Dikkat etsin de kocaman adam minik yavrumuza göz koymuş demesinleray çok sinirliyim kızlar konuyu anlatıyorum eşim iş yerine evli bi çift aldı bayan bulaşıkcı adamda garson pozisyonunda gayette saygılı sessiz insanlar ama kadında bi fenalık sezdim neyse gel zaman git zaman kadın kızını getirmeye başladı kendine yardım için bu kız daha 15 yaşında gidip geldikçe iş yerine bakışlarını yakalıyorum eşime hayran hayran falan eşime dedim bu kızı beğenmedim hiç çocuk daha boşver baksana bana ne mesajlar atıyo dedi telefona bi baktım sinirden gözüm kaydı resmen eşimin gizli fotolarını çekmiş çok yakışıklısın x abi sana hayranım x abi seni çok beğeniyorum ama hep mesaj sonunda x abi var eşime kızdım neden terslemiyosun dedim çocuk daha ayıp olur ailesine de kaaleye almıyorum işte dedi kv anlattım böyle böyle yapmış kız çok kızdım anne dedim sen niye canını sıkıyosun sıkıştırıversene kızı dedi bende öyle yaptımş yerine gittim kız bizim arabada ön koltuğa kurulmuş müzik dinliyor açtım kapıyı çıkart telefonunu dedim eşimin resimlerini sildim birdaha mesaj attığını göreyim döverim seni dedim yaşından büyük işler yapıyosun terbiyesiz tamam dedi başka kelime yok kız bugün iş yerine gelmemiş inşallah bidaha da gelmez eşimde bak gördün mü küçücük kızın kalbini kırmışsın çocuk o daha ailesi bi duysa beni suçlarlar kocaman adam ne düşünmüş karısını kızımızın üstüne salmış diye diyor bu adamın bu kimseyi kıramayışı beni delirtcek hala daha çok öfkeliyim bakalım bidaha kız gelecek mi
Şuan 15 yaşındaki kızlar bizim zamanımızdaki 15 yaşındakiler gibi değilÇıkarmış eşim işten zaten şuan baba devam ediyor sadece ay burda ne linç yedim eşime güvenmiyomuşum ufacık kıza nasıl söyle laflar etmişim falan moralimde bozuldu biraz
Pes. Daha neler duyacağız.Şuan 15 yaşındaki kızlar bizim zamanımızdaki 15 yaşındakiler gibi değil
Eskiden kızardım bu düşüncelere ama şimdi hak veriyprum
arkadaşımın eşi kendini bırakıp eve temizlikçi gelen kadının 17 yaşındaki kızıyla kaçınca anladım
Oda güya annesine yardıma geliyordu
Malesef annesi ön ayak olmuş bu yüzden olmaz olmaz demiyorum
Herkezin önünde değil tek konuştum çokta anlayışlı bi insanımdır aynı ortamdayız bana da abla gözüyle bakabilir di iyi niyet gösterseydi eşim hakkında beraber geğik yapardım kızla daha iyisini bulucaksın vs diye ben bi erkek için kavga etmedim eşime olan tutumu sebebiyle uyarı yaptım amacım rezillik çıkarmak olsaydı bütün işçilerin yanında ailesini de toplar kızın mesajlarını yüzüne vurur def ederdim ordanKusura bakmada yaptigina baska kelime bulamadigim icin, kezbanlik diyorum ben. Bir erkek icin kavga etmek, hele bir ergen kiz ile.
O kiz ergen ve tam herseyi düsünemiyor, beynini gelismediki daha. Esin gidip kiz ile konusmasa bile, sen normal bir sekilde konusabilirdin. Yaptiginin yanlis oldugunu, ergenlikte duygular cok siddetli yasandigini, yani anladigini fakat yaptigi yanlis oldugunu güzelcene anlatabilirdin. Hatta önlem almasini gerektigini, bu sekilde baska bir erkek olsa, onu kullanacagini anlatabilirdin.
Yani bir abla olarak yaklasabilirdin. Herkesin önünde o kizi rencide etmek hic olmadi.
Bence deErkeklerin " kıramıyorum " bahaneleri vardır hep.
15 yaşında bir erkek olsa gayette güzel kirardi.
Eşim devreye girmek istemedi benim araya girmemi bile istemedi onun adı çocuk olur biz suçlu oluruz diye nitekim de öyle olduBsncede yaş olarak çocuk diyebileceğimiz bir yaş ama bu devirde çocuk mocuk kalmadı bu nasıl çocukluk..
Bence tek başınıza sıkıştıracağınıza eşinizle beraber konuşsaydınız sonradan anne babasıyla konuşsaydınız
Herkezin önünde değil tek konuştum çokta anlayışlı bi insanımdır aynı ortamdayız bana da abla gözüyle bakabilir di iyi niyet gösterseydi eşim hakkında beraber geğik yapardım kızla daha iyisini bulucaksın vs diye ben bi erkek için kavga etmedim eşime olan tutumu sebebiyle uyarı yaptım amacım rezillik çıkarmak olsaydı bütün işçilerin yanında ailesini de toplar kızın mesajlarını yüzüne vurur def ederdim ordan
Kız annesine anlatmış zaten benim sıkıştırdığımı ağlamış benim kötü bi niyetim yoktu abi olarak çok seviyorum diye kadın mesaj atarak taciz edemezsin diyeceğine eşime çıkışmış o daha çocuk kızımı üzdünüz eşinizle diye eşimde sizin kızınız çocuk diye beni tacize devam edemez eşimi rahatsız edemez tarzında konuşmuş işi bırakmalarını talep etmiş ihtiyacımız var demişler eşimde sadece kocasıyla devam edebileceğini söylemiş kadın sinirle gitmişBence tamda gerekeni yapmışsınız.Eğer hala devam ederse mesajları ailesine gösterip bu şekilde devam ederseniz sizi işten çıkartmak zorunda kalacağım diyin bakın bir daha oluyormu.
