Küçük yaşta :(

isimsiss

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
136
40
18
11-12 yaşlarımdayken ilk masturbasyon deneyimim olmuştu ama nasıl bilmiyorum hiç biyerden duymamıştmda kendimden geçtim hep yptm ilk Denediğim günün akşam saatlerinde kilot dolusu kan gelmişti adet olmamıştım hiç o kandan 1 sene sonra ilk defa adet oldum hayatımda? Şimdi 18 yasındayım aklım o kanda anneme gösterdiğimde kanı ablan da erken adet olmuştu demişti umursamadık ... bilmyorum kafam takıldı doktora gtmyede utanyorum:mad: haftaya düğünüm olcak kafama takılıyor :(((((

17 yaşındasın ve evleniyor musun? :KK57:
Evet ailevi sorunlardan kaynaklı arkamda kimse yok okuma isteğmde yok burda üvey anne orda üvey baba sıkıntısı eziyeti çekiyorum herkes kendi yuvasını kurdu banada görücü getirdiler istenmeyen evlat gibi oldu artık

BENCE GİT VE MUAYENE OL BUNUN AYIBI OLMAZ İÇİN RAHATLASIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM.

Evet ailevi sorunlardan kaynaklı arkamda kimse yok okuma isteğmde yok burda üvey anne orda üvey baba sıkıntısı eziyeti çekiyorum herkes kendi yuvasını kurdu banada görücü getirdiler istenmeyen evlat gibi oldu artık

Yokmu hiç yakın bir akraban filan..
Ateşe atıyorsun kendini bu yaşta evlenerek..

o durumdayken hiç bir akrabanın yanına sıgamıyorsun bende aynııı aynıyım senınle senı cok ıyı anlıyorum kardesm bende evlıyım 18 yasndaym ewlen kur yuvanı senı en ıyı ben anlarm ceken bılır ama ewlenecegın ınsana nolur cok dıkkat et iyi bir yere düşersn ınsllah benım cok ıyı bır esım var 3 aylık evlıyım henuz allahıma sukurler olsun ıyıkı yuvamı kurmusum onun bnun yanında sıgıntı gbı yasamaktansa kendı yuvanı bılır esını bılırsın bırıne hesap verırsın en guzelını yaparsn :) hersey gonlunce olsun ınsllah

o durumdayken hiç bir akrabanın yanına sıgamıyorsun bende aynııı aynıyım senınle senı cok ıyı anlıyorum kardesm bende evlıyım 18 yasndaym ewlen kur yuvanı senı en ıyı ben anlarm ceken bılır ama ewlenecegın ınsana nolur cok dıkkat et iyi bir yere düşersn ınsllah benım cok ıyı bır esım var 3 aylık evlıyım henuz allahıma sukurler olsun ıyıkı yuvamı kurmusum onun bnun yanında sıgıntı gbı yasamaktansa kendı yuvanı bılır esını bılırsın bırıne hesap verırsın en guzelını yaparsn :) hersey gonlunce olsun ınsllah
Allah razı olsun canmmmmm :KK9:sevndm adına inanıyorum nişanlımla ailesiyle sorunum olmaz cok mutlu olacagmı blyrum ama su zar konusundan korkuyorum kimseyle birlikte olmadım ilk defa Nişanlımı öptüm ilk defa ona sarıldım kan gelmezse öldğm gundur :(

Allah razı olsun canmmmmm :KK9:sevndm adına inanıyorum nişanlımla ailesiyle sorunum olmaz cok mutlu olacagmı blyrum ama su zar konusundan korkuyorum kimseyle birlikte olmadım ilk defa Nişanlımı öptüm ilk defa ona sarıldım kan gelmezse öldğm gundur :KK43:
neden öldüğün gün olsun canım bendende kan gelmedı halaa gelmedii ve ben hamıleyım :)

Allah razı olsun canmmmmm :KK9:sevndm adına inanıyorum nişanlımla ailesiyle sorunum olmaz cok mutlu olacagmı blyrum ama su zar konusundan korkuyorum kimseyle birlikte olmadım ilk defa Nişanlımı öptüm ilk defa ona sarıldım kan gelmezse öldğm gundur :KK43:
canm söyle anlatıyım 7 cesit zar şekli var benm zarm coook esnek benden kan gelmedi eşim bırkere sordu ilk gun noldu diye benlık sıkıntı yok kendımden emınım ben istersen hastaneye gidelim dedm ıstemedi sna guwenıyorm dıye ben rahatsız oldum bırde cocuk sahıbı olmak ıstedıgım ıcın dedm sıkıntı olur mu cocugu engeller mı felan gittim özel bir hastaneye muane oldum elastik zar yapım yırtılmamış yırtılmazda hıcbırsekılde dedi ama suan hamıleyım sanda gelecek olursak zar parmagınla felan patlamaz o kadar on tarafta degıldır geridedir

Birini kaybettik biride sorumsuz kendine Hayrı yok :KK43:

Evleneceğin kişinin huyu suyu nasıl peki.
Sana sahip çıkabilecekmi peki..

cıkmıyorlar canım cıksalar bıle yetim öksüzz sıgıntı gbı oluyorsun yaşayan bılır göze batıyorsun yedigin lokma sayılıyorms gbı oluyo ne olursa olsn rahat edemezsin ananende olsa babanende olsa

İyi bir aile olsalar sahip çıksalar yine olumlu olur aslında..
İç burada ailede bitiyor..

cıkmıyorlar canım cıksalar bıle yetim öksüzz sıgıntı gbı oluyorsun yaşayan bılır göze batıyorsun yedigin lokma sayılıyorms gbı oluyo ne olursa olsn rahat edemezsin ananende olsa babanende olsa
Aynen öyle canm herkesin gözüne batıyorsun sıgıntı gibi ...

Evleneceğin kişinin huyu suyu nasıl peki.
Sana sahip çıkabilecekmi peki..

İyi bir aile olsalar sahip çıksalar yine olumlu olur aslında..
İç burada ailede bitiyor..
ya canım 17 18 yasndakı bır kzıın sorumlulugunu kımse almak ıstemez anladn mı nesıl cok kotu korkarlar kı diyelım aldı olmuyo yanı aıleden aıleye degısır belkı ama demek bunun aılede ıyı cıkmamıs napsın kız cagız ama dedıgın gbı ınsllah ıyı bır yere gıdıyordur mesala benm esımınde aılesı yok benı anlıyor vee cok sukur bugunume mutluyum ınsllah bu kardesımızde mutlu olur

Back
X