Küçük Kızımın Bana Olan Bağımlılığı

Bce de g

cocuk psikologu iyi olur bence de. Illaki bir problem vardır ortada. Hemen asacaginiza inaniyorum ama yol ve yontemi bilen birinden ogrenmek lazım
o da dğru da bunların hepsi çok ciddi maaliyetler tek başıma büyütüyorum tüm yük benim üzerimde. babası hiçbir konuda destek olmak istemiyor nasıl götürücem

Daha ne olması gerekiyor yani kusura bakmayın da , baba gitmiş ve belli ki siz de gidersiniz diye korkuyor bu kadar basit
ne konuda kusurunuza bakıcam anlamadım? babasından ayrılmam suç mu nedir yani? bende babasız büyüdüm abartmayın olayı.

evet ben tedirginim bıraktığımda, aklım hep onda acaba üzülüyor mu korkuyor mu vs diye.

Ne güzel kreşe gidiyor. Ama diğer huylar aynı oğlumun huyu. Nasıl asicaz bilmem.

ne konuda kusurunuza bakıcam anlamadım? babasından ayrılmam suç mu nedir yani? bende babasız büyüdüm abartmayın olayı.
Yanlış anlıyorsunuz sizi eleştirmek için yazmadım
Çocuk bu durumdan etkilenmiş diye yazdım
Sizin elbette suçunuz olan bir durum yok
Ayrılmış olsanız bile eşiniz bir baba olarak bunu çocuğuna yansıtmamalı

Arkadaşlar da söylemiş kaygılı bağlanma muhtemelen. Bunun içinde kendinizi suçlamayın hayat meşgalesinde bazen olabiliyor, onun için en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama bazen olmayabiliyor.
Kesinlikle oyun terapisi diyorum, şehrinizdeki terapistleri araştırın. Oyun terapisi biraz yavaş bir süreç hemen bir kaç seansta çözüm beklemeyin lütfen, sadece güvenilir işinde iyi biri bulmaya çalışın, popüler diye yetkin olmayan insanlar da yapabiliyor.
Nette bağlanma oyunları diye arayın terapisiti araştırırken o oyunları oynayabilirsiniz.

o da dğru da bunların hepsi çok ciddi maaliyetler tek başıma büyütüyorum tüm yük benim üzerimde. babası hiçbir konuda destek olmak istemiyor nasıl götürücem
Aile bakanligının bunyesinde vardir belki birşeyler. Aile slterapistini oradan bulmuştu bir yakınım ücretsiz

Aslında sorunun en can alıcı noktasını sonunda anlatmssnz. Burdan yazdgnzdan yola çıkarak sizi de kaybetmekten korkuyor o yüzden bağlanma konusunda uzman bir psikolog ile calisirsnz daha ilerlemeden bu süreç umarım ikiniz için de iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…