Küçük meleğimi kaybettim :'(

Bende ilk hamileligimde ayni durumu yaşadım,11 haftalık beklerken kontrolde 9 haftalık çıktı,kalbi durmuş.İki ay sonra tekrar hamile kaldım.Doktorum önlem olsun diye bebe asprini verdi kanı sulandirmasi için,son aya kadar kullandım.
3.hamileligimde de önlem olarak bebe asprini kullandım.Simdi sağlıklı iki çocuğum var.
En kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle...

Çok uzuldum basin sagolsun cnm
Allah ins sabir verir ve ileride tekrar bir melek koyuverir karnina kim bilir ? Saglikli sihhatli hayirli evlat sahibi olursun ins.

Aspirin kani sulandiriyor peki kalbi durmasiyla ne alaka canm

Neden kan sulandrici kullandn canm

Canım gen testi yaptırmak istedim 1 düşük ile yapmıyoruz dedi doktor 3 düşük yapman lazım dedi ben de Ya bir şey varsa 3 kere mi düşük yapacağım yok artık dedim gittim Başka doktor buldum büyük şehire gittik (Konya) gen testinde kan pıhtılaşmasına dair verilere ulaştık o nedenle iğne yapıyorum tedbir amaçlı bebeğin kalbi durmasın diye

Bu arada tekrar hamile kalmak için öyle 6 ay filan da beklemedim sadece 1 kere adet olmayı bekledim (doktorum da beklemene gerek Yok dedi) pco durumu farklı ve daha zor ama çok beklemeye gerek de yokmuş

Pko ile hamile kaldm insallah yine kalirim ne diyeym ... eli kolu ayaklari o kadar belli ki... icim aciyor resmen

Eğer pıhtılaşman yoksa genelde erken gebelik kayıpları sağlıksız bebeklerde oluyor. Hatta diyorlar ki düşük diye bir şey olmasa şu an engelli sayısı çok çok çok yüksek olurmuş.

Bir kere olduysa yine olur bebeğin neden olmasın. Belki birkaç ay beklemek durumunda kalabilirsin vücudunun kendine gelmesi için.
Allah sabır versin. Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı

Allah sabir versin üzülme desemde boşa biliyorum ama sunu unutma Rabbim verdi Rabbim aldi üzülme kalirsin tekrar hamile rabbimden umut kesilmez benim tanidigimin 8 aylikken kaybetti bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…