Küçük Sırlar Kanal D

Ali ve Arzu ne tatlıydılar, neden ayrıldılar bilen varmı? ben arada izliyorumda.

Ali ve Arzu ne tatlıydılar, neden ayrıldılar bilen varmı? ben arada izliyorumda.

ben de izlemedim oralarını ama bana teyzem anlattı ceyla ali'yi seviyor ya arzu bunu öğrenmiş bi gün evde kendini hırpalamış ali'yi ve ceylayı çağırmış ali'ye bana bunu ceyla yaptı demiş ali arzuyu doktora götürmüş filan doktor çok bi şeyi yok demiş arzu da hep evde kafası bandajlı geziyomuş sürekli başım ağrıyo diyomuş ali doktora gitmiş siz beyin tomogrofisi bile çekmediniz demiş doktor da onun kafasında bi şey yoktu zaten demiş ali de anlamış arzunun numara yaptığını ayrılmış

hiç kaçırmadan izliyorum bu diziyi...hep merak ettiğim bir şey var....buradaki bayan oyuncuların hepsi çok hoş giyiniyorlar...tarz....ben de böyle giyinmeyi seviyorum fakat bunlar kadar farklı kıyafetler bulamıyorum...nereden giyiniyorlar bilen var mı arkadaşlar?...

Son düzenleme:
cevabın için teşekkür ederim canım..peki bizler de bulabilir miyiz bu kıyafetleri yoksa sadece dizi için sınırlı mı yapılıyor?

rica ederim canım ne demek adil ışık mağazalarında satıştalar fiyatları da tabi baya bi güzel kıyafetler gibi adil ışık'ın sitesinden de bakabilirsin orada da bi bölüm açmışlar küçük sırlar olarak

su neden bu kadar ısrarla demirle öpüşmekden kaçıyor
madem oyuncusun oyuncu gibi davran
sürekli kaçmalar saklanmalar dur demeler
bu dizede en sevdiğim karekter ali,demir ve arzuu :)

Küçük Sırlar bitmesin güzel bi diziydi küçük sırlara gelene kadar piyasada çok mal seviyesiz diziler var bknz:akasya duragı, arka sıradakiler vb.
sinem kobal dışında kadro da süperdi Türk halkı diziden anlamıyo şekerim nerde ağalı konaklı diziler mafya dizileri var onların peşinden koşuyo

Demir ne ara bu kadar gıcıklaştı
Ayşegül'e düşman oldu :53:

Ah Ayşegülcüm ah yılanın başını küçükken ezeksin :47:
Şimdi ne yapsan nafile :59:

Bu arada gider ayak Su karakteri şaha kalkmış
Ne yaparlarsa yapsınlar bu kızdan bi nane olmaz :47::47:

Ali ve Arzu sahnesi muhteşemdii.. Seviyorlar bunlar birbirlerini yaa bayılıyorum :69:

Dizileri haftalarca, aylarca, hatta yıllarca uzatıp uzatıp final bölümünde bütün düğümleri bir anda çözüveriyorlar ya!!! İşte ozaman kendimi enayi gibi hissediyorum. Üstüne kötü karakterler birden melek kesiliyor, herkes mutlu mesut oluyor falan... Küçük Sırlar'da da aynı şekilde bir final izledik... Final bölümünde herşeyi kestirip attılar, birden herkes mutlu oluverdi, onca entrika yokoldu! Ayrıca, aklıma bu dizinin ilk bölümleri geldi şimdi... Ali ve Çetin Su'ya aşıktı, Ayşegül Ali'ye aşıktı, Su kararsızdı, sonradan Demir çıktı, Su hem Ali'yle hem Çetin'le ilişki yaşadı sonra Demir'e döndü vb.. Oysa son bölümde Çetin babasına Ayşegül'e 15 yaşından beri aşık olduğunu savundu... Çetin'nin Su'yun peşinden koştuğu zamanları unuttuk sanki, izleyiciyi uyutmaya çalışıyorlar! Herneyse, söylemek istediğim şu: dizilerdeki eş değiştirmece olayından artık nefret ediyorum.. Bir grup genç karakter oluyor, sanki dünyada başka insan kalmamış gibi birbirleriyle ilişki yaşayıp duruyorlar.. (ÖRN: KAVAK YELLERİ) Kimin eli kimin cebinde belli değil! Nasıl mantık anlamadım ben.. İlişki yaşıyorlar, sonra ayrılıyorlar, sonra en yakın arkadaşı o kişiyle ilişki yaşıyor, hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar gayet normal.. Benim eski sevgilim, en yakın arkadaşımla birlikte olacak, anında ikisini de hayatımdan def ederim! Bu nasıl mantık, nasıl mide anlamadım... Bu dizilerin artık suyu çıktı.. İnsanlara ve özellikle "gençlik dizisi" adı altında gençlere kötü örnek olduklarını düşünüyorum... Arkadaş grubu içindeki eş değiştirmeceler, tecavüzler, yengeyle enişteyle aile içi ilişkiler, artık dizilerin yeni modası! Çok normal olaylarmış gibi yansıtılıyorlar ekrana, izleyenler de artık normal karşılıyor.. Bu kötü örnek değil de ne oluyor?

