Küçük Kıyamet Samanyolu TV

Bir şeyi severek izleyince bitmesin diye gözüne baktıkça tam tersi oluyor yani.Ben de hiç memnun değilim bu durumdan :/

Aynen bildiğin gıcıklık saçma sapan diziler koyup duruyorlar misal bir iki defa samanyolunun ekip diye dizisini izledim anlamadım
O mu küçük kıyamet mi yani
Saçma saçma iş yapıyorlar izlemicem sonunda samanyolunu

Aynen bildiğin gıcıklık saçma sapan diziler koyup duruyorlar misal bir iki defa samanyolunun ekip diye dizisini izledim anlamadım
O mu küçük kıyamet mi yani
Saçma saçma iş yapıyorlar izlemicem sonunda samanyolunu

Neyse ben de bekliyorum yeni bölümlerini ama bakalım ara vermelerine ben de üzüldüm severek izlediğim diziydi sonuçta bir an önce başlar umarım ya.

Samanyolu TV'de yayınlanana Küçük Kıyamet dizisi yayından kaldırıldı.
Birol Güven'in yeni dizisi Evlilik Okulu dizisi Samanyolu TV ekranlarında cuma günleri yayınlanmaya başladı. Yeni dizinin gelmesiyle birlikte Samanyolu TV'de cuma günleri yayınlanan Küçük Kıyamet dizisi yayından kaldırıldı.

Üç hafta ara verileceği belirtilmişti son karar olarak kaldırıldı mı dizi şimdi yani ? Öyleyse severek izlediğim bir diziydi gerçekten yazık oldu yaa.

küçük kıyamet kaldırılmış mı ben de bir kaç haftadır göremiyordum.zaten yeni başlamıştım izlemeye ilginç gelmişti ben başladım izlemeye onlar kaldırdılar kötü olmuş.

''Arkadaşlar şu an dizininin 11. bölüm hikayesine çalışıyoruz. Animasyonlar yetişmediği için konsept değiştirdik. Bizim bildiğimiz herhangi bir sıkıntı yok. Yayından kaldırıldığı filan yok! İnşaallah dizimiz devam edecek.''
Dizinin hikaye yazarı bu şekilde haber paylaşmış arkadaşlar ben de görünce sizlerle paylaşayım dedim.Bu yazıdan anlaşıldığı üzere dizimiz bitmemiş.Yakında da başlayacaktır inşallah.

16 Mayıs Perşembe saat 19:55'de yeni bölümleriyle Küçük Kıyamet tekrardan sezona başlıyor.

Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim. Bu kadar berbat edilebilirmiş. Yayında yapımda emeği geçenlere...
neyse..
Tek kelime ile içine etmişler. Müzikler, efektler tam bir facia!
Kesinlikle eski formatı mükemmeldi ben bunu böyle izlemem

Son düzenleme:
Ben hepsine tam bakamadım ama müzikler evet daha güzel olabilirdi bence de eski müzikler daha hoştu.Kabir sahnesi felan hoştu güzel çekilmişti sadece.

Baştan sona aynı müzik çalıp durdu ben beğenmedim bu şekliyle. rüyasında postayla öğrenmesi falan ne bilim eski formatı mükemmeldi...

Baştan sona aynı müzik çalıp durdu ben beğenmedim bu şekliyle. rüyasında postayla öğrenmesi falan ne bilim eski formatı mükemmeldi...

müzik konusu vasattı o konuda haklısın canım.Gelen gideni aratır derler o şekilde.Yine de ben sevdim ya bakalım gidişatı nasıl olacak

Dizinin format değiştirmesi tadını biraz kaçırsa da geçen hafta ki bölümüne göre gayet iyi iki bölümdü.
Melikenin sonu kötü oldu kurtulabildi mi acaba :26: Bir de Samet neden kötürüm kaldı orayı anlamadım :26:

Dizinin format değiştirmesi tadını biraz kaçırsa da geçen hafta ki bölümüne göre gayet iyi iki bölümdü.
Melikenin sonu kötü oldu kurtulabildi mi acaba :26: Bir de Samet neden kötürüm kaldı orayı anlamadım :26:

Melikenin sonunu göstermediler sadece kardeşinin rüyasına girmişti kardeşide yaptıgı hatayı anladı annesine anlattı anneside melike için komşuları toplayıp dua okuyacaklardı.Samet ile melikenin kardeşinin dügün günü melike, samet ile gelinin meyve suyunu zehir attı ama melike yanlış bardagı aldı ve kendi zehirlendi zehir çok kuvvetli oldugu için samet felç kaldı dizinin sonunda samet ile melikenin kardeşi tekrar barıştı.

Back
X