- 15 Ocak 2019
- 957
- 1.711
- 33
- 32
ay çok sinirliyim kızlar konuyu anlatıyorum eşim iş yerine evli bi çift aldı bayan bulaşıkcı adamda garson pozisyonunda gayette saygılı sessiz insanlar ama kadında bi fenalık sezdim neyse gel zaman git zaman kadın kızını getirmeye başladı kendine yardım için bu kız daha 15 yaşında gidip geldikçe iş yerine bakışlarını yakalıyorum eşime hayran hayran falan eşime dedim bu kızı beğenmedim hiç çocuk daha boşver baksana bana ne mesajlar atıyo dedi telefona bi baktım sinirden gözüm kaydı resmen eşimin gizli fotolarını çekmiş çok yakışıklısın x abi sana hayranım x abi seni çok beğeniyorum ama hep mesaj sonunda x abi var eşime kızdım neden terslemiyosun dedim çocuk daha ayıp olur ailesine de kaaleye almıyorum işte dedi kv anlattım böyle böyle yapmış kız çok kızdım anne dedim sen niye canını sıkıyosun sıkıştırıversene kızı dedi bende öyle yaptımş yerine gittim kız bizim arabada ön koltuğa kurulmuş müzik dinliyor açtım kapıyı çıkart telefonunu dedim eşimin resimlerini sildim birdaha mesaj attığını göreyim döverim seni dedim yaşından büyük işler yapıyosun terbiyesiz tamam dedi başka kelime yok kız bugün iş yerine gelmemiş inşallah bidaha da gelmez eşimde bak gördün mü küçücük kızın kalbini kırmışsın çocuk o daha ailesi bi duysa beni suçlarlar kocaman adam ne düşünmüş karısını kızımızın üstüne salmış diye diyor bu adamın bu kimseyi kıramayışı beni delirtcek hala daha çok öfkeliyim bakalım bidaha kız gelecek mi
Son düzenleme: