- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Ben şehire geçtim ama birşey anladın mı sor okadar yoğun ve sık çalıştım ki illallah ettim.Bir yere çıkmaya mecalim vaktim yoktu.Yine de ise giderken insanlar arabalar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar kucuk bir sehir diyorsun :)arkadaşlar şehri soran arkadaşlara mesajla yazıcam buraya yazmak istemiyorum
işte çevre edinemiyorum kiKüçük yerde yaşamak zor ama güzel bi çevren olursa arkadaşların olursa inan hiç sıkılmazsın.böyle yerlerde çevre çok önemli, arkadaş edinmeye çalış evde kaldıkça bişeylerle uğraş ahşap boyama yapabilirsin mesela hem çok zevkli hem zaman geçer..
Kendi tercihiyle gittiği yeri beğenmeyen niye ağlar?Kadın haketmiş kazanmış gitmiş ,ister beğenir istenmez beğenmez bu kimseyi ilgilendirmez.Ayrıca bu atamalar elimizde olan bişey değil hani...Uzaktan davulun sesi hoş gelir tabi tek devlete atanayım da neresi olursa olsun olmuyor bazen.
Ben kimseyle tartışmaya girmediğim halde, dün gece bir dünya kib olmuşum galiba.Bildirimleri yeni gördüm, ben imge, simge, zeka bilmem, aklım bir cımbıza çalışır, onu da güzel kullanırım, kullanmamı istemiyorsanız üsluplara dikkat edin, tartışmaya girmeyin lütfen.
Ben de üniversiteyi Bilecik'te okudum, aynen benim de zannımca Bilecik.Tariflerden Bilecik olduğu kanısına vardım...
Tariflerden Bilecik olduğu kanısına vardım...
Ben de üniversiteyi Bilecik'te okudum, aynen benim de zannımca Bilecik.
Kendi tercihiyle gittiği yeri beğenmeyen niye ağlar?
Madem en yüksek puanı alıp metropoli hak etseydi.
Ne yapayım diye sormuş, ben tavsiye vermek için yazmadım direkt muhattabım olan konu sahibine.
Siz niye tavsiye vermek yerine beni alıntılandınız?
Tartışma ortamı yaratıyorsunuz durduk yere.
Ben de üniversiteyi Bilecik'te okudum, aynen benim de zannımca Bilecik.
Çakallaaaaarrrrr
Çakal?Çakallaaaaarrrrr
Kaç yıldır köy gibi yerde yaşıyoruz hiç bir şey yok bunalımdan bunalıma giriyordum izinleri sabırsızlıkla bekliyordum buişte çevre edinemiyorum ki
Neden fikrinizi doğru bulmayınca tartışma ortamı yarattığımı düşünüyorsunuz ki yorumunuza yorum yapan herkesin tartışma ortamı yarattığını mı düşünüyorsunuz ? Valla hiç öyle niyetin yok olmadıda ...sizin dediğiniz gibi keşke metropollerde ya da büyük şehirlerde alınan kişi sayısı 1 ,2 ,3 yerine daha fazla olsa da herkes gönlündeki yere gidebilse , bazen istediğin kadar puan al alım olmadıktan sonra ve istediğin yer alım yapmadıktan sonra çok beklersin..yine diyorum herkes istediği yere gidemiyor ama sonuçta kazanmış haketmiş ister ağlar ister güler kimseyi alakadar etmezKendi tercihiyle gittiği yeri beğenmeyen niye ağlar?
Madem en yüksek puanı alıp metropoli hak etseydi.
Ne yapayım diye sormuş, ben tavsiye vermek için yazmadım direkt muhattabım olan konu sahibine.
Siz niye tavsiye vermek yerine beni alıntılandınız?
Tartışma ortamı yaratıyorsunuz durduk yere.
Şimdi bakın üyeKaç yıldır köy gibi yerde yaşıyoruz hiç bir şey yok bunalımdan bunalıma giriyordum izinleri sabırsızlıkla bekliyordum bu
Neden fikrinizi doğru bulmayınca tartışma ortamı yarattığımı düşünüyorsunuz ki yorumunuza yorum yapan herkesin tartışma ortamı yarattığını mı düşünüyorsunuz ? Valla hiç öyle niyetin yok olmadıda ...sizin dediğiniz gibi keşke metropollerde ya da büyük şehirlerde alınan kişi sayısı 1 ,2 ,3 yerine daha fazla olsa da herkes gönlündeki yere gidebilse , bazen istediğin kadar puan al alım olmadıktan sonra ve istediğin yer alım yapmadıktan sonra çok beklersin..yine diyorum herkes istediği yere gidemiyor ama sonuçta kazanmış haketmiş ister ağlar ister güler kimseyi alakadar etmez