- Konu Sahibi Asminayaz1518
-
Kizlar ne gibi testler yaptirablrm
Ikinci gebelik canm cok saolİlk gebeliklerde böyle olabiliyor, ama yinede farklı bir doktora daha görün için rahat eder. Kısmet böyleymiş, inşallah yine hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın
Ikinci gebelik canm cok saolİlk gebeliklerde böyle olabiliyor, ama yinede farklı bir doktora daha görün için rahat eder. Kısmet böyleymiş, inşallah yine hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın
Aspirin kani sulandiriyor peki kalbi durmasiyla ne alaka canmBende ilk hamileligimde ayni durumu yaşadım,11 haftalık beklerken kontrolde 9 haftalık çıktı,kalbi durmuş.İki ay sonra tekrar hamile kaldım.Doktorum önlem olsun diye bebe asprini verdi kanı sulandirmasi için,son aya kadar kullandım.
3.hamileligimde de önlem olarak bebe asprini kullandım.Simdi sağlıklı iki çocuğum var.
En kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle...
Cok saol canm benmÇok uzuldum basin sagolsun cnm
Allah ins sabir verir ve ileride tekrar bir melek koyuverir karnina kim bilir ? Saglikli sihhatli hayirli evlat sahibi olursun ins.
Neden kan sulandrici kullandn canm
Pko ile hamile kaldm insallah yine kalirim ne diyeym ... eli kolu ayaklari o kadar belli ki... icim aciyor resmenCanım gen testi yaptırmak istedim 1 düşük ile yapmıyoruz dedi doktor 3 düşük yapman lazım dedi ben de Ya bir şey varsa 3 kere mi düşük yapacağım yok artık dedim gittim Başka doktor buldum büyük şehire gittik (Konya) gen testinde kan pıhtılaşmasına dair verilere ulaştık o nedenle iğne yapıyorum tedbir amaçlı bebeğin kalbi durmasın diye
Bu arada tekrar hamile kalmak için öyle 6 ay filan da beklemedim sadece 1 kere adet olmayı bekledim (doktorum da beklemene gerek Yok dedi) pco durumu farklı ve daha zor ama çok beklemeye gerek de yokmuş
Sizin durumunuz daha zor rabbm size de kolaylik versn kucagnz evlatla dolsnBen 16 haftalik ikiz kaybettim canim. Rabbim sabir versin
Patolojiye göndersinler. İlk bebeğin mi? Pıhtılaşma filan var mı sendeBebek buyuk ihtimalle anormali dediler zaten bir hafta olmuş öleli.. ne gibi test yaptirabilirim kizlar
Saol canm tesekkur ederimAllah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliğin ve doğumun olur.
Evet icimi tek rahatlatan şey bu. Ilk gebeligim saglikliydi insallah bu ilk ve son olurEğer pıhtılaşman yoksa genelde erken gebelik kayıpları sağlıksız bebeklerde oluyor. Hatta diyorlar ki düşük diye bir şey olmasa şu an engelli sayısı çok çok çok yüksek olurmuş.
Allah sabir versin üzülme desemde boşa biliyorum ama sunu unutma Rabbim verdi RabbimBugun kadin dogumcuya kontrolum icin gittim. 9+5 olmasi gerekirken 8+5 dedi ve fka alinamadi dedi. Dunya basima yikildi... Detayli ultrasona girdim ve o minik ellerini gorunce daha cok aglmaya basladim. Kalbinin durdugunu soylediler ve hic bir nedeni yokmuş . Yarin kürtaj olacagim sabahtan. Tekrar hamile kalir miyim pcos hastasiyim. O kadar yikilan hayallerim offff. Anlatamam ... Benimle birlikte yaşayan var mi bu durumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?