Kızlar, ev tuttuk sayılır ama mutfak baya küçük.Hiç içime sinmedi.Diğer yerler güzel büyük,ama mutfak çok küçük.Taktığın şeye bak diyenler olucaktır ama benimde hayalim burda paylaşılan evlerdeki mutfaklar kadar büyük bi mutfağım olmasıydı.Burdaki resimlere baktıkça ağlayasım geliyo,kıskanmıyorum yanlış anlaşılmasın.Mutfak küçük ayrıca dolapların içleri de küçük,duvardaki çıkıntılar yüzünden.
Çok üzülüyorum yemin ederim ve çok mutsuzum.Belki aptalca bişey ama öyle işte. Minicik bi mutfak var,bulaşık makinesi,çamaşır makinesi ve buzdolabı için yer var, bi tanede tek kapı dolap var altta.Üst taraftada azıcık yer var.
Beni bu aptalca düşünceden kurtarın kızlar. mafoldumben
Üzme cnm kendini.. simdilik bununla idare etmeye calis.. yanlis anlamadiysam kiraladinz. satin almadin sonucta.. satin almis olsan vazgec derim ben..
hem evin olumlu taraflarina yönelirsen bu sivrsinek kadar kücük kalir yannda.. kücük mutfagin avantajlari da var..
bzim evdeki mutfagimiz büyük ama toplamasi cok zor oluyor. sen ki dakkada halledersn kücük mutfakla toplama isini..benimde senin gibi huyum var..
birseye takinca cok mutsuz oluyorum.. ama sonradan degmez bunun icin üzülmeye deyip devam edyorum.. Sende öyle yap salla gitsin..
sevmeye calis .. güzel yönlerine odaklanirsan olumsuzluklari görmezsinnn.. önemli olan huzur.. huzurla oturun evinizdeee :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?