Tehlike olarak kesinlikle görmedim yaptığı hareketler çok kızdırdı eşim kendisi konuşmak istemedi iş çok farklı yerlere ithamlara gider diye bende bağırıp çağırmadım sadece telefonunu alıp fotoları sildim birdaha tekrarlarsan kötü olur hatta dayak yersin bu yaşta bu terbiyesizlik yapılmaz dedim evet bağırmadım ama sinirli çıkıştım nitekim annesi ben değilim öğüt verecek ben yapsam annem beni saçımdan tutar yere çarpardı valla bizde o yaşta olduk ki kızın annesi zaten eşimi suçladı o daha çocuk karına nasıl duyurursun mesajları diyeAma kiz'a bagirip cagirip döverim dedin. Kiz arabanin icinde, yani bir sokakta, acik bir ortamda. Geyik yapmana gerekmiyor. Bu tür hareketler cidden o kiz icin zararli. Esin o kiz ile konusmaliydi fakat sanirim nasil konusacagini bilmedi yada ortam tuhaflasir diye konusmadi ve bu cok yanlis.
Yani dedigim gibi yumusak bir uslup ilede uyarabilirdin kizi. Simdi esine yollamaz o fotolari, yarin birgün baska erkeklere yollarsa o kiz harcanir. Bircok travma yasar. Belli ki hem ergen hem psikolojik sorunlari var. Sömürülmeye cok acik bir kiz.
Ne bilim üzüldüm tüm duruma. Yani cidden 15 yasindaki bir kizi tehlike olarak gördün ya. Neyse, esini bu agir tehlikeden korumus oldun, tebrik ederim.
Tepkisizlik bir cevap değildir rahatsız olduğunu anne yanında dile getirdi gülündü sonra aileyi işten çıkardı zaten ihtiyacımız var dediler sadece evin babasıyla devam edebileceğini söyledi eşim onları istemedi eşim başına gelceği biliyodu anneyle konuşuldu benim kızım daha çocuk aklı ermiyor siz nasıl böyle düşünürsünüzde eşinize söylersiniz dedi kadın üste çıktı oda işten çıkardıEsinizin tavri cok yanlış bence.
Ya kiz derse bakin ben bir sürü mesaj attim hicbirsey demedi cnku hoşuna gitti diye.
Annesi bir söylediğinde gülüyorsa cagirirsin odaya gulunecek birsey yok ben uyarmak istemiyorum, uyarin yada kiziniz bir daha gelmesin der.
Ben 15 yasinda bir genc kizi muhatap almak da istemezdim açıkçası. Sorumlulugu hala ailesinde. Gider onlara söylerdim.
Ha yine devam ederse de isten cikarirdi.
Kiz söyle düşünmez umarim; x abiye o kadr mesaj attim hicbirsey demedi esi aramizda olmasa ne güzel gidiyorduk.
Kuzum senin kardeşin arada samimiyet var ama kardeşin x bir adamın tel no alsa adam evli gizli gizli fotolarını çekip seni çok beğeniyorum çok yakışıklısın dese ne tepki verirsin kardeşine tanıdıklarım da yapıyor eşime beraber gülüyoruz ama hepten bi yabancı bunu yapınca sinirlendim tanımadığım bi ergeni hoş tutmak zorunda değilim ki zaten sınırı aşmasaydı bende güzellikle konuşurdum ne zaman iş msjlara ona buna dönüştü o zaman kızdım he kızın aileside eşimi suçlu çıkardı zaten o çocukmuş yapabilirmiş eşim bunu nasıl olurda benle paylaşırmışBenim kardeşim 14 yaşındaa eski erkek arkadaşım 25. Kardeşim inanılmaz hayranlık duyardı sevgilime x abi çok yakışıklı fotoğraf atardi duruma mesaj atardı yine yakıyosun abi falan sürekli x abiyi çok seviyorum der.bu yaşta hayranlık duyuyorlar yani en cok onu görüp kibar ve nazikse bide kendisine karşı hayran oluyorlar. Kötü niyetli değildir yani en azından olmamasını isterim. Tabi gizliden fotoğraf çekmesi doğru değil ama sizinde döverim demeniz doğru değil
Tehlike olarak kesinlikle görmedim yaptığı hareketler çok kızdırdı eşim kendisi konuşmak istemedi iş çok farklı yerlere ithamlara gider diye bende bağırıp çağırmadım sadece telefonunu alıp fotoları sildim birdaha tekrarlarsan kötü olur hatta dayak yersin bu yaşta bu terbiyesizlik yapılmaz dedim evet bağırmadım ama sinirli çıkıştım nitekim annesi ben değilim öğüt verecek ben yapsam annem beni saçımdan tutar yere çarpardı valla bizde o yaşta olduk ki kızın annesi zaten eşimi suçladı o daha çocuk karına nasıl duyurursun mesajları diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?