• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük kız çocukları laf atıyor

Aylaaglama

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
178
172
23
35
aslında bir dert değil ama sizin de düşüncelerinizi merak ettiğimden soruyorum. Yolda,sokakta oynayan kız çocukları beni gördüğünde aralarında konuşup gülüşüyolar, gözümün içine içine bakıyolar, bazen de şiştt vs. Gibi laf atıyolar :D. Aslında çok severim çocukları ama ben biraz da takıntılıyımdır. Garipsedikleri için falan mı böyle yapıyolar diye düşünmeden edemiyorum. Sonuçta çocuk aklına o an ne gelse onu yapıyoe.

Valla bu aralar bana çocuk demeyin. Aptda 32 daire var ben girişin üst katında oturuyorum. Okullarda kapandı bütün çocuklar binanın içinde yukarı aşa sağa sola bağrış çığrış koşturuyorlar. Yetmez gibi yangın merdiveninde zıplıyorlar. Kafayı yiycem oğlumun sürekli uykusu bölünüyor. Bıktım bunlardann

aslında bir dert değil ama sizin de düşüncelerinizi merak ettiğimden soruyorum. Yolda,sokakta oynayan kız çocukları beni gördüğünde aralarında konuşup gülüşüyolar, gözümün içine içine bakıyolar, bazen de şiştt vs. Gibi laf atıyolar :KK70:. Aslında çok severim çocukları ama ben biraz da takıntılıyımdır. Garipsedikleri için falan mı böyle yapıyolar diye düşünmeden edemiyorum. Sonuçta çocuk aklına o an ne gelse onu yapıyoe.

İlginç bir durum. Yaş kaç? Boy kaç? Nedir yani neden görünce size bakıp gülsünler ki.
Çok tatlı şirin bir şeyseniz hoşlarına gidiyor olabilir ama genelde siz gülümsemeden onlarda bir hareketlilik olmaz diye düşünüyorum.

Bi kere benim de başıma geldi
2 kız (8-10 yaşlarında) bana bakıp bakıp kendi aralarında gülüşüyolardı
Ben de bi gülücük attım, naber kızlar dedim.
Bunlar bi böyle kaldılar :D
Okula mı gidiyosunuz dedim, çekindiler ama evet dediler.
sonra bana siz nereye gidiyosunuz dedi bi tanesi
ben de okula gidiyorum öğretmenim ben dedim.
bunların bi hoşuna gitti :) ne öğretmenisiniz falan muhabbet ettik
sonra ayrıldılar yanımdan
biri diğerine "ben de öğretmen olmak istiyorum, ay ne güzel" diye diye gittiler :D

yani demem o ki, ya güzel bulmuşlardır, ya özenmişlerdir
hoşlarına gitmişsindir

Bi kere benim de başıma geldi
2 kız (8-10 yaşlarında) bana bakıp bakıp kendi aralarında gülüşüyolardı
Ben de bi gülücük attım, naber kızlar dedim.
Bunlar bi böyle kaldılar :KK70:
Okula mı gidiyosunuz dedim, çekindiler ama evet dediler.
sonra bana siz nereye gidiyosunuz dedi bi tanesi
ben de okula gidiyorum öğretmenim ben dedim.
bunların bi hoşuna gitti :) ne öğretmenisiniz falan muhabbet ettik
sonra ayrıldılar yanımdan
biri diğerine "ben de öğretmen olmak istiyorum, ay ne güzel" diye diye gittiler :KK70:

yani demem o ki, ya güzel bulmuşlardır, ya özenmişlerdir
hoşlarına gitmişsindir
Cevap için teşekkür ederim. Ben de açıkçası biraz takıntı var,güvensizlik de denebilir aslında. Saçımla dalga geçti,yüzümle dalga geçti vs. Kuruyorum kafamda. Nişanlıma da anlattım bu durumu, saçmalama çocuk onlar bana bile yapıyolar bazen dedi. Sitedeki arkadaşlara soruyum dedim ben de :)

İlginç bir durum. Yaş kaç? Boy kaç? Nedir yani neden görünce size bakıp gülsünler ki.
Çok tatlı şirin bir şeyseniz hoşlarına gidiyor olabilir ama genelde siz gülümsemeden onlarda bir hareketlilik olmaz diye düşünüyorum.
1.75 e 75 kiloyum. Tartılmadım ama ramazanda verdim biraz. Bacaklarım kalçalarım inceldi biraz.

Cevap için teşekkür ederim. Ben de açıkçası biraz takıntı var,güvensizlik de denebilir aslında. Saçımla dalga geçti,yüzümle dalga geçti vs. Kuruyorum kafamda. Nişanlıma da anlattım bu durumu, saçmalama çocuk onlar bana bile yapıyolar bazen dedi. Sitedeki arkadaşlara soruyum dedim ben de :)

dalga geçse bile nolucak ki ufacık kızlar ;)
sen de onlara dil çıkar :P

aslında bir dert değil ama sizin de düşüncelerinizi merak ettiğimden soruyorum. Yolda,sokakta oynayan kız çocukları beni gördüğünde aralarında konuşup gülüşüyolar, gözümün içine içine bakıyolar, bazen de şiştt vs. Gibi laf atıyolar :KK70:. Aslında çok severim çocukları ama ben biraz da takıntılıyımdır. Garipsedikleri için falan mı böyle yapıyolar diye düşünmeden edemiyorum. Sonuçta çocuk aklına o an ne gelse onu yapıyoe.
ay bu abla çok güzeel diyorlardır aralarında eminim ahahah çocuk işte ya

ay bu abla çok güzeel diyorlardır aralarında eminim ahahah çocuk işte ya
Hatırlıyorum lisede falan özenirdim bende bankacı ablalar vardı apartmanımızda onlar çok ilgimi çeker özenirdim. Ama anlattığım çocuklar gibi yapmazdım. Kendimden şüphelendim garipsenecek bi tarafım mı var diye de ne biliyim :)

Bence iki seçenek var. Birincisi siz alındınız, size gülen yok. İkincisi dalga geçebileceklerini düşündükleri bir şey gördüler. Aşırı kilo, çok büyük göğüsler, aşırı makyaj, yürüme duruş bozukluğu vs gibi. Çoluk çocuk bu tür şeyleri alaya alır çünkü.

Hatırlıyorum lisede falan özenirdim bende bankacı ablalar vardı apartmanımızda onlar çok ilgimi çeker özenirdim. Ama anlattığım çocuklar gibi yapmazdım. Kendimden şüphelendim garipsenecek bi tarafım mı var diye de ne biliyim :)
ben yapardım
laf atardım ehehehe pişşt abla diye sonra gülerdik :D

Evlenmeden önce eski mahallemdeki kızlarda bana yapardı çok güzel olmuşsun çok güzelsin derlerdi bazende öyle birbirlerine bakarlardı tahminimce beğeniyorlardır seni :)

Hoşlarına gitmiş de olabilirsiniz, o an bir şeyinizi garipsemiş de olabilirler :) Çocuk işte ben bazen zorla iletişime geçiyorum komiklikler yapıyorum çok tatlılar :)

Back
X