Yahu 13-14 yasında bir cocuk cinsellik egitimini duzgunce alamaz, aklı pozisyona gider baska seye gider ogrendikce araştırmaya başlar.
Siz kimsiniz ki bana birsey ogretiyorsunuz, yazık diyebiliyorsunuz. Bu benim kendi gorusum, ben cinsel egitimi 13-14 yasındaki cocuk icin gerekli bulmuyorum, ben cinsel egitim almadım, ama cok sukur aklınıza gelebilicek her konuda oldukca donanımlı bilgi sahibi bir bayanım, cinselligi bilmemek cehalet ise ben cahilim ve memnunum. Aile ilgisizligi ile hic alakası yok, bu ornek verdigim cocukların aileleri ilgili oldukları halde bunların onunu alamıyorlar mesela. Calıstıgım buroda her hafta 14-15 yaslarında cocukların ailelerini goruyorum ben perisan halde. Kendi kız kardeşimden biliyorum bunları..
Tekrar ediyorum, 17 yasında bir cocugun memelerinin boyunu dusunmesi, ve buyuk olmasını belli olmasını dısardan bakılınca gozukmeiini istemesini ben normal bulmuyorum. Ben anormalmiydim o yaşta universite sınavına calısıyodum ?
Ayrıca tanımadıgınız insanlara yazık bilmem ne gibi inceden hakaretler edemezsiniz. Cok istiyorsanız siz verin cocugunuza cinsel egitim, sonra doversiniz dizlerinizi.
Bu konuda size cok hak verdim katiliyorum bende o dönemde hic erkeklere bile bakmazdim .17 yas cok erken bunlari düsünmek icin gögüs vs ama belki kizlar kendi arasinda konusuyodur günümüzde hersey degisti herseyi kendi dönemimdeki gibi göremiyorum acikcasi..Görselligin üst düzey bicimde önem tasimaya basladigi bir dönemdeyiz.