Küçüklük hatası

Bazılarının uzuntusu gelecek kaygısı sizin alay konunuz olmuş cahillik diyoruz CAHILLIK
Heeee heee cahillik bizim hymeni falan bilmemiz cahillik...Siz bişi yapınca bilinçsizlik...
Vay be ne güzel dünya...Arkadaşımın mesajını okuduğumu beğendiğimi çocukken gerçekten böyle düşündüğümüzü hatırladık diye cahiliz biz..
Farkedersen yardimci olamaya çalışmışım diğer mesajlarımda..Arkadaşımla konuşurken sizden izin almam gerektiğini hiç düşünmüyorum...
Siz dalga geçmenin nasıl olduğunu çok iyi biliyorsunuz ya yardimci olacak mesajlara değil..İnsanların diğer alıntı mesajlarına takılın...
Allaha şükür kinamiycak kadar küçümsemiycek kadar hem vicdan sahibi bi insan hemde bi anneyim...
Siz bilge konu sahibi insanları cahil diye sınıflandırmadan önce..Bilgiden çok terbiyenin önemli olduğunu bir araştırın

Cinsel ilişkiye girmediğin sürece bakiresindir. Tamponla vajina deforme olmaz. Zar kocaman bir yalan. Penis girmesiyle tanponun orayı azıcık zedelemesi apayrı görüntü oluşturur. Ayrıca bi erkek kolay kolay bakire olup olmadığını anlayamaz.

Zarar vermez, yani ilişkiyle aynı derece de zarar vermez, ayrıca bunu bir erkeğin anlamasına imkan yok zaten, ama kendi adınıza rahatlamak amacıyla doktora gidin muayene olun , durumunuzu bilin. Korkacak çekinecek bi durum yok ortada.

gercekten bu şekilde anlaşılır mı ilk gece sonrasi doktor muhabbeti tüylerimi urpertiyorda

Ben tamponun ne olduğunu 13 yaşındayken yabancı bir kaynaktan okumustum ve orada hymen yani kızlık zarına zarar vermez bu sebeple bekarlar da kullanabilir yaziyordu

Bende bi kaç doktora mail attım içeri giren herhangi bi duhule parmak vs kızlık zarına zarar verir yazdılar. Tüm doktorlar dikim üzerine yoğunlaşmış bisy yoksa bile yirtik var diyolar

Cinsel iliskin olmadiysa ne yaptiysan arkasinda dur o zaman
Yakininda birileri yok muydu sen tamponu kullanirken
Ben mi cok cahilim anlamadim tampon denen seye ilk kez evlenirken merak edip bakmistim sen kucucuk yasinda nasil kullandin canim

Cinsel iliskin olmadiysa ne yaptiysan arkasinda dur o zaman
Yakininda birileri yok muydu sen tamponu kullanirken
Ben mi cok cahilim anlamadim tampon denen seye ilk kez evlenirken merak edip bakmistim sen kucucuk yasinda nasil kullandin canim
Birinin önerisi ile kullandım ilk defa duydum inanın kızlık zarı ne nerde nasıl bozulur bilmiyordum bilinclendilce yaptığım hatanın farkına vardım şimdide hayatı kendime zehir ediyorum 2 yıldır hergün huzursuz uyanıyorum önümde bi sınav var odaklananıyorum içimde hep bi korku

gercekten bu şekilde anlaşılır mı ilk gece sonrasi doktor muhabbeti tüylerimi urpertiyorda

Doktora gidip tampon kullandığını söyleyip muayene olabilrsin tabi. Ama bence gereksiz gerçekten. Zar zedelense bile bunun bi anlamı olmamalı. Sen cinsel ilişkiye girmedin. Tek gerçek bu. Hasta olursun kafaya takma bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…