Küçük Sırlar Kanal D

ilk bölümünün yarısını izledim fena değil klasik gençlik dizilerinden biri gibi

Sinem Kobal'ı hiç sevmiyordum ama oyunculuğu o kadar da berbat değilmiş sanki.
Dizinin son kısımlarına doğru daha iyi oldu.
Ama şu aciz kız modelleri hiç hoşuma gitmedi. Kendini Ayşegül karakteri gibi kötü bir insana yamamaya çalışmak nedir yani?
Gerçek hayatta bu kadar acizlik olmaz diye düşünüyorum. Abartı olmuş biraz.

Kadir Doğulu'ya bayıldım. Çok sempatik buluyorum.a.s

Ayrıca Aylin Aslım'ın şarkısı süper uyum sağlamış diziyle.

bende dün tv de tekrari vardi son kismina baktim yalniz sinemin oynadigi karakterin en son ustundeki elbise cok komik geldi..hani kücük kiz cocuklarina dügünlerde bu tarz ya da gelinlik giydirilir ya aynen öyleydi..izlemdigim icin yorum yapamayacagim ama yüksel aytugun yazisini okudum cakma gossip girl olmus arablar,cantalar,alkol..bunlar kac yasinda da ehliyetleti var falan filan neyse izleyip begenenler icin güzel skilmazlar..ama basindan beri izlemem diyordum sonra ne olur bilmem kanal d bu sene yaz dizilerini sacmaladi gibi geldi gerci izlemedigim icin belki öyle oluyor bilmyiorum

şimdi bunlar liseye gidiyor.lise sona bile gitse bi kısmı 18 yaşında olur ki lise sona gitmiyorlar o zaman o arabaları nasıl kullanıyorlar.
dizinin tanıtım yazılarında güzel giyimleri falan gibisinden reklam yapıyorlar.
aşkı memnuda kıyafetler için o ihtişamlı yaşam için seyirciyi çekebiliyorlardı onu amaçlamışlar ama aşkı memnunun kalitesinin yanından geçemez.
hatta o ayşegülü bihter gibi giydiriyorlar falan.
birde ilk bölümü geçen çarşamba yayımlandı o günden beri kaçıncı tekrarrrr yeterr.
son olarak yaz için yeter.timsin dizileri bol hamilelli bol kimin eli kimin cebi tarzında

şimdi bunlar liseye gidiyor.lise sona bile gitse bi kısmı 18 yaşında olur ki lise sona gitmiyorlar o zaman o arabaları nasıl kullanıyorlar.
dizinin tanıtım yazılarında güzel giyimleri falan gibisinden reklam yapıyorlar.
aşkı memnuda kıyafetler için o ihtişamlı yaşam için seyirciyi çekebiliyorlardı onu amaçlamışlar ama aşkı memnunun kalitesinin yanından geçemez.
hatta o ayşegülü bihter gibi giydiriyorlar falan.
birde ilk bölümü geçen çarşamba yayımlandı o günden beri kaçıncı tekrarrrr yeterr.
son olarak yaz için yeter.timsin dizileri bol hamilelli bol kimin eli kimin cebi tarzında

şimdi de var tekrarı
kusacağım artık kafamçokkarıştı

vay be son model arabalar,içkiler,dokunmatik telefonlar(hiçbirinin elinde normal tuşlu telefon görmedim)

çok güzel örnek oluyorlar valla (!)

ben beğendim diziyi... Tims yapımın Melekler korusunu masum başladı entrikalarla doldu diye şikayet ettik hepimiz... işte entrikalarla dolu bir dizi; zengin gençlerin yaşamı... bence eleştirecek birşey yok... bu tarz bir diziyi izlemek istemeyen izlemez... içeriği en baştan belli...

ben izledim ilk bölümü ; ve evdeysem çrş günleri izlerim...

bu arada Ayşegül rolündeki kız cadılı bir dizi vardı ordaki kız mı?

ben beğendim diziyi... Tims yapımın Melekler korusunu masum başladı entrikalarla doldu diye şikayet ettik hepimiz... işte entrikalarla dolu bir dizi; zengin gençlerin yaşamı... bence eleştirecek birşey yok... bu tarz bir diziyi izlemek istemeyen izlemez... içeriği en baştan belli...

ben izledim ilk bölümü ; ve evdeysem çrş günleri izlerim...

bu arada Ayşegül rolündeki kız cadılı bir dizi vardı ordaki kız mı?

evet acemi cadıda da adı ayşegüldü hatta

ne biçim liseli onlar ya öyle çok abartılı bi dizi saçma bence ya özenti dizisi

Bunların yaşı kaç da araba kullanabiliyorlar ayrıca.. Ben de bunu anlayamadım. :bbo:

Ben de Ali'ye bittim.
O olmasa izlemeyebilirdim hatta.
kaydirigubbakcemile2

güzel dizi begendimm ama çok abartılıı yapmışlar lıse ogrencılerının altında araabaa topuklu ayakabbı bıton makyaj kötü örnek oluyo..lise öğrencilerinee gelde özenmee şimdi

dizide zenginliğin abartılması normal.
dizinin başlıca konusu bu zaten . zenginler herşeyleri var ama mutsuzlar cinsinden.
ama liseli gençlerin araba kullanması saçma.18 yaş muhabbetinden dolayı.
ama ben seyredicem meraklada bekliyorum.
aşkı memnuda tutan zengin güzel giyimli şık hayatların tuttuya aynı felsefeden bu diziyi yapmışlar bence.
ama aşkı memnu bambaşkaydı bence

yazın takip edilecek bir gençlik dizisi bence. ne kadar kötülesek de ( tamam bece de hoş değil kötü örnek oluyorlar ) ben izliyorum. saç baş makyaj bakıyorum işte :D oyunculuk kötü de olsa vakit geçiyor bu dizi sayesinde napalım...

Back
X