Küçük şeytan

15 yaş aman canim cocuk denecek bi yaş değil ki?
Eşiniz izin vermiş o kız da devam etmiş daha ilk mesajda esiniz kiza , bu yaptigin cok yanliş, evli erkeklere bu tur mesajlar atilmaz eger devam edersen ailen bu yuzden isinden olur deseydi kiz bir daha ne mesaj atabilir ne de o is yerine gelebilirdi. Bunu yapmak o kizı kirmak degil, ona hayat dersi vermek olurdu ki yetiskin bir erkegin yapmasi gereken de bana gore bu olmaliydi. Aman kimseyi kirmayayim derken sizi kırıp, üzuyor.

Annesinin yaninda kizi uyarmis sakayla karisik herkes gülmüş nasil bir gevseklikse kizin ailesindeki belli yetistirdikleri evlatlarinin durumundan, o kiz bir daha isyerine gelmesin bunu saglayin ve babasina da soyleyin ki belki baba kizini yola getirir.

Esinize de bu konuda daha dikkatli olmasi ve net tavir almasi konusundaki isteginizi belirtin, sonucta isyeri sahibi olarak daha otoriter olmali. Otoriter olmak sert, kirici olmak degil ki herkese samimi ve iyi yaklasip yine de otorite kurabilir ki kurmali da zaten.

Ben de olsam direk bunu yapabilecek cüreti olanı muhatap alırdım. Hiç de çocuk falan değil. İyi yapmışsın..

Ben 15 yaşında değil, 35 yaşımda yapamam yahu. Şimdikiler çok fena..

Devam ederse veya ailesi bir şey derse eşindeki mesajları göster. Önce ekran görüntüsü al...

Eşim kalp kırmayı sevmeyen bi insan ve bunu yapan daha 15 yaşında bi kız çocuğu eşim sübyancı değil hanım efendi hoşuna gitse cevap verir veya bana göstermez

eşiniz sübyancı değilse bu kadar gönlünüz rahatsa neden rahatsız oldunuz ki? sizde amaaan çocuk işte diyebilirdiniz, her ne kadar eşim yapmaz deseniz de içinizde o korku var

15 yaşında biz dışarda seksek oynardık.sümük sılerdık ne gunlere gelmiş 15 yaş.

Eşim kalp kırmayı sevmeyen bi insan ve bunu yapan daha 15 yaşında bi kız çocuğu eşim sübyancı değil hanım efendi hoşuna gitse cevap verir veya bana göstermez
Bakın kendiniz söylüyorsunuz fakat , söz konusu '' BİR ÇOCUK '' biraz sakin davranmalıydınız.
Çocuk 10 yaşında olsa tepkiniz değişir miydi?
Adamın hoşuna gittiğini falan düşünmüyorum besbelli oralı olmamış.

Siz eşim yapamazdı kırmak istemedi yok abi diyor sen yanlış anladın derlerdi falan filan.... diyorsunuzda hepsi hikaye. Eşiniz hiç birşey söylemeden tek kelime etmeden sadece kızın numarasını heryerden engelleyebilirdi ama yapmamış eşinizde hoşuna gitmiş o mesajları almak. Siz taraflı bakıyorsunuz göremiyorsunuz tamamen iki tarafada tarafsız bakan biri olarak üzgünüm ama eşiniz istese pek de güzel engel olurdu bu duruma üstelik kimsenin kalbini kırmadan. Kız hatalı ama eşiniz onun iki katı yaşında olduğu için iki kat hatalı

15 Yaşındaki bir çocuk "şeytan" olamaz. Belli ki aileden böyle bir uyarı yada terbiye görmemiş. Yaptığının normal olduğunu zannediyor.

En büyük suç eşinizde. 15 yaşında bir çocuk "annesine yardım bile olsa" çalışmasına izin verilmemeliydi. Aileye burası iş yeri çocuklarınızı getirmeyin denmeliydi. Madem kadın işleri yetiştiremiyor ya yardımcı eleman alır ya da işten çıkarılıp uygun kişi işçi alınır.

Ayrıca eşiniz daha ilk mesajda karşısına alıp bir ağabey gibi yaptığının yanlış olduğunu, yaşının daha küçük olduğunu, düşünmesi gereken şeyin okul olduğunu, ileride zaten bu duyguların en güzelini yaşayacağı ve evli insanlara böyle mesajlar atılmaması gerektiğini anlatmalıydı.

İlk mesajda cevap vermeyip sonrasında mesaj yazma demek saçma olmuş. Sizin tavrınız da yanlış. Koskocaman kadının, gidip 15 yaşındaki kızla böyle bir diyaloğa girmesi de bana göre yanlış olmuş. Karşıdaki erkek istemediği sürece 15 yaşındaki bir kız ne yapabilir ki.

Bizim nesille bitti galiba bazı ahlaki bilgilerin verilme işi. Normal görenler gırla..

O yaşlarda hepimiz bizden yaşça büyük erkeklere ilgi duyduk, hoşlandık, muhabbet etmek istedik. Mahallemizde köşe başında duran abilere imrendik.

Ama mesajlarla sürekli evli barklı adamı çok yakışıklısın diye taciz etmek, fotoğraf çekmek. Ar damarı yok derler buna. Edepsiz derler..

Şimdi masum gelen mesajlar daha da seviye atlayabilir..

15 yaşında bir çocuğu neden yardıma getiriyor annesi ve siz de neden buna göz yumuyorsunuz? Bu kızın okulu yok mu? Bunları sorgulamadınız mı? Sigortaya bildirim yapmış mıydınız bu kız yanınızda çalışırken? Bence Şeytan sizsiniz, sadece kendi çıkarlarınızı düşündüğünüz için.

Mesajlara ve fotoğraflara gelince, keşke kıza güzellikle anlatsaydınız yaptığı şeyin doğru olmadığını. Kız zaten abi diyormuş. Etrafında kendine rol model olarak seçtiği kişi belki de eşinizdir. Bu nedenle hayranlığını dile getiriyordur kendince. Aradaki yaş farkı nedeniyle de yanlış anlaşılacağına ihtimal bile vermemiş olabilir. Doğruyu yanlışı ayırt edebilecek bir yaşta da değil henüz. Eşiniz güzellikle uyarmamış, keşke siz güzel bir dille konuşsaydınız.

Ben annesiyle konusurdum hadi bugun esinize yapti yanit gormedi yarin baska bir adama deniycek ve belkide yanit alacak ve pis herifin biri kullanacak ailenin bilmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…