• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Sırlar Kanal D

evett yaa bimden almışlar sütü.
ama o kız bilerek mi istifra etti. ben miğdesi bozuldu sanmıştım ne bilim öküz gibi abur cubuur yedi. miğdemi dayanır.

o partideki havuz görüntüleri ne bilim çok beğenmedim . ne alaka orda o görüntüler

işte Su herkese rezil olsun diye yaptı. okuldan çalmışlar kamera görüntülerini.

Ama böyle şeyler var cidden. Zengin çevreden olan bir arkadaşım bahsetmişti.
Liseli kızların yedikleri haltları anlatmıştı. Kaç erkekle yatmışlar.
Gerçek hayat. Ama biz uzağız tabi o çevrelere.kafamçokkarıştı

mümkünse hep uzak kalalim cümletenolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

su nun arkadaşı varya kıskanc kız annesii ondan daha güzelll kaçtı kız partidenn

çet ede bayıldıımmmsempatiksalakcinni

çetinin annesi önceden nerede oynuyordu ya bir yerlerden tanıdık geliyor bir türlü çıkaramıyorum ? bilmiyorumkismile

çetinin annesi önceden nerede oynuyordu ya bir yerlerden tanıdık geliyor bir türlü çıkaramıyorum ? bilmiyorumkismile

Çet'in annesi yok ki dizide. Babası var.
O kadın Ayşegül'ün annesi. :))

Ali bu kadar yakışıklı olmamalıydı..senağlama
38393_126535314055907_125605674148871_142491_8119460_n.jpg

evet yaa bak şimdi bende düşünmeye başladımm öfff.bazen böyle oluyor dizlerde deli oluyorum

suu o elbiseyı cokmu aramış acaaba arkasına çarşaf dolamış geziyo gibii:1:

koçum benimdeki sekreter dğeil miydikaydirigubbakcemile2

heaa üvey anne doğru. ben o kadarını düşünemedim pardon.

diiz kıyafertlerele ilgi çeksin istiyorlar ama su çok salak giyiniyor bee
ayşegülde yeni bihter kıyafetler aynı

öyle mi ben pek hakim değilim demek ki hala ama anladın sen onu :D

Ya hayır ben o kadını Ayşegülün annesi diye düşündüm. Aslında çetinin üvey annesi oluyor aynı zamanda ama ben kendimce ona annelik vasfını yakıştıramadım.. :D

koçum benimdeki sekreter dğeil miydikaydirigubbakcemile2

koçum benimi çok izlerdim ama şimdi hatırlayamadım o kadar eskiye gitmeyelim, ya da ben birine mi benzetiyorum acaba ya -tatlicadiarzu-

Ya hayır ben o kadını Ayşegülün annesi diye düşündüm. Aslında çetinin üvey annesi oluyor. :D

evet anladım ben bilmiyordum üvey olduğunu ama önemli değil annesi diyip geçtim :D ee kim olduğunu söyle bari bu kadar muhabbetin üzerine nerede oynuyordu o kadın :D

bu akşamki sevişme sahnesi tam bi felaketti hani gercektr muhakkak oluyodr bu hayatlar ama cideen kötü örnek hayr biz isedeyken çok masum şeyler yapıyomuşuz ohaoldumsmilebiizmde etek boyumuz kısaydı ama çoraplar ayakkabılar fenaa yaniibayanssulusmilefazla abartılmış ama izlemesi keyf veriyo sinem kobal kötü bi secim kendini hala selenada sanıyo bence çokda büyük duruyo birkan sokuulu iiçin izliyorumm valla çokk tatlıı yaa:3:opuyorumnanaktan

Back
X