KÜÇÜK YEĞEN

Hanımefendi ben zaten orada bahsetmişim tek gün değil günlerce gelip kalıyor.

Eşinizle guzel ve ozel vakit geçirmenize sevindim.
Yegeniyle görüşsün, oynasin, eglensin ama 5 -10 dakikalık mesafede kalma olayina hic girmese aslinda bu kadar batmaz.

Ama iste herkes ayni sekilde bakmiyor hayata. Bazıları kalabalık yasamayi seviyor. Bir yengem var mesela ilk evlendigi yillar gece komsu oturmasına gider orada kalırdı. Bize ve o kaldığı yakinimiza gore cok tuhaf bir davranisti. Cunku evi yuruyerek 5 dakika. Oyle oyle ayak uydurdu sonra kadin.

Rahmetli bir büyüğümüz şöyle derdi kalin burada bu gece diyenlere:
Insan camdan bakınca evinin bacasinin göründüğü yerde kalmaz.

Aldatılmandan daha iyidir bosver

Tatile giderken yanıma yeğenimi aldım yaşı dolana kadar. Şimdi çok masraflı diye almıyorum. Allahtan romantik, başbaşa tatilimize yeğenini getirdin diye beni boşamamış beyim
Tatile giderken bir seferliğine götürmüşsünüz. 2-3 haftada bir tatile çıkmıyorsunuz. Konu sahibinin evine her 2-3 haftada bir birkaç günlüğüne geliyor. İkisini bir tutmayın, kadın gayet haklı serzenişinde. Çocuk da değil bildiğin ergen, rahatsız olmakta çok haklı.

Olldduuu o zamaaağn

Madem bu kadar düşkün eşinize,eşiniz gidip kalsın yeğeninde böyle saçmalık mı olur.daha fazla taviz vermeyin önünü bir şekilde kesin herkesin özel hayatı var ailesinin sizin özel hayatınıza kastı mı var.

Çok haklısınız. Çocukta suç yok aslında. Çocuktur ister, düşünemez. Ama çocuğun ailesinin ve eşinizin sizin bu durumdan rahatsız olabileceğinizi düşünmeleri gerekirdi. Çok çok rahatlatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…