Küçük Sırlar Kanal D

su galiba adı..sinem k.balı diyorumda..oyunculuğundan nefret edeceğim yakında..yapmacık ve itici buluyorum..keşke başka birini bulsalarmış belki severdim:)

Su ' yun babası ve Demir ' in annesi trafik kazasında öldü :53::53::53: ne gerek vardı ki zararsız bi çiftti onlar :53:

bende şok oldum cem aslana birşey olacak sanıyordum ama anne babayı öldürdüler
neden diziden çıktılar acaba:44:

zaten agustos ayinda final yapacaklar..yeni bir projeleri vardir..2 kaliteli oyuncu o dizide pek olmuyordu zaten rolleri hafif kaliyordu bence:126:

arkadaslar simdi suyun babasi demirin annesi oldu ama kimse fazla yas tutmadi cenaze toreni oldumu ben goremedimde???

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu ayşegülü anlamadım,niye bu değişim,çetle derdi ne ki :6:

Yıllar önce başladı Çetle derdi. Bu bölümü seyretseydin , ilk tanıştıkları yere gittiler.
İlk tanıştıklarında Ayşegül Çet'in kendisine aşık olduğunu sanmış ve o zamanlar Ayşegül'ün şuan görüştüğü çocukla iddaya girmiş. Ayşegül iddaa olduğu yıllar sonra öğrendi ama nasıl olduysa yine o çocukla çıkmış. Son zamanlar yine çıktı ortaya Raif midir nedir.
Sonra çıktığı heriflerin ardı arkası kesilmemiş. Çet fena yaralamış kızı :27:

Son düzenleme:
arkadaslar simdi suyun babasi demirin annesi oldu ama kimse fazla yas tutmadi cenaze toreni oldumu ben goremedimde???

zenginin yası bu kadar olur

ha aradan bi 4-5 ay geçer tamamda. o kadar sürede geçmedi en fazla 1 hafta geçmiştir

ne çabuk unuttu demir annesini su babasını

su da ayrı bi düşüncesiz.babannesinin yanında olup destek vermesi gerekiyoken çemkiriyo kadına

bu dizideki en zeki insan fikriye bence =)

Kizlar yaa aysegülün odasindaki yatak mobilyalar falan cok güzel birde arzunun bazi gecelikleri cok güzel oluyor acaba sponsorlari hangi markalar?

Back
X