Merhaba hanimlar bu ay yumurtam 17 mm de kaldi. 4 gundur catlamadi da buyumedi de. Acaba bu boyutlrda bi yumurta ile hamile kalan var mi
Canim 4. Klomen dun senle konusmustuk. Dger klomenlerde 20 mm uzerinde 2 ser yumurtam,varken igne oldum hep ama bu kez buyumedi. Dun doktor yumurtaliklarinda sorun yok bu aydan snra ilac vermiycem adete kadar iliski snra ilacsiz yumurta takibi dedi. Kafama takiliyor bu yumurta catlar mi catlarsa bebek olur muCanım dr takibinde mi? Klomen kullanmış mıydın. Eğer klomen kullandıysan doz arttırılabilir. Yada iğneye geçiş yapılabilir.
Canim 4. Klomen dun senle konusmustuk. Dger klomenlerde 20 mm uzerinde 2 ser yumurtam,varken igne oldum hep ama bu kez buyumedi. Dun doktor yumurtaliklarinda sorun yok bu aydan snra ilac vermiycem adete kadar iliski snra ilacsiz yumurta takibi dedi. Kafama takiliyor bu yumurta catlar mi catlarsa bebek olur mudoktor rahim duvari cok iyi insallah olur dedi baska bsy demedi
2-3 ay kendi haline birakicam dedi doktor nasil olur sonucu artik bilmiyrmTmm canım
Bazı kadınlarda klomen cvp vermeyebilirmiş. Ama senin 20 mm olmuş.İğneye geçebilirsiniz canım.
2-3 ay kendi haline birakicam dedi doktor nasil olur sonucu artik bilmiyrm
Tamam canim insallah bu ay yapiyim onuCanım yaa bal tarçın çörekotu yap adetin 2. gününden adete kadar. Bu karışımda yumurtaları büyütüp kaliteleştiriyormuş. Birde bu şekilde dene.
Tamam canim insallah bu ay yapiyim onu
Tamam canim seni izliyorum haberlesiriz:)
Kaçıncı günün cnm. Bnm 3 günde 5 mm büyümüştüMerhaba bende gonal f kullandım buhün kontrole gittim sol 16 mm sağ 12 mm olmuş doktor sözü arttırdı cuma günü tekrar gidicem çok moralim bozuldu ya büyümezse diebüyümesede şansım olurmu kin
Canım Benim 7. Günümdü bugünKaçıncı günün cnm. Bnm 3 günde 5 mm büyümüştü
Canım Benim 7. Günümdü bugün
İnşallah iğneye başladıktan sonra 12. Gündemi çatlıyor yumurta canım Bilgin varmıCanım bence daha 12. güne kadar bayağı büyür ki üzülme bence
İnşallah iğneye başladıktan sonra 12. Gündemi çatlıyor yumurta canım Bilgin varmı
Verdi Cnm ama cuma günkü kontrole göre yaptıracak sanırımCanım değişiyo kişiye göre. Dr kontrole çağırıyo zaten. Sana söylüyo. Bana demişti 1-2 güne çatlar yumurtan diye. Çatlatma iğnesi verdi mi dr un
Verdi Cnm ama cuma günkü kontrole göre yaptıracak sanırım
İnşallah güzel haberler alırız canım gününe ne kadar var rabbim hayırlısını versinEwt olabilir. Daha yumurta takip aşamasındasın canım. Bende klomen kullandım yumurtam büyüdü çatlatma iğnesi vurundum beklemedeyim.
İnşallah güzel haberler alırız canım gününe ne kadar var rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?