Küçük Sırlar Kanal D

diziye gelirsek sinem kobal adlı komik soyadlı arkadasın giydiklerini güzeller güzeli Blake Lively'i ölümle tehdit etseler bile giydiremezler ha bide arzu adlı şişko karaktere fena canım sıkıldı kızım hem eziksin hem şişman ayrıca şaşısın bari kilo ver çirkin psikopat seni :D blair waldorfun tırnağı olamazsın sende aysegülde hic değilse aysegül güzel bir kız ama o da 5 para etmez bn en cok demiri sevdim dier hepsi rubbish haha bide heves iyi olmus aynı lisedeki sharpay evans tarzı sarısın tikky salaklara benzetmisler tutmus o bak...

arkadaşlar ikili tartışmaya girmeyin
sorun varsa kazen e ya ad curly e iletin onlar gerekeni yaparlar

arkadaşlar ikili tartışmaya girmeyin
sorun varsa kazen e ya ad curly e iletin onlar gerekeni yaparlar

bakin Ece cok guzel ozetlemis neden ikili polemigi giriyorlar ? X yazsin Y cevap versin sonra sikayet etsin. Eeee sikayet etti diye ceza almayacak mi ? Catis catir cevap yaz sonra sikayet et. Sikayet edilenin sucu nerde kaldi ? Ondan ne farki kaldi. Site icinde karsilikli polemik yasak.

Ayyy neler oldu ki bu forumda... bilmiyorumkismile Tartışmayı kaçırdım.
Neyseee...

Dünkü bölüm çok duygusal ilerledi ve çok hoşuma gitti. Burak Özçivit'i hiç beğenmezdim ama iyi çocuk rolü sayesinde çok sempatik gelmeye başladı bana. boshayallersmile
Hele ki aralarda çalan o keman sesleri yok muuuu... boshayallersmile Bayılıyorumm...
Çok güzeldi işte yaa... Sevdim ben. boshayallersmile

onu bunu bilmem de ayşegül akşam iyi döt oldu sempatiksalakcinni hem anası hem üvey babası

herkesin yerdigi sinem kobala bir darbe de ben vurmak istemiyorum :P
oyunculugu zaten ortada tamamen berbat balık gibi bakışlar vs :/
güzel desen hicbir cekiciligi yok
hele ki dün aksam saclarını toplayınca görünen kepce kulakları iyice itici yaptı onu benim gözümde.
arda dan torpilli oldugu söyleniyor bilginize..

herkesin yerdigi sinem kobala bir darbe de ben vurmak istemiyorum :P
oyunculugu zaten ortada tamamen berbat balık gibi bakışlar vs :/
güzel desen hicbir cekiciligi yok
hele ki dün aksam saclarını toplayınca görünen kepce kulakları iyice itici yaptı onu benim gözümde.
arda dan torpilli oldugu söyleniyor bilginize..

ne ii dedin öle çok gzel özetledin.bn de dyrum o kızda bi şeşbeşlik var dyee :D bi gözü büyük bi gözü kısık kısık bkıyr ya..dkktli bakınca anlaşlıyr hemen.bnde beğenmyrm oyuncluğunu.ama ii kaldrdılar kızı..dadı dizisnde ki halini untmadık halaa :D
ama bunları bi erkeğin yannda söle.bak senden kıskancı olmaz..ne buluyr bu erkkler anlmyrum yaa :umursamaz:

biricikte çok iyi ama ya insanın öyle bi annesi olması çok güzel olurdu herhalde :ecrin_bebek:

sinem kobalda bu dizide bir değişiklik var ama çözemiyorum bir türlü
bugün belalı baldızda konuk oyuncu olarak gördüm
orda gayet güzeldi
ama bu dizide bir farklılık varr

sinem kobalı bende eskiden çok beğenirdim ama yaşının henüz daha çok genç olmasına rağmen yüzü kırışmış sanki böyle yüzü yaşlı bi cilt gibi olmuş belkide çok makyaj yapıyordur ben ona bağlıyorum selenadayken falan yine güzeldi,bu dizide kesinlikle okulun en popüler kızı olmayı haketmiyor onun yerine çok daha güzel bi kız bulabilirlerdi,bu ali rolündeki kadir doğuluda hande yenerin genç sevgilisi değilmiydi ismini görünce aklıma geldi,burak özçivit çok iyi bence çokta sempatik yakışmış diziye

Sinem olmasın ayşegül tek başına götürür bu diziyi..hem fizik hem oyunculuk taş gibi hatun haaa :jeyyar: Zara'da görmüştüm de tv'dekinden 7500 kat güzel , cildi porselen gibiydi hemde gram makyaj yoktu...biraz soğuk nevale ama o kdr da olur laelaelaelaelae

bence sinem kobalın bu diziye alnımasının ardayla hiçbi alakası yok, kız dadıyla tanındı, selenayla popüler oldu, her ne kadar saçma bi dizi olsada
ay ayrıca arda kim ya, kaç senedir tanıyo ardayı insanlar, matah bi insanmı arda, bence arda sinemi değil, sinem ardayı çeker
kötü oyuncu olabilir, güzel olmayabilir ama sezarın hakkı sezara...

Back
X