Canımm ben bir düşük yaptım bir duş gebelik geçirdim 2.5 sene içinde oldu bunlar9 gün var canım daha.En zoruda beklemek. İnş canım yaa dualarım isteyen herkese.
Sen ne zamandır uğraşıyosun ilk mi benim gibi :)
Canımm ben bir düşük yaptım bir duş gebelik geçirdim 2.5 sene içinde oldu bunlar
Bence silik çizgiyse hamilesin canımCanım ben test yaptım silik çizgi çıktı. Bat 8şubat belli olur mu ki yaa
Kan testi yaptır istersen idrarda silik çıkıyorsa kesin vardırCanım ben test yaptım silik çizgi çıktı. Bat 8şubat belli olur mu ki yaa
Kan testi yaptır istersen idrarda silik çıkıyorsa kesin vardır
Canım belirtilerin varmı pekiAhhh canım bana kalsa gidicem şimdi de eşim kan vermem sıkıntı olduğu için boş yere sıkıntı yaşama günü bekle diyoo
Canım belirtilerin varmı peki
Ayyy hadi inşallah canım ya ama bence hamilesin idrarda pozitif te yada silik çizgide hata olmazCanım göbek deliğimin çevresinde ve sol kasığımda batmalar oluyo. Akıntım var. ve bugün sürekli idrara çıkıyorum
Ayyy hadi inşallah canım ya ama bence hamilesin idrarda pozitif te yada silik çizgide hata olmaz
Çatlatma iğnesi olalı ne kadar olduİnş. canım ama çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyormuş.Bu yüzden ihtimal malesef
1 haftaÇatlatma iğnesi olalı ne kadar oldu
Canım ozaman iğnenin etkisinde olabilir1 hafta
Amin cnm herşeyin hayırlısıCanım ozaman iğnenin etkisinde olabilirama olumsuz düşünme rabbim hayırlısını versin
Canım bende doktordan geldim şimdi sol tarafta 3 tane yumurta oluşmuş 2 sinin boyutları iyiymiş biri 21 biri 20 sağ taraftakiler 16 hala aynı boyutta bu akşam çatlatma iğnesi vurulcamAmin cnm herşeyin hayırlısı
Canım bende doktordan geldim şimdi sol tarafta 3 tane yumurta oluşmuş 2 sinin boyutları iyiymiş biri 21 biri 20 sağ taraftakiler 16 hala aynı boyutta bu akşam çatlatma iğnesi vurulcam
Canım bende doktordan geldim şimdi sol tarafta 3 tane yumurta oluşmuş 2 sinin boyutları iyiymiş biri 21 biri 20 sağ taraftakiler 16 hala aynı boyutta bu akşam çatlatma iğnesi vurulcam
Boyutları çok güzel canım. İnş. bu ay hamiş kalırsın tatlişim.[/QUOTE
İnşallah canım ya
İkimizde güzel haberler alalım CnmHadi güzel haberler ver sevineyim canım. Ben bu ay adet olucam gibi.
İkimizde güzel haberler alalım Cnmbelki yerleşme ağrılarıdır adet ağrısıyla benziyor çünkü rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
İyiyim Cnm çalışıyorum işteyim sen napıyosunİnş. canım dularım isteyen herkes için. Sen nasılsın neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?