Küçük Sırlar Kanal D

mümkünse artık yabancı dizilerin uyarlamasını yapmasınlar.

hayır bazen kazara başarıya ulaşıyorlar. sonra çok yaratıcı mı buluyorlar acaba kendilerini senarüstler acaba?

benim için orjinal tek türk dizisi 7 mumaraydı. ondan sonra da adam akıllı bir şey izleyemedik.

kanal d nin dizileri neden bu kadar rağbet görüyor anlamıyorum
herhalde reklamını çok iyi yaptıklarından olsa gerek...

Sinem kobal ın sıfır dan bile daha düşük olan oyunculuğu o boru tıslaması sesi çok itici bi insan onun yerine başka birini bulsalardı eminim daha çok izlenirdi oynayamıyo resmen 2 bacak sallandıranı oyuncu yapıyorlr

çok klasik
ii kızı kötüler wc ye kitler
gelir ii arkadaşı kurtarr
kötü kız bn yapmdım der...........
felan felan

güzel bir dizide şu meksikalıdizilerdeki gibi liseli kızlar makkyajlı dekolteli mini etekli uzun çoraplı
hiçbiride liseli gibi durmuyor yani zengin olunca böylelise hayatımı geçiriyolarmış anlamadım özel liselerde ben görmedim bu kadrar serbestlik.diziyi zevkle izliyorum ama saçma yaşamlar var abartmışlar biraz ...

valla ben inegölde yaşıyorum okuduğum lisede de kızlar buna çok yakında millet arabayla gidip geliyodu okula mezun olalı 4 sene oldu bişeyin değiştiğini de düşünmüyorum
ki burda bi çok kişi kapalı ama okula girince yaptıkları makyajlar eteklerin boyunu bildiğim için hiç yadırgamıyorum o şekilde olanlar var yani

diziye gelince benim hoşuma gidiyo izlerken keyif alıyorum
bana göre çokta başarılılar tabii ki karakterlerin oturması biraz zaman alıcak ama şimdiden harikalar

Çok atraksiyonlu bir bölüm değildi ama fena değil.
Ebru Akel çok tatlı, çok çekici. Onu izlemek güzeldi. boshayallersmile

bayılıyorum bu diziye ya konusunuda her bölümde ayrı değişik ve güzel fakat sinem kobal hiç ama hiç rol yeteneği yok ya beceremiyor özellikle ağlamayı keşke başka biri olsaydı ama konu süper

cok antipatik diziler yapıyorlar bence arıtk.

evet ya bende sana katılıyorum bu dizi belki samanyolunda yada başka kanalda olsa eminim kimse farkına bile varmazdı büyülü kanal d kaydirigubbakcemile3

samanyolu bu diziyi zaten koymazdi ki..
bence bu tür dizilerin asiri dikkat cekmesinin sebebi bence daha baska,icinde güya ask var,aldatma var,ee zenginlerin hayati var..iste genclik dizisi gibi gelyor zaten izleyendelerde cok yasi fazla insanlar degildir..ben izlemiyorum ama gezerken kanalari yada burda okudugmla biliyorum,bana cok itici geldi valla unutulmaz dizisi icin ne hissediyorsam bunun icinde öyle oturup hic izlemedim ama bana hitap etmiyor..

ebru akel çok çirkin bnce iğrnc gözüküor ayrıca kızına davranısları da çok itici.
kızını oynayan karakter çıldırmakta haklı haha...

ebru akele ben de gıcığımmalsanaalsanasmile
hiç yakışmamış o role bencee
ve annesi gibi de durmuyoo
arzu çok tatlı amakaydirigubbakcemile2

ayy simen kobalı çok severdimki şayet bu diziyi izleyene kadar allahım ne yapmacıklar hareketleri var çok saf bir kız ya.
ayşeğüle sinir olurken bu dizide sevmeye başladım çok ağır bir kız olmuş acemi cadıda çok çocukcaydı.
aliye zaten sinir oluyorum koca kafa ya.
pek sarmadı ama ölesine izliyorum yani.

kkzlar arzu başka bi yerde de oynamış mıydı?
saçlarını beğenmiyorum nedir öyle tepden yandan topuz yapmış hiç beğenmemiştim o halini ama şirine güzel kız rolünü güzel yapıyor ama.

AYY ÇET NE O ÖYLE YAA ÇOOOK YAKIŞIKLI GELDİ Kİ BEN ONU BEĞENMEZDİM GÜZELDE GİYDİRİYORLAR YAA O BENİM OLSUN SADECE BAKSAM YETER =d

kesinlikle çok saçma bir dizi. Gossip Girl'e benzetmeye çalışmışlar ama hiiiç benzeyememiş.
Sinem Kobal'ın oyunculugu vasatın altında zaten.

Back
X