- 5 Mayıs 2017
- 178
- 172
- 23
- 35
- Konu Sahibi Aylaaglama
-
Ben de öyle düşünüyodum da ne biliyim gülüşmeleri falan garibime gidiyor bazen. Hani bazen yetişkinler de dalga amaçlı yaparlar böyle şeyleriSen de onlara göz kırpözeniyorlardir belki sana :)
Kız çocukları genel olarak sevecen, sempatik olurlar.Dikkatlerini ceken bir özelliginiz olmuş olmali.
aslında bir dert değil ama sizin de düşüncelerinizi merak ettiğimden soruyorum. Yolda,sokakta oynayan kız çocukları beni gördüğünde aralarında konuşup gülüşüyolar, gözümün içine içine bakıyolar, bazen de şiştt vs. Gibi laf atıyolar. Aslında çok severim çocukları ama ben biraz da takıntılıyımdır. Garipsedikleri için falan mı böyle yapıyolar diye düşünmeden edemiyorum. Sonuçta çocuk aklına o an ne gelse onu yapıyoe.
Cevap için teşekkür ederim. Ben de açıkçası biraz takıntı var,güvensizlik de denebilir aslında. Saçımla dalga geçti,yüzümle dalga geçti vs. Kuruyorum kafamda. Nişanlıma da anlattım bu durumu, saçmalama çocuk onlar bana bile yapıyolar bazen dedi. Sitedeki arkadaşlara soruyum dedim ben de :)Bi kere benim de başıma geldi
2 kız (8-10 yaşlarında) bana bakıp bakıp kendi aralarında gülüşüyolardı
Ben de bi gülücük attım, naber kızlar dedim.
Bunlar bi böyle kaldılar
Okula mı gidiyosunuz dedim, çekindiler ama evet dediler.
sonra bana siz nereye gidiyosunuz dedi bi tanesi
ben de okula gidiyorum öğretmenim ben dedim.
bunların bi hoşuna gitti :) ne öğretmenisiniz falan muhabbet ettik
sonra ayrıldılar yanımdan
biri diğerine "ben de öğretmen olmak istiyorum, ay ne güzel" diye diye gittiler
yani demem o ki, ya güzel bulmuşlardır, ya özenmişlerdir
hoşlarına gitmişsindir
1.75 e 75 kiloyum. Tartılmadım ama ramazanda verdim biraz. Bacaklarım kalçalarım inceldi biraz.İlginç bir durum. Yaş kaç? Boy kaç? Nedir yani neden görünce size bakıp gülsünler ki.
Çok tatlı şirin bir şeyseniz hoşlarına gidiyor olabilir ama genelde siz gülümsemeden onlarda bir hareketlilik olmaz diye düşünüyorum.
Cevap için teşekkür ederim. Ben de açıkçası biraz takıntı var,güvensizlik de denebilir aslında. Saçımla dalga geçti,yüzümle dalga geçti vs. Kuruyorum kafamda. Nişanlıma da anlattım bu durumu, saçmalama çocuk onlar bana bile yapıyolar bazen dedi. Sitedeki arkadaşlara soruyum dedim ben de :)
Çok teşekkür ederim cevaplar için. Öğretmenmişsiniz siz daha yakından tanırsınız çocukları. Moralim düzeldi :)dalga geçse bile nolucak ki ufacık kızlar
sen de onlara dil çıkar
ay bu abla çok güzeel diyorlardır aralarında eminim ahahah çocuk işte yaaslında bir dert değil ama sizin de düşüncelerinizi merak ettiğimden soruyorum. Yolda,sokakta oynayan kız çocukları beni gördüğünde aralarında konuşup gülüşüyolar, gözümün içine içine bakıyolar, bazen de şiştt vs. Gibi laf atıyolar. Aslında çok severim çocukları ama ben biraz da takıntılıyımdır. Garipsedikleri için falan mı böyle yapıyolar diye düşünmeden edemiyorum. Sonuçta çocuk aklına o an ne gelse onu yapıyoe.
Hatırlıyorum lisede falan özenirdim bende bankacı ablalar vardı apartmanımızda onlar çok ilgimi çeker özenirdim. Ama anlattığım çocuklar gibi yapmazdım. Kendimden şüphelendim garipsenecek bi tarafım mı var diye de ne biliyim :)ay bu abla çok güzeel diyorlardır aralarında eminim ahahah çocuk işte ya
ben yapardımHatırlıyorum lisede falan özenirdim bende bankacı ablalar vardı apartmanımızda onlar çok ilgimi çeker özenirdim. Ama anlattığım çocuklar gibi yapmazdım. Kendimden şüphelendim garipsenecek bi tarafım mı var diye de ne biliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?