- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi tuana951453
-
Hakkaten ama, jinekolaga sadece evli, ya da iliski yasamis kadinlar gitmiyor. Herkes icin gayet normal bir durum, cok tedirgin oluyorsan da farkli bi semtte, bayan bir doktora muayne olursun.Acı hissetmedim. Olgun bi şekilde yaklaştığıniz için teşekkür ederim
Heeee heee cahillik bizim hymeni falan bilmemiz cahillik...Siz bişi yapınca bilinçsizlik...Bazılarının uzuntusu gelecek kaygısı sizin alay konunuz olmuş cahillik diyoruz CAHILLIK
Akilsiz kizim benim, tamponu ne b.k yemeye kullanmissin? 14 yasinda senin tamponla ne isin var?
gercekten bu şekilde anlaşılır mı ilk gece sonrasi doktor muhabbeti tüylerimi urpertiyordaCinsel ilişkiye girmediğin sürece bakiresindir. Tamponla vajina deforme olmaz. Zar kocaman bir yalan. Penis girmesiyle tanponun orayı azıcık zedelemesi apayrı görüntü oluşturur. Ayrıca bi erkek kolay kolay bakire olup olmadığını anlayamaz.
Teşekkür ederimZarar vermez, yani ilişkiyle aynı derece de zarar vermez, ayrıca bunu bir erkeğin anlamasına imkan yok zaten, ama kendi adınıza rahatlamak amacıyla doktora gidin muayene olun , durumunuzu bilin. Korkacak çekinecek bi durum yok ortada.
Her yerde okudum içeriye olan bi giriş zarar verir esnek zar olmadigı sürece deniliyorTampon kızlık zarına zarar vermez ki
O yüzden çaresiz kaldımBen tamponun ne olduğunu 13 yaşındayken yabancı bir kaynaktan okumustum ve orada hymen yani kızlık zarına zarar vermez bu sebeple bekarlar da kullanabilir yaziyordu
Uuooofffff icim sisti.
Şah damarinizin kesilme ihtimali olsa bu kadar dert etmezsiniz yemin ediyorum.
Cinsel bi ilişkim olmadı. Olmadığı halde böyle bi duruma düşersem diye çok uzuluyorumkızlık zarı gibi berbar bir tabir yerine "hymen"i kullandığın için tebrik ederim.
tamponu filan takma kafaya.
cinsel ilişkin olmadıysa bakiresindir zaten, nokta.
Birinin önerisi ile kullandım ilk defa duydum inanın kızlık zarı ne nerde nasıl bozulur bilmiyordum bilinclendilce yaptığım hatanın farkına vardım şimdide hayatı kendime zehir ediyorum 2 yıldır hergün huzursuz uyanıyorum önümde bi sınav var odaklananıyorum içimde hep bi korkuCinsel iliskin olmadiysa ne yaptiysan arkasinda dur o zaman
Yakininda birileri yok muydu sen tamponu kullanirken
Ben mi cok cahilim anlamadim tampon denen seye ilk kez evlenirken merak edip bakmistim sen kucucuk yasinda nasil kullandin canim
gercekten bu şekilde anlaşılır mı ilk gece sonrasi doktor muhabbeti tüylerimi urpertiyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?