- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
İyiyim Cnm çalışıyorum işteyim sen napıyosun
Nerdeİnş. canım dularım isteyen herkes için. Sen nasılsın neler yapıyosun
aynenBnde işteyim çalışıyorum ama hep kk dayım. Sürekli hamilelikle çatlatma iğnesiyle klomenle ilgili araştırmalar yapıyorum sürekli.
Nerde
aynensenin ilk gebelikmi nerde yaşıyorsun
Eskişehirdeyim bendeEwt canım. İlk olacak inş. Ankaradayım ben
Eskişehirdeyim bende
Aynen canımm :)Aaaa yakın sayılırız tatlişim
Canım napıyosın nasıl gidiyor cuma günü iğne vuruldum kasıklarım hemen ağrımaya başladı dün akşamda belim sende nasıl durumlarAaaa yakın sayılırız tatlişim
Canım napıyosın nasıl gidiyor cuma günü iğne vuruldum kasıklarım hemen ağrımaya başladı dün akşamda belim sende nasıl durumlar
YaaaAhhhhh canım sorma. Du anlatıyım sana. İdrar testlerim 2. çizgi silik çıktı. KAn verdim pozitif çıktı. Sonra kanı 2 gün sonra tekrarladım ve değer düşmüş. Yani bütün bu pozitifler hep iğnenin etkisinden ötürüymüş. Yani bu ayda olmadı benim. İnş. sen hamile kalırsın tatlım.
Yaaahayırlısı olsun Cnm adet oldunmu peki olmadıysan ümitsizliğe kapılma belki geç döllenmedir
Hayırlısı olsun canımYok kuzum daha adet olmadım. Perşembe olmam lazım. Sol kasığımda batmalar oluyo halen.Ama geç döllenme olduğunu falan zannetmiyorum. Bu ayı kapattım.
Merhaba benimde yumurtalar öyle buyumediler hamile kalma şansımız çok değil o yüzden tedavi gördün mü anlatır mısın tşklerMerhaba hanimlar bu ay yumurtam 17 mm de kaldi. 4 gundur catlamadi da buyumedi de. Acaba bu boyutlrda bi yumurta ile hamile kalan var mi
Merhaba canim. 3 kez klomen kullandim akabinde catlatma ignesi. Sonra hsg cekildim temz cikti. Bu ay tekrat klomen kullandim ama yumurta en son 17 mm di catladi mi bilmiyorum.progestan 12 cikti. Bat 8 subat bekliyorumMerhaba benimde yumurtalar öyle buyumediler hamile kalma şansımız çok değil o yüzden tedavi gördün mü anlatır mısın tşkler
Cnm çatlatma iğnesi söyledimi doktorMerhaba canim. 3 kez klomen kullandim akabinde catlatma ignesi. Sonra hsg cekildim temz cikti. Bu ay tekrat klomen kullandim ama yumurta en son 17 mm di catladi mi bilmiyorum.progestan 12 cikti. Bat 8 subat bekliyorum
Hayir canimCnm çatlatma iğnesi söyledimi doktor
Klomen bitikten hemen sonra 17 mm de eğer bence daha büyüme ihtimali vardırHayir canim
Hayir canim bittikten snra degil en son 21.gun 17mm idi. Ogun progestan testi verdim 12 cikti. 10 uzeri catlanis yumurta dyolar ama daha catlamamisti. Bugun adet gunum dunden beri agrim var aklim cikiyor gelicek dyeKlomen bitikten hemen sonra 17 mm de eğer bence daha büyüme ihtimali vardır
İnşallah hamilesindir canımHayir canim bittikten snra degil en son 21.gun 17mm idi. Ogun progestan testi verdim 12 cikti. 10 uzeri catlanis yumurta dyolar ama daha catlamamisti. Bugun adet gunum dunden beri agrim var aklim cikiyor gelicek dye
Yok kuzum daha adet olmadım. Perşembe olmam lazım. Sol kasığımda batmalar oluyo halen.Ama geç döllenme olduğunu falan zannetmiyorum. Bu ayı kapattım.
geç döllenme mi olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?