- 31 Temmuz 2016
- 101
- 16
- 18
- 32
- Konu Sahibi tuana951453
-
Teşekkürederim Allah razı olsun sizdenDoktora gidip tampon kullandığını söyleyip muayene olabilrsin tabi. Ama bence gereksiz gerçekten. Zar zedelense bile bunun bi anlamı olmamalı. Sen cinsel ilişkiye girmedin. Tek gerçek bu. Hasta olursun kafaya takma bu kadar.
Ne gibiBirşey mi oldu
Ben tamponun ne olduğunu 13 yaşındayken yabancı bir kaynaktan okumustum ve orada hymen yani kızlık zarına zarar vermez bu sebeple bekarlar da kullanabilir yaziyordu
Ne yapmaliyimBen de böyle biliyorum. Hatta 15 yaşında tatile giderken kullanmak istemiştim annem izin vermemişti. O yaşlarda yüzücü bir arkadaşım kullanıyodu.
Allah sizin gönlünüze göre versın ne desem bilemedim bu güzel yazınıza çok teşekkür ederim. Insan kendi başına gelmeden bilmiyor maleseff. Gerçekten eşiniz olgonlukla mi karşıladı hep ilk gece sonrasi doktora götürülme hikayelerı duymaktan korktumBya yemin ediyorum, acilan kinularla dalga gecenlerden gina geldi bana. Kendi dertleri olsa ciddiye alirlar ama, yok esim ilgilenmiyor, yok aldatiyormu vs. Gibi... yahu sizin icin onemli olmayan birsey baskasi icin onemli olamaz mi?
Kiz cikipta, biriyle birlikte oldum soyle boyle dese ahkam kesersiniz cinsellik kisitlanmamali diye... ne var simdi dalga gececek?
Kizin, kizlik zarinin tip dili ile bilmesinle dalga gecmissiniz. Zorunuza mi gitti?
Güzelim, canını sıkma doktora gitmelisin icinin rahat etmesi icin. Yoksa senelerce kafani kemirecek. Birde zarina bir zarar gelmese bile, ilk iliskide kan gelmeyebilir, bu tamamen kocan olack kisinin sana olan guvenine kalmis.
Ben tampon falan nasil kullanilir hic bilmem. Ben evlendigimde hic bir damla bile kan gelmedi. Ben kafama takarken, esim aman bosver ne yapacaksin kani demisti. Baskasi olsa sorgulayabilirdi.
Yani esnek olabiliyor, yani belki bosuna korktun bunca zaman.
Bişey kullandım diyeyim
Internetten baktım genelde sporcular icin tavsiye edilmis ve bakire olanlarin kullanabilecegi tipte tamponlarin olduğu da yazıyor ama bizim toplumda kızlık zarı önemli olduğundan olsa gerek, dikkatli kullanilmasi yönünde uyarilar yazılmış Jinekologlar tarafındanBen de böyle biliyorum. Hatta 15 yaşında tatile giderken kullanmak istemiştim annem izin vermemişti. O yaşlarda yüzücü bir arkadaşım kullanıyodu.
Seviyene dusmeyecegimSalatalık mı yoksa?İmam abi sen misin
Fake fake fake. Cahil köylü ayağıyla yazıp yıp terimi iliştirme = mahmut abi.
Markasını vs hiç hatırlamıyorum bi tane sitede okudum kız. Kullanmis doktora gitmiş zarar görmüş onaralim demişler bilmiyorum ne doğru ne degilInternetten baktım genelde sporcular icin tavsiye edilmis ve bakire olanlarin kullanabilecegi tipte tamponlarin olduğu da yazıyor ama bizim toplumda kızlık zarı önemli olduğundan olsa gerek, dikkatli kullanilmasi yönünde uyarilar yazılmış Jinekologlar tarafından
Ob markasinin sitesinde sık sorulan sorularda bakireler de kullanabilir diyor
Yok canim. Ben onun ilki, oda benim ilkim. Bunu biliyoruz.Allah sizin gönlünüze göre versın ne desem bilemedim bu güzel yazınıza çok teşekkür ederim. Insan kendi başına gelmeden bilmiyor maleseff. Gerçekten eşiniz olgonlukla mi karşıladı hep ilk gece sonrasi doktora götürülme hikayelerı duymaktan korktum
Çok teşekkür ederim mutlu mutlu bi evliliğiniz olsun inşallah ne desem az olur sizeYok canim. Ben onun ilki, oda benim ilkim. Bunu biliyoruz.
Hem deneyim yasamis birinin ve yasamamis biri ilk gun kendini belli ediyor merak etme :) sıkma canını.
Oyle inanmasa bana kuskulansa zaten onu bosardim.
Doktorlar okadar diyor. Bunun esnegi var, birsuru cesiti var.
Benim arkadas kac yıllık evliydi ama hala bakire idi. Zari yirtilmamis esnek imis.
Benimki ne durumda bilmiyorum :) hala kizmiyim degilmiyim bilmiyorum. Cunku hic bir kanama gelmedi. Birde kimisinin kilcal damarlari coook ince oluyormuş yirtilsa bile kan gelmiyormus.
Kocam değil ama ben kafaya takmistim internetten arastirmistim.
Birde eger bunu bukadar kafaya takiyorsan, dr git. Eger bir zarae görmüşse, ki insaALLAH gormemistir, belki rapor alirsin doktordan.
İlginize teşekkür ederim inşallah birşey olmamıştır.Bak biz millet olarak olumsuza cok odakliyiz hele ki mevzu cinsellik ve kızlık zarı ise
Çünkü maalesef ne kadar bazı şeyleri aştığımızı düşünsek de tam olarak aşmış degiliz
Senin kullandığının markasi da önemli değil önemli olan şey şu ki; bir erkekle cinsel ilişkiye girmedin o konuda kendinden eminsin eee o zaman başkasına laf demek düşmez nokta
Ayrıca yazdıklarımızı da ciddiye al, ben dediğim gibi ilk tamponun ne olduğunu öğrendiğimde bunun zara bir zarar vermediğini de okumustum bu bahsettigim 15 -16 sene oncesi o zamanlar bu ülkede tampon diye birşey yoktu
herkes çok katı bu konudaOnemli olan o zarin orda durmasi degil senin bakire olman. (Ki bu da belli kesime gore onemli)
Kimseye aciklamak zorunda degilsin.
Baktin sordu bunu anlatirsin. Sana inanmayan adamla da isin olmasin zaten.
Nasıl karşıladı eşinizBu arada benim de hic kanamam olmadi. Esnekse demek ki dedik ve konuyu kapattik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?