Son maddeye istinaden ben de şöyle  düşünüyorum.  Bazen karşı  tarafı  cok ateşli  bir şekilde  savunan kişiler  oluyor.  Mantiksizca hem de. Muhtemelen onlar  da eleştirilen  durumu kendi yapıyor.  Kendi çocuklarını  bırakıyorlar  hayir diyemeyen bir kapiya  yerli yersiz.  Elestirilen her neyse artık.  Gelinine sürekli gidenler, misafir toplayip gidenler, kendi evinin  uzantisi gorenler uzar gider liste.
Bunda ne var yeğen bu normal diyenler  baksinlar iste olaya etraflıca  ev sahibi  hayatının  şu  döneminde  özel  vakitlerini  bu kadar  yoğun  başkasıyla  gecirmek istemiyor. Eşi  de  sınır koyamayan dengeyi  tutturamayan bir tip.  Normal degilmis yani.
Bakin konu sahibi istemiyor bu kadar kisa mesafede bu kadar cok ve uzun yatili.misafirlik durumunu  daha uzatmanin alemi ne?
  He söyle  olur  ev sahiplerinin  hem kari hem koca gönlü  vardir ve bunu samimiyetle dile getirmistir siz de oncesinde evin hanimini arayip(hizmeti yapan o) bizim oglan size gelmek istiyor musait  misiniz? demisssinizdir gorgu ve nezaket kurallari isletilmistir, misafirlik adabina uyulmustur  amenna.
Aksi halde her seyden ote ben kendim istemem cocugum o konuma düşsün.