- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 29
- Konu Sahibi Asminayaz1518
-
Bunda da vardir bir hayir mutlaka canm bir saglik sorunu olmasa dusmezdi cocugun dediler ilerde sakat olup gozumun onunde erimesinden aci cekmemden iyidir napiyim....İnşallah canım. Unutma istediğin birşey olduğunda bir hayır, olmadığında bin hayır ara. Böylesi bizm için daha hayırlı demekki. Rabbim bizi ne'den korudu bilemeyiz kendine ilerde doğacak bebeğin için iyi bak :)
Cok tesekkur ederim canm onemli degl ne demekÇok ozru dilerim kalbinin durdugunu gormemişm. Allah sabir versin size ve esinize
Benim kasiklarim cok agiridi ama rahm genisliuo sanirim diyip onemsemedmBende dr un kalpleri durdugu gun cok üsümustum.heralde bu bi belirti oluyor.herkes sicaktan yaniyordu ogun ben buz gibiydim ayaklarim okadar usumuski ogun aksama kadar idrara ciktim.
Ayni durumdayizRabbim sabır versin canım ben de bugün Dr a gittim bebeğimin dün kalbi durmuş. 9+2) ikinci gebelik kaybım .bebek sahibi olmayı çok istiyordum ama bu bebeğim de sessiz bir vedayla gitti çok zor gerçekten çok zor.
Genetik ve pihtilasma testi yaptr canim.bende yarin sabah yaptrcam bu testleriRabbim sabır versin canım ben de bugün Dr a gittim bebeğimin dün kalbi durmuş. 9+2) ikinci gebelik kaybım .bebek sahibi olmayı çok istiyordum ama bu bebeğim de sessiz bir vedayla gitti çok zor gerçekten çok zor.
Ben de yaptirmak istemistim ama yasadigim sehir kucuk biyer oldugu icin yapilmasi mumkun degil dediler ....Genetik ve pihtilasma testi yaptr canim.bende yarin sabah yaptrcam bu testleri
Genetik ve pihtilasma testi yaptr canim.bende yarin sabah yaptrcam bu testleri
Ayni durumdayizaldilarmi peki
Normalde devlet 3 kez dusuk olursa yapiyirmus.bana dr um dediki tibbi genetikten sira 3 kez yaptim de yaparlar.bende oyle dedim canimTekrar bebek düşündüğümüzde mi yaptırmalıyız o testleri
Anladım çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımNormalde devlet 3 kez dusuk olursa yapiyirmus.bana dr um dediki tibbi genetikten sira 3 kez yaptim de yaparlar.bende oyle dedim canim
Allah sabir versin canm o hastaligin adi ne ☹Ben de geçen hafta kaybettim 12 haftalıktı fetal hidropstan hastanede ilaçla düşürdüler. Yaşama şansı yok dediler. Kordon vilyus yaptılar gelecekteki gebelik için lazım olur diye. Sonra aldılar. İlk başta babası istememişti 3 kere kürtaja götürüp ben çok ağladım diye doktorlar almamıştı. Ona da kabullendirdim bebeğimi. heveslenmeye başladı benle ilk defa kontrol amaçlı doktora geldi. O gün bebeğimin öleceğini öğrendik. Ben 10 hafta boyunca aldıracak diye bağlanmamaya çalışmıştım bebeğime, bağlanmadım zannediyordum ama öyle olmamış. Bebeğim karnımdan aldılar da sonra kalbime koydular sanki. Ben çok mutsuzum. Sadece 1 hafta huzurlu bir gebelik yaşadım sonra da hidropsu öğrendim. Bebeğimi o stresten koruyamadım. Evet bebek için çok yanlış bir zamandı ama ben onun için herşeyi göze almıştım aileme bile söyleyemeden sessizce benden gitti. İlk bebeğim ilk göz ağrım.
Yemin ederm ilk şoktan sonra bebegimi istedm mutlu oldm ama minicikte olsa acisi koydu bana ne yapayim rabbm benden daha cok sevmis hersey nasip ksmet..İlk öğrendiğinde açtığın konuyu hatırlıyorum mucize demisdin. Çok uzuldum
Allah sana tekrar yasattirir o mucizeyi insallah.
Zaman,mekan,durum ne kadar dogru olmasada Bebeklerinizi sevin onları bastan beri isteyin bence hissediyorlar.
Bitane yavrun var zaten Allah ona can sağlığı uzun omurler versin.Yemin ederm ilk şoktan sonra bebegimi istedm mutlu oldm ama minicikte olsa acisi koydu bana ne yapayim rabbm benden daha cok sevmis hersey nasip ksmet..
Cok sagol canmm benm aminnBitane yavrun var zaten Allah ona can sağlığı uzun omurler versin.
Bizde 6+5 ken kalp atışlarını duyamadık 9. Hafta boş gebelikten kürtaj oldum..Bugun kadin dogumcuya kontrolum icin gittim. 9+5 olmasi gerekirken 8+5 dedi ve fka alinamadi dedi. Dunya basima yikildi... Detayli ultrasona girdim ve o minik ellerini gorunce daha cok aglmaya basladim. Kalbinin durdugunu soylediler ve hic bir nedeni yokmuş . Yarin kürtaj olacagim sabahtan. Tekrar hamile kalir miyim pcos hastasiyim. O kadar yikilan hayallerim offff. Anlatamam ... Benimle birlikte yaşayan var mi bu durumu..
Gecmiş olsun canim rabbim birdaha ayni acilari yaşatmasinBizde 6+5 ken kalp atışlarını duyamadık 9. Hafta boş gebelikten kürtaj oldum..
Şuan acım çok taze pazartesi oldum kürtaj.. Geçer inşallah bi an önce ama şurda kalıcak hep =(Gecmiş olsun canim rabbim birdaha ayni acilari yaşatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?