Küçük Kıyamet Samanyolu TV

Cuma günü çok iyiydi. Hoş bir aşk teması vardı ama her zamanki gibi aile engeline takıldı. Bir insan kızını nasıl satabilir ya :43:

Cuma günü çok iyiydi. Hoş bir aşk teması vardı ama her zamanki gibi aile engeline takıldı. Bir insan kızını nasıl satabilir ya :43:

Evet çok güzeldi. Malesef bu durum çok kötü insanın kızını istemediği birisi ile evlendirmeye çalışması,satması. Üzücü durumlar keşke dizilerde olsa böyle durumlar ama günümüzde de az da olsa rast geliyoruz malesef ki.

$304713_204862106323997_550381946_n.webp $216132_204855586324649_416173381_n.webp
................................

Belki bu tekerlekli sandalyede oturan kişiyle alakalı durumlar olacaktır.Ben de fragmanını izlemiştim de bu kişiye rastlamadım.

8. bölüm özeti
Bekir, karısı Müjgan’a atılan bir iftira yüzünden onu evden kovar ve kötü yola düşmesine neden olur. Medet’in kendisine gelip sayılı saatlerinin kaldığını haber vermesiyle Bekir, ne yapacağını şaşırır. Ne olursa olsun çocuğunu Müjgan’a bırakmamakta kararlı olan Bekir, ecelinin önüne geçemeyerek ölüm kendisine ulaştığında günahlarıyla yüzleşir. Diğer yandan Müjgan ise kendisine atılan iftiraya inanarak yıllarca perişan olmasına neden olan Bekir’i affetmeye niyetli değildir.

Yine cok guzel bir bolum izledik bir iftiranin nelere sebep oldugunu gorduk bakalim haftaya neler olucak .Yukaridaki fotograf yeni bolumden mi acaba.

Çok güzeldi. Ama yarım yamalak izleyebildim. Kadın gerçekten kötü yola mı düşmüş ne olmuş tam anlayamadım netten izlerim tekrar.
Yukarıda fotoğraflar facebook sayfasında paylaşılmış diğer bölümlerden olabilir.

Çok güzeldi. Ama yarım yamalak izleyebildim. Kadın gerçekten kötü yola mı düşmüş ne olmuş tam anlayamadım netten izlerim tekrar.
Yukarıda fotoğraflar facebook sayfasında paylaşılmış diğer bölümlerden olabilir.

İzlemeden söyleyim ben evet düşmüş kötü yola.Kocası duyulanlara inanınca iftiralara yani evden kovuyor ve kadın da bir başına kalınca kötü yola düşüyor.Kocası bir başına bırakınca oluyor yani bu durum.

Yine cok guzel bir bolum izledik bir iftiranin nelere sebep oldugunu gorduk bakalim haftaya neler olucak .Yukaridaki fotograf yeni bolumden mi acaba.

Evet iftira konusunda eğitici,ibretlik bir bölümdü.Sevgi meleğinin paylaştığı fotoğraflar sanırım bir daha ki bölümlerden.Benimkiler geçmiş bölümlerden.

Her zaman ki gibi yine guzel bir bolum izliyoruz.Ben babanin kizina verdigi cevabi dogru bulmadim aslinda.Kizim yasamis olsaydi bobregimi yinr ogluma verirdim demesini.

Harika bölüm hatta izlediğim en güzel bölüm
Çok çok güzel mesajları var
Evlat ayrımının sonuçları...
Ben yaşılara hiç dayanamıyorum ağlıyorum hemen
Beğendimmm hiç bıkmadan izlerim keşke hergün olsa :5:

Her zaman ki gibi yine guzel bir bolum izliyoruz.Ben babanin kizina verdigi cevabi dogru bulmadim aslinda.Kizim yasamis olsaydi bobregimi yinr ogluma verirdim demesini.

Soy devamını sağladığı için erkek evlada verilen haddinden fazla önemi, evlat ayrımını anlatıyor
O yüzden öyle söyledi o an orada
Genelde hep kayırılan evlat hayırsız çıkar itilen evlat hayırlı olur
Ama çocuk doğru yola döndü iyi oldu
İbretlik bölümdü bu ülkede hala erkekler baş tacı
Sonuçlarını görüyoruz

Evlat ayrımı yapılması bunun yanlışları insanlara bu yönde verilen eğitici bir bölümdü.Özellikle de başlarken ilk aşamada babanın gördüğü rüyada insanın evladına manevi yönden bilgi verilmesi gerektiği üzerinde durulu.Bu da bana göre önemli bir noktaydı.Her bölümde eğitici mesaj verilmesi ve ölümü hatırlatması insanı gerçekten derinden etkiliyor.

Arkadaşlar dizimize üç hafta gibi bir süre ara verilmiş üç hafta sonunda devam edecekmiş.Günü de değişecektir büyük ihtimalle cuma gününe çünkü Samanyolu tv'nin yeni dizisi başlayacak.

İyi ki ben severek izliyordum ha
Bir yayınlamıyorlar bir ara veriyorlar ne biçim iş.:47:

Bir şeyi severek izleyince bitmesin diye gözüne baktıkça tam tersi oluyor yani.Ben de hiç memnun değilim bu durumdan :/

Back
X