Son maddeye istinaden ben de şöyle düşünüyorum. Bazen karşı tarafı cok ateşli bir şekilde savunan kişiler oluyor. Mantiksizca hem de. Muhtemelen onlar da eleştirilen durumu kendi yapıyor. Kendi çocuklarını bırakıyorlar hayir diyemeyen bir kapiya yerli yersiz. Elestirilen her neyse artık. Gelinine sürekli gidenler, misafir toplayip gidenler, kendi evinin uzantisi gorenler uzar gider liste.
Bunda ne var yeğen bu normal diyenler baksinlar iste olaya etraflıca ev sahibi hayatının şu döneminde özel vakitlerini bu kadar yoğun başkasıyla gecirmek istemiyor. Eşi de sınır koyamayan dengeyi tutturamayan bir tip. Normal degilmis yani.
Bakin konu sahibi istemiyor bu kadar kisa mesafede bu kadar cok ve uzun yatili.misafirlik durumunu daha uzatmanin alemi ne?
He söyle olur ev sahiplerinin hem kari hem koca gönlü vardir ve bunu samimiyetle dile getirmistir siz de oncesinde evin hanimini arayip(hizmeti yapan o) bizim oglan size gelmek istiyor musait misiniz? demisssinizdir gorgu ve nezaket kurallari isletilmistir, misafirlik adabina uyulmustur amenna.
Aksi halde her seyden ote ben kendim istemem cocugum o konuma düşsün.