun, yok efendim ben onlarla konuştum yada sen boşver deme laflarıyla seni oyalamasına izin verme net tavrını koysun bu konu kapansın bence, yoksa ailene söyle kavga çıkacaksa şimdi çıksın ... Şimdiden böyle bir saçmalıkla gelen kaynana yarın sana neler yapmaz . Allah yardımsın olsun canım hakkında hayırlısı ...

13 yaşındaki bir insan çocuktur, abi ne alaka? Bizde de eskiden aynı yaşıt olduğu zaman abi denirmiş, hatta nikah büyüklüğü vardır iki kişi aynı yaşıtsa bekar olan evli olana abi ya da abla der. Ama arada 10 yaş var yahu, küçük bir çocuğa abi denmez.

hanımlar eski konularını okursanız olaylar başından beri sorunlu.büyük ihtimal kaynana istemiyor ve kendince sıkıntılar zorluklar çıkararak kızın ayrılmasını istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…