Küçük Sırlar Kanal D

Dilara Öztunç için izlemeliyim bu diziyi. Çok güzel bir kız. Bayıldım.Sinem Kobal yerine o olsaydı keşke başrolde. :/
03_20465_16_18_14.jpg

of bu kadar özentilik olur okul kıyafetlerinden tut fragman bitimindeki fotoya kadar herkesin verdiği poz tam gossip girl, bari pozu farklı verin.

kaydirigubbakcemile3 evet ya, ne o fragman öyle, popolarında okul etekleri falan

daha önceleri Blake Lively le Sinem Kobalı birbirlerine benzetirdim, sanırım onun karakterini oynıcak sinem kobalda:hulya:

en derim ki biz bi seneryo yazıp gonderelim ozenti seneryolardan kurtuluruz :D artık ben utanmaya basladım adamakıllı bi dizi yok tv de :D

ben yinede bu diziyi izlicem cok merak ettim zaten gossip girli izlerken altyazıya bakmaktan canım cıkıyo en azından alt yazısız bi gossip girl izleriz :D
bu arada sizce de merve bolugur sacma olmamısmı yakıstıramadım onu bu dızıye hic sevmem kendilerini

Çakma gossip girl...eyvahedigeldismile
ah gossip girl nerde küçük sırlar nerede.
fazla tutmaz bu dizi..
ama şuda var yaz geldi diziler sezon finalinde vakit geçirmek için izleyenler olabilir...
şakkıdı

bi ara bi haber vardı gossip girl gibi bi dizi cekmek istemisler ama gossip girl una karsı cıkmıs tims de baska bisey cekmeye karar vermis belki aynısı olmaz (insallh)

zaten gossip girl ü izlediğim de iğreniyordum ki,Türk versiyonu nasıldır kimbilir...

sinem kobal yerine baskasını alsaydılar keske ben o kızı da blakeı de sevmem :D ayy bende kimseyi sevmiyorum :D

ayy jenny roluna eslesen kiz resmen bebe ya..
sinem kobal selena gibi seyler yapsin bakacagimi zanetmiyorum..
bir lostu uyarlamadilar onuda yakinda yaparlar sanirim

ayy jenny roluna eslesen kiz resmen bebe ya..
sinem kobal selena gibi seyler yapsin bakacagimi zanetmiyorum..
bir lostu uyarlamadilar onuda yakinda yaparlar sanirim

ay uyarlama tr versyon lost düşünemiyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:

belki komedi versyonu olursa olur:1:

bence bu dizi tutar kavak yelleri misali
ona kimin eli kimin cebinde belli olmayan bi gençlik dizisiydi, bu da, tek fark burdakiler zengini oynuyo

izleyen oldu mu merak ettim..
gossip girl e alakasi var mi yok mu?
yoksa herkes sinem kobala mi asik :)) klasik dizi ve filmlerdeki gibi

Gossip Girl mü hah hiç alakası bile yok goıssip girl nerdeeee op dizi nerde ya hiç beğenmedim küçük sırları iğrenç bi dizi umarım yakın zamanda kaldırılır:umursamaz:

Bende izledim, ne desem ki... Oyunculuk bu kadar abartılmaz, fazlasıyla yapmacık...
Sinem Kobal' ın başrolde oynaması yapımcılar için iyi isabet, fazla erkek hayranı var bu kara kaşlı sarı saçlı bayanın. delikafadulden
Güzelim bebek gibi rus kadınlarına kötü gözle bakan erkekler bu çakma sarışının neyine hayranlar anlamış değilim.:kahve:
kara göz+kara kaş+sarı saç=sinem kobal delikafadulden

Bu arada sorumun cevabını buldum; lolita edaları ve masum bakışları sanırım... :sm_cool:

delikafaduldenaynen hadi göz rengi neysede sarı saç ve siyah kaş çok iğrenç yaa:roflol:delikafadulden

valla sinem kobaldan nefret ettiğim için pek izleyesim gelmedi.
ama baktım arada..
pek ekşın vardı yani...
aman kimin eli kimin cebinmde belli diil.
baba parasıyla hava yapan,gözünü hırs bürümüş gereksiz bi gençlik dizisi..
nedimki bizim gençliğimiz gerçekten böylemi yaaa..
şu merve bolugürmü neyse bi o kızın oyunculugunu begendim..

ilk bölüm için ehh idare ede. ama tutulan dizilerin bile ilk bölümlerine bakınca bi amatörlük oluyor.
ama kopuk kopuk. diyaloglar sağlam değil .kopuk kopuk.biraz türkçeleştirilse fena olmayacak.

sinem kopalda bu kadar ısrar edilmesini zerre anlayamıyorm.oyunculuk hiç yok kız da yaa
yaz için idare eder.sıkılıyorduk zaten.

dizi bomba giriş yapmış valla bende izlememiştim az önce nette izledim.idare eder orta halli bir dizi

Back
X