Küçük meleğimi kaybettim :'(

Genetik faktörlere tekrarlanan düşüklerde bakılıyor.3 e kadar normal kabul ediliyor.Allah korusun Rabbim kisa zamanda kavustursun yeni bebeğine

Çok yaşadım cnm bnm. 4 düşüğüm var. Daha çok minikmiş olur bebeğin, unuturdun bugünleri. Bn birden 4 çocuk annesi oluverdim. Pcos luyum. Hmn kanda pıhtılaşma testleri yaptır olurmu. Bnm 4 düşük sonrası anlşıldı problemim

Basiniz sagolsun gecmis olsun.
Bende 10 haftalik bebegimi kaybettim.
Dusukten bigun once kontrolde gormustum, doktor iyi kalp atislari da duzenli dedi.
Ertesi sabah anneannemj i ruyamda gordum, elinde bi yargic tokmagi, masaya vurdu ve kizim bu bebegin gitmesi lazim uzulme dedi,sicrayarak uyandim..gercek gibiydi
Gun icinde bana ani bi usume geldi buz kestim resmen,bununla birlikte kanama basladi.
Esim nobetteydi, cagirdim gel iyi degilim diye.
2 saati bulur gelmem dedi.
Ben secdelere kapandim Allahim alma onu diye
Aldi..
Tam evden cikarken yere yigildim kaldim.
Kaydi gitti benden..
Cok kotuydu.
Hastaneye gittik sarip sarmalayip ama vermedim onu,dualarla gomduk.
2 ay sonra hic umidim yokken hamile oldugumu ogrendim.
Simdi kizim 9 aylik yanimda
Allahin izniyle yine hamile kalirsiniz.

Hala aklima gelince icim ciz eder, insan buna alisiyor ama unutmuyor tabi

Ayni ben.pcosluyum.17. Ayimda zor hamile kaldim dunyalar benim oldu.kalp atisini dinlemeye gittik dr ikiz dedi.ikisinide dinledik.o anki mutlulugumu amlatmaya kelimeler yetmez.gecen pazartesi kontole gittik 11 haftaliktik.tamamen rutin kontroldu.dr bi muayene etti ikisiminde 5 gun once kalbi durmus.bu yasima kadar yasadigim en buyuk aciydi.3 gun sonra suni samciyla dogrdum parmak bebektiler gozleri imcir cekirdegi kadar.1 hafta gece gunduz agladim.simdi yeni yeni kabulleniyorum karnim yine bombos.ve bisaha ne zaman olcak bilmiyrm.bi anda hersey eskiye dondu mahvoldu hayallerim umutlarim sevinclerim.hayirliai demekten baskada elimden hic baiey gelmedi gelmiyor

Bende 10 haftalik bebeğimi kaybetmistim genetik testte pihtiasma cikti.çok zor yaşamayan bilmez ilk günler bu aci geçmez diyo insan çok agladim geçti mi hayir alistim sadece Allah sabir versin canim veren de Rabbim alanda.
Sonra olsumu canim tekrar.bende cuma genetk ve pihtilasma baktrcam

Bende dr un kalpleri durdugu gun cok üsümustum.heralde bu bi belirti oluyor.herkes sicaktan yaniyordu ogun ben buz gibiydim ayaklarim okadar usumuski ogun aksama kadar idrara ciktim.

Yok canim kürtaj olduktan sonra birkaç doktora gittim biri iğne olcaksin kesinlikle dedi diğeri gerek yok dedi simdi bi proftan randevu aldim bakalim nasip
Yanipihtilasmanin durumuna gor eigne veya aspirin veriliyormus niye gerek yok dedi acaba.bencede prf a gidin.nekadar zaman gecti

Kalp atişi duyulmadigi icin mi almak istedi ???
Benim bildigim kadariyla hamileliklerde normal boyle seyler... benimde kuzenimkinki 1 hafta onden gidiyordu. Yani dollenmeyle alakali diye biliyorum bence kesinlikle baska doktora gidin...

Ben rahim filmi cektirirken doktorumla hemsirenin konuşmasina sahit olmuştum hemsire doktorumu tebrik ediyordu.
3 doktor kurtaj demiş benim doktorum bekle demiş sonradan kalp atisi falan oluşmuş geriden gelyormuş gelişmi. Bence bikac doktora daha gidin.

Bende 6 haftalik bebegimi kaybettim insan ne kadar uzarsa o kadar alişiyo duruma.

Çok ozru dilerim kalbinin durdugunu gormemişm. Allah sabir versin size ve esinize

Cok saol canm benim bana bu kadar zaman ayirdigin icin . Doktoruma mutlaka soylicem o test icin dogsaydi belkide sakat dogacakti diyorm dunya sinav dunyasi insallah sen de bende yavrularimiza kavusuruz canm benm
İnşallah canım. Unutma istediğin birşey olduğunda bir hayır, olmadığında bin hayır ara. Böylesi bizm için daha hayırlı demekki. Rabbim bizi ne'den korudu bilemeyiz kendine ilerde doğacak bebeğin için iyi bak :)

Cok saolun canlarm benm derdime ortak oldugunuz icin ilerde sorunlu bir bebek olacakti mihtemelen dediler. Oyle olmasindan boylesi daha iyidir .....

Cok saolun canlarm benm derdime ortak oldugunuz icin ilerde sorunlu bir bebek olacakti mihtemelen dediler. Oyle olmasindan boylesi daha iyidir .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…