Küçük meleğimi kaybettim :'(

Evet canm insallah birdaha biyle birsey yasamam kucuk oldugu halde ne kadar yikildm...
Bir kere olduysa yine olur bebeğin neden olmasın. Belki birkaç ay beklemek durumunda kalabilirsin vücudunun kendine gelmesi için.
Allah sabır versin. Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı

Bende 8 haftalıkken ilk bebeğimi ayni nedenden kaybetmiştim
Yeniden hamile kaldım 4 ay sonra, oğlum oldu 6 aylık şu an..
Rabbim sabır versin siz de en yakın zamanda yeniden hamile kalıp kucağınıza alırsınız inşallah

Anne olmak o kadar zor ki hep kaybetme korkusu, her kontrolde kalp atışını duyana kadar yüreği ağzında beklemeler. İnşallah bundan sonraki sağlıklı ilerler.

Evet canm insallah birdaha biyle birsey yasamam kucuk oldugu halde ne kadar yikildm...
Sana üzülme diyemem elbette üzüleceksin. Acını yaşa ama çabuk toparlanmaya bak.
Tekrar hamile kalabilmek için ve tekrar hamile kaldığında sağlıklı hamilelik geçirebilmen için psikolojik açıdanda rahat olman gerekiyor.

Aminn canm cok sagol canm cok tesekkur ederm

Sanırım artık herkesin bir kalp durma vakasi var... geçen sene ben de kaybettim aynı sebeple, pihtilasma cikti. Neyseki bir evladınız daha var. Insallah tez zamanda yeniden hamile kalırsınız.

Canım benim geçmiş olsun... ne diyim... bende pkoluyum. 2 ay once bebeğimin kalbi durdu kürtajla aldılar benimde.. kalbi durmuş dediklerinde ki halimi hatrlamak bile istemiyorum......... başka dr a gittm kalbi atıyor dedi ama haftasıok gerideydi. Kesem 9+4 ama bebek 6+3 te kalmış... bi.kaç gün bekleyim dedim kan geldi çok korktum. çok zor günlerdi sende atlatacaksın inşallah. Pıhtılaşma testini yaptır mutlaka. Genetiğe gönder bebeğin patoloji sonucunda çıkmıyor genelde. Benim ikinci kaybım bu.. Eşimde sperm verecek benim bakalım pıhtılaşma testini yaptrdm iki ay sonra çıkacak olan sonucu bekliyorum ve korunuyorum tabiki. Rabbim sabır versin üzülme yaşamış biri olarak söylüyorum hepsi imtihan biliyorsun sabret seninde meleğin sapa sağlam gelecek kollarına inşallah bir gün... kendini bırakma önce duaya sonra eşine sarıl...

bende pkosluyum en büyük korkum buydu hamileliğimi diken üstünde geçirdim rabbim sabır versin hayırlısıyla saglikli bebişiniz olur da kucağınıza alırsınız inşallah

Cok saol canm benim bana bu kadar zaman ayirdigin icin . Doktoruma mutlaka soylicem o test icin dogsaydi belkide sakat dogacakti diyorm dunya sinav dunyasi insallah sen de bende yavrularimiza kavusuruz canm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…