Herkes kendine gore degerlendiriyor aslinda. Hepsi yorum farkliligindan ibaret. Valla gormus gecirmis insan da degilim ama bir konunun tek dogru cevabi yoktur ki.
Misafirlik benim hassas noktamdir. Batili degilim,batili tum arkadaslarim hemen hemen evde bir cay dahi yapmayan insanlar oldugu icin ya eve kimseyi istemezler ya da isterler ama acliktan gebertene kadar onlerine bir corba koymazlar. Ama bu benim cevrem,her batili boyle yasamiyor. Ben dogu kokenli ama batida yetismis bir kirmayim

doguda yasamis arkadaslarim ve akrabalarim kadar becerikli degilim. Onlarda misafir kebaplarla,icli koftelerle,anali kizli corbalarla agirlanirken ben bunlari yapamam. Batida yetistim ve buranin sartlarina uyum sagladim. Fantayi alan ayagina terligi giyip gelir burada benim cevremde. Onlara bir de icli kofte yapacak degilim

Esimle evlendikten sonra misafir tanidim inanin. Oncesinde bir cesit yemek yapmisligim yoktur. Dolayisiyla yapacaksam en iyisini yapmak isterim. Yapamayacagim zaman da kabul etmek istemem. Ha yanlissa benim yanlisimdir kabul ederim. Becerikli insanlarin ellerini opebilirim yani,yapabiliyorlarsa sorun yok. Ben yapamiyorum sorun oluyor. Evde cocugu olmayan iki kisi yasayanlara cocuk gelince evin isi hic bitmez ki. Tek yasayanin alismadigi seyler bunlar 3 ogun yemek yap,cocugun meyvesini ver,yatagini ac kapa. Arkasindan tonla nevresim battaniye yika falan. Hep is bunlar. Yeni evli insan neden ugrassin diye dusunuyorum acikcasi.