KÜÇÜK YEĞEN

Bu haftadan itibaren kimseye hizmet etmiyorum kesinlikle ne yemek yaparım ne de başka bir şey. Yasak olmasa evden gidecektim arkadaşıma vs. o derece asabım bozuldu
Valla haklısınız ne diyim ki hele de bu hastalıkta. Tamam gelir çocul dayısıtla biraz vakit geçirir gider bunda bir şey yok ama günlerce kalması sıkıntı Allah kolaylık versin

Kocanın sadece kendilerine ait olması gerektiğini düşünüyorlar hep ondan oluyor bunlar. Ev de kutsal mabed, hanımın izni olmadan gelen misafirin tiz kellesi vurula

Evet problem eşimde bu yüzden tavrımı çocukta varken göstermek zorunda kalıyorum çünkü sürekli gelmek isteyende bu çocuk.

zaten sokaga cikma yasagi oldugu icin mi gelip kaliyor anlamadim o kismi.

yoksa 5 dakika mesafede birinin gelip 2 3 gun kalmasi bence normal degil.
Hani bir gun gelir, gece kalmistir yatak acilir uyunur da ertesi gun evine doner yani.

Ev sadece sizin degil ya hani... eşiniz de orada yaşıyor.
eşinizin de istekleri, özledikleri var.
sonuçta eşiniz istiyor degil mi? Adama zorla yaptırmıyorlar...

bunu eşinize anlatın

ergen bu ayrıca çocuk değil

ne işi var sizin evde gece yatısında sık sık

hani bir iki olur belki

heves ediyorlar işte gençler de yeğenine benim evim olduğunda bana gelir kalırsın birlikte şunu bunu yaparız diyor yeğenler de evlilik gerçekleşince bunu bekliyor

ama bu bir olur iki olur

çok basit nasıl mı gelme diyecek, yasak var corona var

herkes ama istisnasız herkes ev misafirliğini bitirin diyor ama yurdum insanı üç maymunu oynuyor

o geldiğinde eşinizle birlikte olmayın
çocuk var olmaz diyin
etkili bir çözüm olabilir :)

İlk evlendiğimiz zamanlarda eşimle yeğeni de böyleydi üstelik 4 yaşındaydı o zaman. Bir iki birsey demedim baktım devam ediyor eşim getirmeye , En sonunda eltimi arayıp çocuk bakmak istesem kendim doğururum gönderip durma zırt pırt dedim. Bir daha da göndermedi. Annesiyle geldi annesiyle gitti.

Çocuk gelmek istediği için hayır diyemiyor.
İstemese emin olun der.
o da seviyordur yeğeni ile vakit geçirmeyi.
2-3 haftada bir gözde büyütülecek bir zaman degil.
evlilik öyle hep benim rahatım, hep benim isteklerim, sadece benim evim diye yürümüyor. Artık iki kişisiniz.
şu yaptığınızı eşim bana yapsa saygı duymadığını düşünürüm.
Benim aklım fikrim yok mu, yegenim ile vakit geçirmek istediğim için velimden mi izin almalıyım?

Bu durumda eşimde bana saygı duymamış oluyor. Gelen insana gelme diyemezmiş ama benim fikrimin bir önemi yok. Bir gün öncesi konuşuyoruz yarın bunu bunu yaparız diye ertesi gün çocuk gelmek istiyor ve eşim tamam diyor mesajları var.

Bunu desem kıyameti koparmış olurum galiba ama en sonunda eltimi arayıp yapacağım bu olacak hiçbir şey umurumda değil çok sıkıldım bu durumdan.

Yeğeniyle 13-14 yıllık tanışıklıkları var bir anda uzaklaşmalarını bekleyemezsin yavaş yavaş olur. Hem 2-3 hafta çok sık sayılmaz evde kalıp sana saracak bu sefer evliliğin ilk yılları sıkıntılıdır sen bu durumu sorun yapmazsan bu sayede rahat atlatabilirsiniz. Ayrıca eşin gelecekte çocuklarınıza ilgili bir baba olacak gibi.

Evet bunu anlatmaya çalışıyorum ben de eşime ergen kocaman çocuk benim hiç mi rahatsız olacağımı düşünmüyor. Ya da ailesi hiç mi düşünmüyor benim rahat edemeyeceğimi.

Uzaklaşmasını beklemiyorum istedikleri kadar yakın olsunlar ama gece kalmasından rahatsız oluyorum.

haklısın abla çocuğun annesine güzel bir dille söyle bence yada eşini karşına alıp düzgün bir şekilde anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…