Dizileri haftalarca, aylarca, hatta yıllarca uzatıp uzatıp final bölümünde bütün düğümleri bir anda çözüveriyorlar ya!!! İşte ozaman kendimi enayi gibi hissediyorum. Üstüne kötü karakterler birden melek kesiliyor, herkes mutlu mesut oluyor falan... Küçük Sırlar'da da aynı şekilde bir final izledik... Final bölümünde herşeyi kestirip attılar, birden herkes mutlu oluverdi, onca entrika yokoldu! Ayrıca, aklıma bu dizinin ilk bölümleri geldi şimdi... Ali ve Çetin Su'ya aşıktı, Ayşegül Ali'ye aşıktı, Su kararsızdı, sonradan Demir çıktı, Su hem Ali'yle hem Çetin'le ilişki yaşadı sonra Demir'e döndü vb.. Oysa son bölümde Çetin babasına Ayşegül'e 15 yaşından beri aşık olduğunu savundu... Çetin'nin Su'yun peşinden koştuğu zamanları unuttuk sanki, izleyiciyi uyutmaya çalışıyorlar! Herneyse, söylemek istediğim şu: dizilerdeki eş değiştirmece olayından artık nefret ediyorum.. Bir grup genç karakter oluyor, sanki dünyada başka insan kalmamış gibi birbirleriyle ilişki yaşayıp duruyorlar.. (ÖRN: KAVAK YELLERİ) Kimin eli kimin cebinde belli değil! Nasıl mantık anlamadım ben.. İlişki yaşıyorlar, sonra ayrılıyorlar, sonra en yakın arkadaşı o kişiyle ilişki yaşıyor, hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar gayet normal.. Benim eski sevgilim, en yakın arkadaşımla birlikte olacak, anında ikisini de hayatımdan def ederim! Bu nasıl mantık, nasıl mide anlamadım... Bu dizilerin artık suyu çıktı.. İnsanlara ve özellikle "gençlik dizisi" adı altında gençlere kötü örnek olduklarını düşünüyorum... Arkadaş grubu içindeki eş değiştirmeceler, tecavüzler, yengeyle enişteyle aile içi ilişkiler, artık dizilerin yeni modası! Çok normal olaylarmış gibi yansıtılıyorlar ekrana, izleyenler de artık normal karşılıyor.. Bu kötü örnek değil de ne oluyor?
çoooook haklısın canım maalesef bahsettiğin tarzda çok fazla dizi var... bnm bu dizide beğendiğim tek çift arzu/(L) aliçiftydi ve final onların üstüne kurgulanmıştı ben o yüzden beğendm:39:

EVet aynen. toplumumuzun ahlaki git gide daha kötülesiyor. Avrupalilarda bile böyle sapikliklar yok denecek kadar az. Dizilerin cogu sirf insanlik özellilerini yok edici türden. Hayvanlarda bile böyle seyler yok. kiyamet alameti iste. yakindir kopacak

çok şükür bu diziyi bari sakız gibi sündürüp uzatmadılar. tamamen gereksiz bir diziydi. bitirmeleri isabetli oldu

Back
X