Küçük Sırlar Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
KÜÇÜK SıRLAR
kanal d de ekrana gelecek olan Küçük Sırlar dizisinde Sinem Kobal ve Burak Özçivit başrolde yer alacak. Gossip Girl dizisinin yerli versiyonu olarak önce çıkan Küçük Sırlar, Kavak Yelleri ve Melekler Korusun dizilerinin yapım şirketi Tim's Prodüksiyona ait

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyy kimin eli kimin cebinde belli olmıcak yine desenekaydirigubbakcemile3

gossip girlin son bölümlerinde midem bulanmıştı artık..öpüşen öpüşene yatan yatana..tr de aynısı şeklinde çekilmez herhalde..çekilmesin zaten..o kadarda yozlaşmayalım

memlekette oyuncumu kalmadı :sm_confused:bütün iticiler bir dizide rol kapmış akannehir

ya yeter ama bir kere de kendiniz bişeyler üretin
o diziyi uyarla, bu kitabı evir, bu filmi diziye çevir... nereye kadar!

vav dimek yeni anne adaylari geliyor, pabasiz buyuyen bebecikler. sempatiksalakcinni

fragmanı gördüm.. melekler korusunun son bölümünü de izledikten sonra ilk bölmünü bile izlemeyi düşünmüyorum açıkcası.. saçma sapan bişi olcak belli ki..

dizinin ismide önceden stv de sirlar dünyasi vardi simdi var mi bilmiyorum ama o tarz birsey sandm sasirdim.. kücük sirlar heee

yaaa kzılar izlemeyin sakın şu diziyi..izlersenizde netten izleyinki onlara reyting olmasın.tims bu nerde arsızlık,ahlaksızlık,terbiyesiz,aile yapımıza ters düşen şey varsa onu işleyecek..biz prim vermeyelim bari.
gossip girlin ne kadar ahlaksız bi dizi olduğunu herkes biliyor..herkes birbiriyle yatıyor,arkasını dönüyor başkasıyla öpüşüyor...ayyy bunuda getirdiler ya tr tamam yani.

Hey allahım heryerde bir ahlak bekçisi var niye bu kadar ön yargılısınız arkadaşlar bir çıksın dizi görelim niye bu kadar tepkilisiniz ya
sakın izlemeyin nedemek herkesin tercihleri farklıdır

evet ahlak bekçisiyim arkadaşım..
dizinin nasıl olacağı belli zaten..izlerseniz netten izleyin reyting yapmasın diyorum..tims haddini aşıyor çünkü..sana neden bu kadar dokunuyor..

İçimden bir ses 1-2 bölümden sonra ilgi görmeyeceğini ve yayından kalkan diziler furyasına kurban gideceğini söylüyor.

Gossip Girl her sınırı aşmış bir dizi bunu nasıl uyarlayacaklar ki bizim topluma göre :umursamaz:

özenti dizilerden bıktık artık biraz da kendimiz üretelim en zoruma gidende hiç bir emek yok bişey yok ama millet izliyor ve onlara para kazandırıyor

Back
X